Найважчий Destiny на Землі: Дівчина без обличчя

Хадия Хатоон, 21 жив з батьками все життя і ніколи не пішли в школу. Хадія страждає від страшного генетичного захворювання, що називається нейрофіброматозом. Через це захворювання величезні зростання виросли на обличчі дівчини, повністю покрити її обличчям, включаючи її очі і ніс. Але незважаючи на це, Хадія каже, що вона «зробила жити таким життям».

Хадія Хатун живе в Індії і жив її весь дорослий життя без обличчя. Хадіджа не знає, якщо вона має очі або ніс, але замість рота вона має невелику розріз на лівій стороні її обличчя.

Вважається, що 21-річна дівчина нейрофіброматоз, загальна назва ряду генетичних захворювань, які викликають набряки і зростання, які сильно спотворюють функції обличчя.

716175 р.

Батько, 60-річний батько Рашид Мулла і 50-річна мати Аміна Бібі, розуміючи, що щось було неправильно з дитиною після того, як вона не могла відкрити очі протягом двох місяців після пологів, оскільки вона народилася з дуже важкою повік, що зробила її вигляд трохи різними, ніж інші діти.

«Коли вона була двома місяцями, я взяв її до лікарні, де вона витрачала шість місяців, але лікарі сказали, що вона повинна пройти багато тестів і тестів, а через 18 місяців вони сказали, що вони не могли нічого про це зробити», - сказав Рашид.

Оскільки лікарі сказали, що вони не могли нічого робити, ми ніколи не пішли назад до них, сказав Аміна.

Стан Хадия різко погіршився, і вона виросла зайву шкіру на обличчі, яка продовжує рости неконтрольно.

р.

Незважаючи на її хворобу і всі труднощі, Хадія каже, що вона щаслива жити її життя.

Я прийшов цей шлях і я приймаю його з примиренням.

«Я роблю себе краще. І якщо нічого не можна зробити про це, я просто повинен жити з ним.

Я не маю друзів, але я маю свою сім'ю. Моя сім'я - це мої друзі і я люблю їх дуже багато. Моїм батькам є мій світ. Я ніколи не спілкуюся з незнайомцями.

Хадіджа ніколи не пішов до школи і дізнався все, що вона знає від її двох братів і трьох сестер, які вже одружені і лівий будинок Хаді, каже, що вона не хоче мати операцію, щоб видалити зростання, оскільки лікарі сказали, що вона може померти.

«Коли я піду до роботи, сидить на стільці перед будиночком. Якщо вона хоче піти на прогулянку, її мама забирає її. Вона любить пити чай і грати з іншими дітьми, сказав Рашид.

Хадідж потребує грошей для повторного поширення, щоб дізнатися, чи є пухлина на обличчі, і якщо є, вона буде потрібна термінова операція для її видалення.

Сім'я Хадія бідна і заробляє мало грошей, тому вони сподіваються на фінансову допомогу

Також в інтернеті було створено підприємство для підвищення коштів на лікування Хаді, але складно назвати його успішним, так як в даний момент було зібрано лише 3,4 тис. грн.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження