Що таке невризма про обсесивне бажання почистити життя найменшої шкоди. Ні, ні, ми не говоримо про природні людські бажання гігієни, здоров'я та гарну фізичну форму. Ми йдемо про випадки, коли це бажання перетинає всі межі, перетворюючи в невроз. І це буває, і на жаль, дуже часто. Багато хто з нас може запам'ятати знайомства, від їжі застрахований глутон перетворився в ту саму залежну, але вже від тренажера і курячого дріжджі. Редакція
Веб-сайт Змінює читачів, які все добре в модерації і публікує переклад статті The Guardian про те, як агресивний ubiquitous PR здорового способу життя впливає на людей 21 століття.
р.
Останнім часом дослідники провели дослідження за участі 30 000 споживачів з 60 країн. За даними знахідок, 32% тисячоліття (народжених наприкінці 1980-х та на початку 1990-х рр.) готові платити більше за «здорове виробництво» порівняно з 21% дитячих бумерів (наприкінці 1940-х та на початку 1950-х рр.).
Для молодших споживачів, які народилися після 2000 року, тенденція ще більш виражена, досягаючи 41%. Всі дослідження свідчать про те, що сьогодні молодь повинна триматися в придатності: відповідно до тих же дослідників з 2013 року, тисячоліття проходять в тренажерний зал частіше, ніж представники будь-якого іншого покоління. Згідно з дослідницькою фірмою Technavio, проблеми з здоров’ям багаторічників керують розвитком безглютенової харчової промисловості.
Тим не менш, це можливо,
Це переслідування здорового способу життя підсилює психічне здоров'я. Американська психологічна асоціація повідомляє, що тисячоліття більше підкреслюють, ніж будь-яке інше покоління. У Великій Британії на одному з ключових страхових компаній «Авіа» прийшов до того ж висновку:
Більше 25 відсотків людей віком від 18 до 24 років стверджують, що вони пережили підвищені рівні тривожності минулого року. У респондентів віком від 35 до 44 років цей показник склав 23%, а ті понад 65 – 11%. Що більше, згідно з charities Anxiety UK і YouthNet, є зростаюча кількість молодих людей між віками 16 і 25, які шукають онлайн засоби для тривоги.
Безсумнівно, фітнес і здорове харчування допомагають підтримувати психічне здоров'я. Але якщо ви думаєте, що ви не можете відповідати всім вимогам здорового способу життя, то почалися проблеми. Просто дотримуватися дієти недостатньо, необхідно обов'язково тримати в шафі боби какао і насіння шиї, а також йти на тренування. Щодня. Якщо ми раптом забуваємо про ці високі стандарти, соцмережі нагадуємо нам про них. В результаті почуття провини і розслаблення чохла відразу після першого їдалого шоколаду.
Жінки можуть поставити цей спосіб: Якщо хтось маніпулює це, чому я не можу? Я люблю спорт і правильне харчування. Однак не існує часу для здорового способу життя, він повністю відіймається роботою і друзями. Це робить мене тривожним і саморозширенням. й
Чоловіки мають право на відставання тієї ж причини: представники попередніх поколінь відверті, копчені і ate все, і наші контемпори повинні скидати для кожного бутерброда. За словами Світової організації охорони здоров’я, що обробляє м’ясні продукти завдають шкоди організму як тютюну. До того ж, суперпродукти і авокадо салати дійсно потрапили в кишеню.
Здоровий спосіб життя став формою непристойного споживання. Якщо ми не можемо дозволити собі блендери та спортивні гаджети останніх моделей. Ми підпишіться на дорогі заняття фітнесом і викидаємо для різних суміжних продуктів, будь то стильний верхній, дизайнерська пляшка для води або після тренування гладкою.
Для деяких, загальна обсесія з здоровим харчуванням перетворюється в повноцінний психоз. Йорданія Молодший (колишній блогер про веганізм) розкриває те, що сталося в ній під час детоксикації. Вона подарувала собі «добрий чистий» і споживала тільки 800 калорій в день. В результаті її волосся почали випадають, її шкіра стала плямистою, а її менструація зникла протягом півроку через дефіцит вітаміну. Це досить екстремальний приклад, але він чітко демонструє, що красиві фотографії в соцмережах не завжди можна довіряти. Ця історія також показує, що ідеальне здоров'я неприпустимо, оскільки це все інше в світі.
Як парадоксичне, як це звучить,
Бажання бути здоровим може бути наслідком нашої постійної тривожності. Ми постійно відчуваємо, що ми можемо самі контролювати наше життя: наше місце проживання, наші фінанси, наші відносини з іншими, баланс між роботою та дозвіллям. Здоров'я є одним з небагатьох аспектів, які не залежать від будь-якого, але самі. Для тих, які кар'єри застою або хто не в змозі купити будинок, успіх в фітнесі і дієті стають справжнім випуском.
Нехай буде чесним: здоровий спосіб життя може призвести до безлічі стресів. Крім того, він може бути дико нудним. Чому ми витрачаємо стільки грошей на ці насіння? Ви дійсно хочете турбуватися про те, що ви можете їсти круасан або ні? На мій погляд, занадто багато молодих людей досягали екстремальної дієти, а не шукаючи розумний баланс як дієти, так і життя в цілому.
Як мудрий чоловік сказав мені: "Якщо ви хочете його їсти, з'їсти." Життя дуже коротке. йпо Теоретиконструкція.ру/пости/13281-нещадно-мільйонні