8 Beauties Хто Switch Stars на Найнебезпечні Моменти

«Найбільшого уявлення про нас полягає в тому, що ми є культурними культурами», – сміється жінки, які обрали небезпечну професію. Не забудьте, що в кіно ми дублюємо перші красуні, тому ми повинні бути як жіночні, так і тонкі. Представляємо Вам 8 жінок, які виконують трюки для Анджеліни Джолі, Шарлетт Джоансон, Чальфа Хаматової та інших акторів.

Янін Карлтон, 38

Канадська краса показала свою майстерність в таких блобусах як "X-Men", "Місцевий неможливий", "Щоб пам'ятати все" (2012), "Твілайт". Сага. Світанок. та інші. У фільмі «Сальт» у 2010 році вона замінила Анджеліну Джолі, а у свіжому супергеройському кіно. "Деадпул." Morena Baccarin, який грав подругу основного персонажа.

Янін (центр) в оточенні свого «альтера его»: Джолі та Баккаріна

Р

У кіноіндустрії вона була привезена ... коні: спочатку вона навчала їх для зйомки і навчила акторів їздити. А потім її власні спортивні навички поєднуються з гарною фігурою і яскравим зовнішнім виглядом.

р.

Меган Heaney-Grier, 38

Американський рекордний тримач, як серед жінок, так і чоловіків, морський екобіолог, ведучий Discovery, трюковий драйвер і модель.

Меган вважає океан рідний елемент і доведений його шляхом виконання водних хитрощів для Джессіка Альба в фільмі "Небес на небо!" і Кеїра Лицарлі в першій частиніПірати Карибського моря.

Зліво вправо: Кіра, Меган, Джессіка

Зу Белл, 37

Нова Зеландія білявка є вірною легендою в трюк громаді і мишею Quentin Tarantino. Вона занурила Ума Руман в кіно. "Кілл Білл" і під керівництвом директора до такого захоплення, що тепер він стріляє її як незалежна актриса, і "Про смерть" Зое Белл

З Умою на множині вбивця:

доб.

У 2005 році на виставці MTV Film Awards, Тарантіно розкривалося, що Zoe зламав кілька кісток на множині, але тільки дізнався про це через місяць. Вона сама, до речі, не вірить, що більша фізична сила і витривалість до жінок: «Жінки можуть бути сильнішими як чоловіки. Але краса це те, що ми відрізняємося один від одного. й

З Quentin Tarantino (Пошуки фото):

Алісія Вела-Байлі, 33

Народився в Гаваї, займався гімнастикою, але в старшій школі травмувала її ліктя і на рекомендацію лікарів залишилася спорт. Тоді вона була захоплена танцями, а у віці 21 років завдяки витонченості, гнучкості та спритності вона була обрана як підступ Міли Євовича в фантастичному кіно. Ультрафіолет. Тоді вона була запрошена "Аватар." Для заміни головної акторки Zoe Saldana, яка позначила початок супер успішної кар’єри трюків.

Alicia довіряється дублювати найбільш захоплюючі актори: Charlize Theron, Kate Beckinsale, Jennifer Lauren. Серед останніх творів є трюки у фільмах. Бетмен v Супермен і дирген (для Gal Gadot як Чудо жінка і shailene Woodley як Тріс)

З Charlize Theron:

, Україна

З Kate Beckinsale:

За словами Аліції, найбільш гострий досвід приніс її стрибок без страхування від висоти 20-метра (сцена в першій частині «Дівергент», коли головний герой стрибає з даху в отвір нижче). Я навчився довго, стрибаючи спочатку від 10 метрів, потім від 12, від 15 і так далі. Коли я нарешті отримав до 20 метрів, я пам'ятаю стоячи там, дивлячись на точку посадки, яка здавалася меншою, ніж звичайною, відчуваю вітер, збиваючи навколо мене, навіть різки платформи трохи нижче мене, і я думав, "Окай, просто дихати, як це, і тепер вперед - стрибати!" І пішов в повітря. Я мав стрибати чотири рази, щоб взяти падіння з різних точок. Злий мій нерв і був веселий одночасно, і після кожного стрибка вона стала легше і простіше. й

Гейді Грошовик, 38

Прізвище перекладається як «грошима», і вона виправдовує її, будучи одним з найпопулярніших студій: Гейді замінив Драг Баррімор в кіно. Charlie Ангели.Мішель Родрігез в"Особливості". Скарлетт Йохансон в Авангари.

Другий Наталя Романофф в авангарах:

Хайді був колись запитав, чи був трайт не готовий перехрестити. "Я не роблю не голий," вона змащена. І колись я був запропонований для дублювання Jennifer Aniston – це було припускало, що я буду лякати від голови, щоб зробити живими бджілками, і я відмовився. Я не маю алергії, але якось я не хочу брати участь. й

З такою жінкою краще не наполягати:

Олівія Джексон, 32

Британка з божевільними очима dubbed Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) "Авенгери: Вік Ультрона" і Rosie Huntington-Whiteley (Pretty) в Мадон Макс: Fury Road.

Olivia (лівий) і Rosie як Чарівна:

В кіно Резидент Evil 6., яка буде випущена на початку 2017 року, Олива у всіх сценах, що замінює Milla Jovovich.

Останнє падіння, виконуючи одну з трюків на мотоциклі, Оливія чудесно збереглася, коли при швидкості вона збита в металевий бар, до якого була прикріплена відеокамера (щось варено в механізмі, тому бар не вийшов з шляху). Штунтман отримав серйозні травми і переломи, був введений в штучну кому, підірвав ряд складних операцій (включаючи ампутацію великого пальця лівої руки, яка була повністю паралізована). Після того, як жінка неймовірної волі переоцінюється, і зараз продовжує реабілітацію.

На відміну від Голлівуду, назви російських трюків, особливо жінок, невідомі широкому публіці і часто навіть не вказуються в кредитах. Але принаймні в професійних колах ми маємо легенди.

Анна Флегонтова, 48

Один з семиразових чемпіонів мотокросу в Росії, який налічує близько сотні відомих фільмів і серіалів з 90-х років. У "Нічний годинник"Наприклад, вона виконала всі трюки для всіх жінок – блондинки, брюнетки, жир і високий, включаючи дублений Жанн Фріске, які вона дізналася тільки після виходу фільму. Уявіть, що Анна навіть не сказав, що вона замінила в певних сценах!

У комплекті вона повинна зробити все, але, відповідно до неї, стрибаючи на мотоцикл через вертоліт, щоб бути набагато простіше, ніж просто «важко спалювати в кадрі». Моя улюблена роль - це гроші і бездомні люди, і я це зробити блискучо, особливо гроші, які, наприклад, потрапив на автомобіль. І бабуся на мотику - так в цілому, на мій погляд, це ще чарівно! - вона сміється.

Варвара Нікітіна, 45

Вона називається першою жінкою в Росії, і сама Варвара приховує, що вона «одна з перших». Починала свою кінотуру 1990 р. з фільмом св. Івана Wort, потім було понад 40 фільмів і серіалів, в тому числі "Дні годинник", "Турецький березень" і "Доктор Живаго", де вона дублюється Chulpan Khamatova.

На лівому Чульпані як Лара, праворуч, Варвара перед стрибком з шлака:

Варвара – майстер спорту з художньої гімнастики, має дві вищі освіти (м. Москва, м. Плеханов, Академія). Зараз він проводить власну студію трюків і є віце-президентом Гільдії Штутменів Росії – обирається ця позиція, професійна спільнота голосує за неї, 90% чоловік, тому це звання особливо дорого для неї.

Я не відхилений, коли аудиторія не бачить свого обличчя в кадрі, і всю славу йде до акторів. Це сором'язлива, коли актриса доречна наша трюкова робота, або, як це зараз модно, називає себе трюк актриса. Ми знаємо, скільки крові і потіли, щоб носити, що горде ім'я Штутмана! Він додав, «Якщо ви дівчина, і ви людина, ви просто колега». Якщо дівчина вимагає особливої уваги, вона не буде довгою в нашій професії. й

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження