Британський помічник викладача Вогонь від школи для цих фотографій

Учитель Великої Британії назвав Джемма Лайрд з початкової школи, працювала на батьківських учнях, виявлених фото її показу в Інтернеті.

За словами Ґоми, 21 «Школа не хоче думати, що це модель є прийнятним способом життя. й

У першому класі Школи Durham Bloemfontein відбулось менше тижня.

Лайрд, мати 4-річної дочки Зофія, говорить: Після тижня роботи я був викликаний до головного офісу і вона сказала: "Я дійсно не хочу почати цю розмову, але я напевно буде."

Британський помічник викладача Вогонь від школи для цих фотографій - відео

Вона мене сіла на стілець і сказала, що хтось прийшов на сторінку Facebook і побачив, що я працював в якості моделі.

Я скаржався. Я сказав, що це може пошкодити репутацію школи, що люди зупинилися на повагу школи, якщо вони виявили, що його працівники працювали як моделі.

Крім того, головним сказав, що вона не хоче 6-річного віку вчитися з дитинства, яка є моделлю прийнятною.

Я відчув, як я був простут. Це смішно.

Коли я почав, я сказав, що я поведу з дітьми. Вони любили мене. Це було важко, але я думав, що я можу це зробити. й

Лайрд було запропоновано роботу помічника вчителя з зарплатою £ 150 на тиждень після того, як вона пройшла всі інтерв'ю і збити декількох кандидатів.

Вона сказала, що школа працювала в якості моделі, яка заробила її близько £120 на добу, і закрив її обліковими записами соціальних мереж на зовнішніх носіях. Після виходу школи вона планує повернутися до моделювання.

Лайрд, який живе зі своїм хлопцем, колишній футболіст Alex Williams, каже: "Це просто не ярмарок." Я відчув, що я не був достатній для роботи, хоча я так добре, як будь-який інший кандидат. Я хотів стати професіоналом і почати стійку кар'єру, щоб підтримати свою дочку, але я відчуваю, що мої крила були відрізані. Я хотів би знову спробувати навчання, але що якщо це сталося знову?

Згідно з Лайрдом, можливо, вона буде замішувати школу.

Юрист Едвард Коментар Коопера на випадок Лайрда: "Це дуже серйозне." Повідомляємо про школу заздалегідь, після чого керівництво «змінився розум» під тиском батьків. Коопер додає, проте, що вона не працювала в школі, досить мати можливість скаржитися на несправедливість.

Керівник школи Laura Liddell коментує: «Персонnel і стажування в школі повинні відповідати певним стандартам поведінки, включаючи соціальні медіа, і встановити хороший приклад для учнів».

«Це було привезено до нашої уваги, що фото, які не відповідають нашим стандартам, з'являються на соцмережах в обліковому записі нового стажя», - продовжує директор. На жаль, у нас немає вибору.

Британський помічник викладача Вогонь від школи для цих фотографій р.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження