Вони залишили собаку в квартирі без нагляду і гірко пошкодили його!

Кожен власник собаки принаймні один раз в житті зіткнувся з ситуацією, коли його вихованець подарував йому неприємний подарунок і зіпсували речі, які мають матеріальну або емоційну цінність. В першу чергу, в таких випадках потрібно покласти «неслухняний вихованець» в кутку або накипу, але коли він настає і дивиться на обличчя з живими очима, ви розумієте – він нереально сердитися. Навіть якщо дорогий шкіряний диван або пара дизайнерських взуття безперечно руйнуються. Але у мене є консолідація для вас — наступного разу, коли собака щось схожа на це, пам'ятайте про цю історію і розслабити. Неймовірно можна порівняти.

Одного разу сім'я перейшла на кіно, залишаючи свій хуський в домашніх умовах. У трьох годинах «безкоштовного життя» собака вдалося відбити неймовірну шампанію. На підлозі квартири були чорні відбитки, але не бруд! Він був чорнилом. Навігація

У своїх сумних коментарях власники собаки додали, що чорнило не завдала шкоди собаку, оскільки це було природне чорнило, яке використовується для китайської каліграфії. Ну, принаймні, це добре.

Я думаю, що собака була щаслива з результатом .

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження