Жінка перекачувала 12 літрів жиру з стегнами до її ніг, щоб придбати людський вигляд

40-річна англійська жінка Fay Rogers-Harris за допомогою шлунково-кишкової смуги втратила 63,5 кг, але вона не могла принести її ноги в тон. І, як виявилося пізніше, це було захоплено хворобою.

Саме так, як ноги Файя почали шукати після ліпосакції, під час чого накачали 12 літрів жиру з 92-сантиметрових стегон.

Це те, що жіноча ніжка виглядала як до операції

Обстеження показали, що жінка має ліпідему, захворювання, що характеризується накопиченням жирових відкладень в нижній частині тіла, найчастіше в ногах. Ліпідема виготовлена Зростають ноги Фей, збільшуючи кількість жирових клітин і перетинають всі нормальні межі.

«Мої ноги були настільки великими, що вони потерти один від одного з вершини внутрішніх стегна до колін, викликаючи мене, щоб бути надзвичайно некомфортним і часто навіть кровотечею», - сказав Фай Роджерс-Гарріс.

Батькам і близькими підтримували користь як морально, так і фінансово.

Вони сказали, що вони завжди любили мене, що мій вага був, але я думаю, що вони завжди знали, як важливо, щоб змінити мій зовнішній вигляд.

«Це може стати жінкам всіх розмірів, від тонких до ожиріння, але на відміну від нормального жиру, жиру, накопиченого від ліпідемії, не можна втратити через дієту і фізичні навантаження», - сказав Енн Дансей, пластичний хірург, який виконав операцію ноги Фей.

За перший раз в роки, я щасливий і щасливий з тим, як я шукаю, сказав Фай.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження