10 Основні правила етики в роботі, які всі забули

р.

Правила поведінки та базової понітети існують для всіх і застосовуються в усіх ситуаціях, прямо? Ні! Виявляється, що багато чого вважається соціальними нормами не добре для бізнесу. Отже, якщо ви хочете бути справжнім професіоналом, то візьміть поради міжнародного консультанта в галузі ділового етикету Barbara Packer, з яким Business Insider виступила.

1,1 км Отримайтеся, коли ви запровадили.

Чому?Це допоможе вам виділитися так, щоб ви бачили і запам'яталися, щоб ніхто не з присутніх ігнорувати вас. Якщо з якоїсь причини не можна трохи підійти, а якщо це зрозуміло, що ви могли б підійти.

2,2 км Завжди подаруйте свою руку першим/першим, якщо ви чудовий або коли ви є господарем.

У сучасному бізнесі це правило стосується як чоловіків, так і жінок, але багато жінок все ще схильні до ініціювання рукоділля, даючи їй чоловікам. Бізнес-вітання є такою ж нормою для обох сексів, як слово «хелло», ви не маєте сумнівів, що вам потрібно сказати.

3. У Слово «завдяки ви» не може сказати більше пари разів на зустрічі.

Чому?Якщо ви починаєте сказати слова вдячності частіше, то, по-перше, знизите своє значення, а по-друге, ви можете здатися безпорадними в очах інших.

р.

4. У На зустрічі або нараді тримати телефон в кишені, не на столі або в руках.

Чому?У будь-який час ви зможете переходити з своїх співрозмовників.

5. Умань Якщо ви забудете ім’я особи, то просто помітайте її.

Ми всі, як правило, забути імен і плутати про них, тому не існує злочину в ньому. Якщо це сталося з вами, не намагайтеся виходити і ще більше так звернутися до особи NICAK. «Я бачу, я не можу пам’ятати своє ім’я», що є простою і чесною.

6. Жнівень У ділових зустрічах ніколи не перейде на стілець.

Це може здатися дивним з виосвіченою людиною, але, знову, в бізнесі немає правил міжсексу етикету (див. абзац 2), тому чоловік не повинен дивитися після жінки, і вона не повинна бути відхилена.

7. Про нас На бізнес-ланчі, замовляючи стільки, скільки гостей або гостей.

Це, якщо ваш співрозмовник замовив аперітив, закуску або десерт, то ви також повинні зробити замовлення, щоб зберегти його компанію. Не дозволяйте вашому партнеру відчувати себе некомфортним харчуванням і питтям.

Р

8. У Не замовляти занадто дорогі продукти харчування і напої.

Чому?В іншому випадку, навіть з рівними фінансовими можливостями, ви не зможете продемонструвати свою перевагу людям, і вони не будуть любити її. Однак якщо людина, яка запрошувала вас, рекомендуємо щось від дорогих предметів на меню, то послухайте поради, але не оберіть найдорожчу вартість пропонованих пропозицій.

9. Навігація Пам'ятайте, що запрошення партії сплачує

І знову це правило бізнесу працює незалежно від гендерних і нормальних соціальних норм. Якщо жінка є господинею зустрічі, і чоловік є її гість, то вона бере на себе витрати. Що робити, якщо людина хоче платити? У цьому випадку, наприклад, можна сказати: «Не хвилюватися, це не мене, хто лікує, але компанія». Чоловічий хост, до речі, може зробити те ж саме, якщо його гості будуть платити. Головне не влаштовувати спору через це. Тому, якщо незважаючи на все, чоловічий гість наполягає на виплаті, жінка краще дарувати йому.

10. Коли ви залишаєте, ви повинні говорити, не слухайте.

Чому?Таким чином, ви покажете, що ви контролюєте ситуацію, а крім того, вам не доведеться переривати будь-який бажаючий, щоб сказати полоітний проток, набагато менше залишити зустріч безшумним зовнішнім виглядом.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження