3610Р. 4200Р.
Габаритний зображення
Одесса – це особливий місто. Про неповторний гумор і знаменитий сланг його мешканців складають легенди, писати книги і зробити фільми. Одесани мають свою думку про все - і відносини між чоловіком і жінкою не виняток.
Веб-сайт Цей вид романтики, якщо не найкращий, то, безумовно, найяскравіші.
- Fima, ви всі перемоги на мене?
до Це нервовий кісточок.
- Fima, ви носите і скраб! Я вже говорю! - - Поцілуньте мене, Міанія!
до Що таке союзники в п'ятому році сімейного життя? - - Смама, ви знали, що дівчина повинна бути в змозі розкачати три речі: цукерки, очі і татруси!
- Так, і губа.
- до О, Фимочка, ви занурилися, і ви не одружені!
- Тітка Sima, я бажати вас, хтось повинен бути народився, щоб бути щасливим. . й - Ви хочете описати себе двома словами?
до О, себе? Горішка? Любитель. . - до Це задоволення, щоб побачити вас. Не дивиться відрізняється.
- Я ще не готовий до маррі, але я вже можу зробити перший платіж на рахунку маринованої заборгованості.
- - Боря, чому ви не приймаєте мене в будь-якому місці?
Я отримав його.
- Де? Не на кіно, не на вечірках, не на кафе.
- Роза, ви завжди в моєму серці.
р.
- Одеса. Пара прогулянка минулою квіткою-пригодою бабуся "наближає 80". Хлопець витягує свій гаманець, друг витягує рукав:
- Приходьте, чому?
Лінія Бабця:
- Дівчина, я розповім вам, це не випадок, коли ви повинні протистояти! - - Моя Моня і я досягла виняткової сексуальної сумісності: вчора ми обидва мали головні болі.
- Сарочка, ви дівчина моєї мрії – красиві, смішні.
до Ви хочете спати з мною?
- І смарт! - - Софка, ви завжди зробите мені нерв. Чому я чекаю тебе так довго?
- Джора, будь ласка! Ви не знаєте? Я хотів би бути так ласкаво просимо. . й
- - Сара, ми одружені за перший день, і ви вже борете!
- Я чекаю на цей день протягом двох років! - - Я не жир! Borya каже мені, що у мене є ідеальний малюнок.
- Зілья, він є математиком, для нього ідеальний малюнок - кулька! - Абраша, я не сказав, що ви краще?
- Нове!
до Так що я сказав, що вчора?
- - Сара, це ваш будинок Cilha?
до Ні, я ще не приходжу.
- Чи все рухається?
- Як я можу? Шукаємо шлюб!
- - Фірочка, радимо, що робити?! Я не знаю, що з трьох до маррі. Дуже гарна грошима, інший розумний, третій дуже хороший на танці.
- Чи не перший вчиться танцювати? - - Ізя, як ми збираємо додому?
- Софочка, що ви хочете?
до Як кажуть «пощі» або «порще»?
- Мед, це вірно сказати «прогулянки.» - Одеса. Доставка.
- Ман-а-ха! Чи є ти пілот?
- Ноп.
- Тоді що ви пройшли? - - Софочка, згодні бути дружиною?
- Яша, відразу ж отримайте від колін, не думають про руки!
номінальний #image18224660