786
Зелені інгредієнти є найбільш лужною їжею на планеті
Довгий я жив у світі, чим більше я захоплюю природи. Коли вранці, ходьба вгору, я зустрівся з оленою, кальмаром або будь-яким іншим істотою, я замерзла і так злосердно "абсорб" їх очима, так як якщо ніщо не існував для мене. Я відчуваю велику таємницю у тварин, квіток, дерева та особливо на сонці. Коли я дивлюся на сонці, я відчуваю, що сонячне світло є безкоштовним і однаково доступним для всіх нас.
Багато людей користуються сонцем. Якщо ми регулярно проводимо час на сонці. Ми намагаємося отримати якомога більше сонячного світла. І в цій спробі зануритися в дорогоцінний світ сонця, ми мінімізуємо наші банальні костюми. Однак не багато людей мають уявлення про рідку форму сонячного світла, хлорофілу. Хлорофіл є важливою як сонячне світло. Не життя на землі можливо без сонячного світла, а не життя можливо без хлорофілу. Chlorophyll - рідка сонячна енергія. Коли ми споживаємо хлорофіл, ми буквально купуємо наші внутрішні органи в сонячному світлі.
Молоко хлорофілу помітно схожа на молекулу гема людини. Хлорофіл піклується про наших органів, таких як найбільш уважна, любляча мати. Цілує і очищає всі наші органи і навіть знищує багато наших внутрішніх ворогів, таких як патогенні бактерії, гриби, ракові клітини тощо.
Для того, щоб бути оптимально здоровими, нам необхідно мати 80-85% від «добрих» бактерій. Багато важливі поживні речовини для нашого організму, включаючи вітаміни групи В, численні корисні ферменти та інші життєві речовини. Для таких "добрих" або аеробних бактерій найбільш сприятливе середовище полягає в тому, що в якому присутній кисень, тому що їм потрібно для росту і існування. Саме тому, коли наші клітини не мають достатньо кисню, є «погані» бактерії в організмі, які викликають величезну кількість інфекцій і захворювань. Ці патогенні бактерії анаеробні і не можуть переносити кисневий газ. З турботою про твоїй флорі! Бактерії «Добрий» можуть бути легко знищені, такими як антибіотики, погане харчування, трансмісія, стрес тощо. У цьому випадку ми можемо мати 80-90% від «поганих» бактерій, які наповнюють організм токсичними кислотними відходами. Я вірю, що предомінантність анаеробних бактерій в нашому кишечнику є основною причиною всіх захворювань.
З давніх часів хлорофіл подав людям чарівним цілителям. Chlorophyll несе значну кількість кисню і, таким чином, відіграє важливу роль у підтримці аеробних бактерій. Таким чином, чим більше хлорофілу ми споживаємо, тим краще наша гілочка кишечника і здорове здоров'я. З огляду на те, що зелений є основним джерелом хлорофілу, важко знайти кращий спосіб споживання хлорофілу, ніж зелені коктейлі.
Хлорофіл, що допомагає запобігти багато форм раку і атеросклерозу. Чисельні наукові дослідження показують, що важко будь-які захворювання, які не можуть бути покращені за допомогою хлорофілу. Щоб описати всі цілющі властивості хлорофілу, я повинен писати всю книгу. Тому я скомпільував список, який містить лише деякі з багатьох цілющих властивостей цієї чудової речовини.
хлорофіл
Чи підвищується рівень гемоглобіну крові?
- Допомагає запобігти раку
-повіді органів з праскою
-алькалізує
- резистує харчові токсини
- допомагає з анемією.
Очищення та дезодорування тканин кишечника
- допомагає очистити печінку.
- сприяє поліпшенню стану в гепатиті
- регулює менструації.
- допомагає з гемофілією.
- покращує утворення молока
- Допомагає загоєння і запалення
- видаляє запахи тіла
- резистує ранні бактерії
- очищення зубів і ясен.
- усуває неприємний запах
- загоює біль в горлі.
Відмінна полоска після оральної операції
- Допомагає при запаленні мигдаликів
- пом'якшує виразкову тканину.
- пом'якшує хворобливі гемороїдні коні
- допомагає катаракти.
- ревіталізує судинну систему ніг
- покращує стан варикозу
- Зменшує запальний біль
- покращує бачення
Найголовніші цілі все на цій планеті є життям. Що ми люди повинні вижити. Крім води, наша первинна потреба є харчовою. Ми отримуємо їжу з рослин і тварин. Де рослини отримують свою їжу? Вони витягують її з грунту і безпосередньо з сонця. Тільки рослини знають, як перетворювати сонячні промені в бобах. Ось як вони ростуть. Від сонячних променів вони роблять вуглеводи, і від вуглеводів вони побудують нові стебла, коріння і кору і, головне, нові листя, тому що листя може виробляти ще більше вуглеводів. Саме тому маса листя схильна до переважування в розмірах порівняно з іншими рослинами. Доля рослини безперервне зростання. Не дивно, що ми повинні постійно обрізати газони і кущі, інакше вони можуть заповнювати весь простір.
Термін служби рослин залежить від сонячного світла, а наше життя залежить від рослин. Навіть коли люди харчуються тваринами, вони їдають їх поживними речовинами, які тварини отримують з їсти рослини. Саме тому люди ніколи не їсти передплястих тварин, але тільки трави. Стародавні палестинська викладання, Іслам та багато інших релігій, які забороняють вживання президних тварин, таких як леви, тигри, леопарди, лисики, оранки, пелікани тощо. Моя бабуся згадувала, що під час війни її голодні родичі намагалися з'їсти м'ясо передп'ясних тварин і птахів, і кожен став серйозно хворим. У той же час, не живу істоту, навіть хижаків, може вижити без їжі рослин. Ми знаємо, що собаки і коти періодично їсти траву.
З високим вмістом кисню в хлорофілі і великою кількістю мінералів, зелень є найбільш лужною їжею на планеті. У тому числі зелені коктейлі в раціоні, ми можемо зберегти лужність тіла і здоровий.
Зелені інгредієнти є найбільш лужною їжею на планеті
Рецепти зеленого коктейлів
ГОЛУБІЧНА ВИСТАВКА
Змішайте в блендері:
1 стебло селери
2 склянки чорниці (свіження або морозиво)
1 банан
2 склянки води
Яблука
Змішайте в блендері:
8 листків ароматного салату
3 дрібно нарізані яблука
1 склянка води
Зелений генерозити
Змішайте в блендері:
6-8 листків ароматного салату
1 склянка червоного винограду
1 середній помаранчевий