10 Голлівудських зірок, які розшукали себе, втративши вагу

Модна промисловість сильно забивається в наші голови стереотип, що тільки дуже тонкі жінки можуть виглядати привабливо. Тож не дивно, що навіть знаменитості намагаються виглядати якомога простіше. Для цього вони інтенсивно займаються тренажерами під керівництвом особистих тренерів, а також вичерпують себе дієтами. Тим не менш, іноді в їх бажання схуднути, вони явно переступають палицю.

Ми пропонуємо

Ви повинні подивитися на десять зірок, які явно перенесли з втратою ваги. Надмірна тонкість цих знаменитостей навіть робить вас серйозно хвилюватися про своє здоров'я!

Вікторія Бекхем завжди була стрункою, але має надмірне харчування.

Для того, щоб схуднути, соціальне nicole Ricci почав використовувати спеціальні препарати. Судячи за фотографіями, ці ліки практично знищили її.

Торі Сприяє тому, що вона не дотримується дієт, але її фотографії пропонують іншим чином.

Поставляючи її бікіні фотографії на громадському дисплеї, Tara Відреставрувати своїх шанувальників, а не радувати їх.

Здається, Claudia Schiffer відхилений час і отримує більш тонкі і тонші з віком.

223000 р.

Навіть за стандартами моделі Candice Swanepoel став занадто тонким.

Актриса Меган Фокс строго дотримується дієти і споживає день не більше тисяч калорій. Що таке питання?

Наталія Портман стала жертвою ролі балерини в кінофільмі «Чорний лебед», за яку худа актриса втратила 9 кілограмів!

Зрозуміло, що вік бере свій пальчик, але зайва тонкість Демі Мура тільки посилює ситуацію.

І коли ви бачите Angelina Jolie, ви починаєте турбуватися про своє здоров'я. Я щиро сподіваюсь, що актриса океї.

Але це дійсно важливо, що таке гіп? Головне, що вони відчувають себе добре і залишаються самі. Якщо ви погоджуєтесь, поділіть статтю з друзями.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження