Джо Деспенза: На квантовому рівні починається матеріалізація подій у вашому житті

Доктор Джо Депенза був одним з перших для вивчення впливу свідомості на реальність з наукової точки зору. Його теорія зв’язків між матерією та свідомістю приніс його в усьому світі популярність після виходу документального фільму Ми знаємо, що робить Signal.

Ключове засвідчення Джо Деспенза полягає в тому, що мозок не відрізняється від фізичного та психічного досвіду. Жорстке кажучи, клітини «сірої матерії» не розрізняють реальність, тобто матеріал, від явних, тобто від думки!

Не знаю, що дослідження лікаря в свідомості і нейрофізіології почалися з трагічними досвідом. Після того, як Joe Dispenza потрапив на машину, лікарі запропонували закріпити пошкоджені хребти з імплантатом, який може пізніше призвести до тривалого болю. За словами лікарів, він знову прогулявся.

Але Dispenza вирішив відмовитися від експорту традиційної медицини і відновити своє здоров’я за допомогою влади думки. Після всього 9 місяців терапії дискпенза може знову пройтися. Це був поштовхом до вивчення можливостей свідомості.

Першим кроком було з'єднання з людьми, які пережили спонтанну ремісію. Це спонтанний і неможливий з точки зору лікарів, щоб вилікувати людину від серйозного захворювання без застосування традиційного лікування. У дослідженні Dispenza виявили, що всі люди, які пройшли через аналогічні враження, були переконані, що думка є першочерговим для матерії і може загострювати будь-яку хворобу.

Неуралні мережі

Д-р теорії Дипензи, що кожен раз відчуває щось, ми “активуємо” величезну кількість нейронів у нашому мозку, що в свою чергу впливає на наш фізичний стан.

Це феноменальна сила свідомості, завдяки здатності концентрувати, що створює так звані синоптичні з'єднання – зв'язки між нейронами. Репетивний досвід (візії, думки, почуття) створюють стабільні нейронні зв’язки з нейромережами. Кожна мережа, фактично, специфічна пам'ять, на основі якої наше тіло в майбутньому відповідає аналогічним об'єктам і ситуаціям.

За даними Дипензи, весь минулий «рекордований» в нейромережах мозку, який формує, як ми сприймаємо і відчуваємо світ в цілому і його специфічні предмети зокрема. Здається, що наші реакції спонтанні. По суті, більшість з них запрограмовані стабільними нейронними з'єднаннями. Кожен об'єкт (стимулюс) активізує певну нейромережу, яка в свою чергу викликає набір певних хімічних реакцій в організмі.

Ці хімічні реакції викликають нас, щоб діяти або відчувати себе певним чином – запускати або заморозити місце, щоб бути щасливими або зміщеними, щоб стати завищеною або апатичною і т.д. Всі наші емоційні реакції нічого не більше, ніж результат хімічних процесів, викликаних встановленими нейромережами, і вони базуються на минулому досвіді. Іншими словами, 99% часу, ми не сприймаємо реальність, як це, але інтерпретуємо його на основі готових зображень з минулого.

Основне правило нейрофізіології полягає в тому, що нерви, які використовуються разом. Це означає, що нейромережі формуються в результаті повторення та консолідації досвіду. Якщо досвід не відтворюється протягом тривалого часу, то невралмережі розмежуються. Таким чином, середовище утворюється в результаті регулярного «пресування» кнопки тієї ж нейромережі. Це те, як утворюються автоматичні реакції і умовні рефлекси – ви ще не встигли подумати і усвідомити, що відбувається, і ваше тіло вже реагує певним чином.

Потужність уваги

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми створюємо нові нейромережі.

По-перше, вчені вважали, що мозок статичний, але нейронауковці показують, що кожен найменший досвід виробляє в ньому тисячі і мільйони нервових змін, які впливають на організм в цілому. Еволюція нашого мозку: Наука зміни нашої свідомості Joe Dispenza запитує логічне питання: якщо ми використовуємо наше мислення, щоб викликати певні негативні стани в організмі, це патологічний стан стане нормою?

Дипенза провела спеціальний експеримент для підтвердження можливостей нашої свідомості.

Люди з тієї ж групи притиснули пружинний механізм з тим самим пальцям щодня протягом години. Люди в іншій групі мали лише уявити, що вони натискали. В результаті пальці людей з першої групи посилюються на 30%, а з другої – на 22%. Цей вплив чисто розумової практики на фізичні параметри є результатом нейромереж. Доведено, що для мозку і нейронів немає різниці між реальним і психічним досвідом. Це означає, що якщо ми звертаємо увагу на негативні думки, наш мозок сприймає їх як реальність і викликає відповідні зміни в організмі. Наприклад, хвороба, страх, депресія, перебіг агресії тощо.

Де гальма?

Ще один похід від дослідження «Dipenza» стосується наших емоцій. Невідомі візерунки емоційної поведінки, тобто схильність до певних форм емоційного реагування. Це, в свою чергу, призводить до повторення досвіду життя.

Ми робимо те, що ми не знаємо причин. І причина проста – кожна емоція – це «збереження» шляхом звільнення певного набору хімічних речовин в організм, і наше тіло просто стає таким чином «залежним» від цих хімічних сполук. Зазначаючи цю залежність як фізіологічна залежність від хімічних речовин, ми можемо позбутися від неї.

Тільки необхідний свідомий підхід.

Сьогодні я побачила лекції Джо Деспенза «Бреак Хабіту себе» і думав: «Такі вчені повинні поставити золоті пам'ятники...» Біохімік, нейрофізіолог, нейропсихолог, хіропректор, батько трьох дітей (два з яких за ініціативою Диспензи народилася під водою, хоча 23 роки тому в Сполучених Штатах цей метод був розглянутий повну божевільність) і дуже чарівну людину в спілкуванні. Він читає лекції з таким блискучим гумором, розповідає про нейрофізіологію в такій простому і зрозумілій мові - справжній ентузіазм з науки, просвітлення звичайних людей, щедрого поширення його 20 років наукового досвіду.

У своїх поясненнях він активно використовує останні досягнення квантової фізики і розповідає про час, який прийшов, коли люди недостатньо, щоб просто дізнатися про щось, але зараз вони повинні застосувати свої знання на практиці:

«Чому чекати на особливий момент або початок нового року, щоб почати радикально змінити своє мислення і життя для кращого? Так само, як це зробити прямо зараз: зупинити експонування часто повторюваних щоденних негативних поведінок, які ви хочете позбутися від, наприклад, говорячи собі вранці, «Для того, що я жив у день без судів будь-кого», або «Для того, що я не втрачу і скаржаю про все» або «Я не буду обдурити сьогодні. й

Спробуйте зробити щось в іншому порядку, наприклад, якщо ви спочатку промивте, а потім киньте зуби, зробіть навпаки. Або побачити когось. Немає причин. Перервувати звичайні конструкції!!! І ви відчуєте незвичайні і дуже приємні відчуття, вам сподобається, не кажучи вже про глобальні процеси в тілі і свідомості, які ви почнете з цим! Побачити себе і говорити про себе, як ваш найкращий друг.

Зміни в мислення призводять до глибоких змін фізичного тіла. Коли людина дивиться на себе і дивиться на себе,

Хто я?
Чому я хворий?
Чому я жити в дорозі я не хочу?
Що потрібно змінити про себе?
Що саме зупинити мене?
Що потрібно позбутися від? і т.д. і відчував гостре бажання не реагувати як раніше, або не робити щось, як раніше, що означає, що він пройшов через процес «досвідності». й

Це внутрішня еволюція. На цій точці він зробив леп. Особистість починається змінити і нова особистість потребує нового тіла.

Саме так відбувається спонтанне загоєння: з новою свідомістю захворювання не може залишатися в організмі, адже вся біохімія змін організму (перемінюємо думки, і з цього набору хімічних елементів, що беруть участь в змінах процесів, наше внутрішнє середовище стає токсичним до захворювання), і людина відновлюється.

В залежності від поведінки (тобто залежність від будь-яких від відеоігри до дратівливості) можна визначити дуже легко: це те, що ви знайдете складно зупинитися, коли ви хочете.

Якщо ви не можете відходити від вашого комп'ютера і перевірити вашу сторінку в соціальних мережах кожні 5 хвилин, або ви усвідомлюєте, наприклад, що дратівливість заважає вашим відносинам, але ви не можете зупинитися в порушенні, знати, що у вас є залежність не тільки на психічному рівні, але і на біохімічному рівні (при цьому організм вимагає введення гормонів, відповідальних за цей стан).

Вчено доведено, що дія хімічних елементів триває від 30 секунд до 2 хвилин, і якщо ви продовжуєте відчувати цей або той стан довше, знаю, що весь відпочинок часу ви штучно підтримуєте його в собі, думки провокують циклічне збудження нейромережі і повторне виділення небажаних гормонів, які викликають негативні емоції, тобто ви самі підтримуєте цей стан!

До того ж, ви добровільно обираєте своє здоров’я. Найкраща порада для таких ситуацій полягає в тому, щоб дізнатися вашу увагу на щось інше: природа, спорт, перегляд комедії, все, що може відволікати і переключати вас. Непристойна рефосакція уваги слабшить і «вибачає» ефект гормонів, які відповідають негативному стану. Ця здатність називається нейропластичністю.

І чим краще ви розвиваєте цю якість, тим простіше буде контролювати ваші реакції, які, по ланцюжку, призведуть до величезної кількості змін у сприйнятті зовнішнього світу і внутрішнього стану. Цей процес називається еволюцією.

Як нові думки призводять до нових вибору, нові варіанти призводять до нових поведінок, нові поведінки призводять до нових переживань, нові враження призводять до нових емоцій, які разом з новою інформацією зі світу навколо вас, починають змінювати свої гени епігенетично (тобто, по-друге). А потім ці нові емоції, в свою чергу, починають викликати нові думки, і так ви розвиваєте самооцінку, впевненість в собі і так далі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Депресія також є хорошим прикладом залежності. Будь-який стан наркоманії вказує на біохімічну дисбаланс в організмі, а також дисбаланс в роботі взаємин з розумом.

Найбільшою помилкою є те, що вони асоціюють свої емоції і поведінки з їх особистістю: ми говоримо «Я нерв», «Я слабкий,» «Я хворий», «Я нездатний,» і т.д. Вони вірять, що експресія певних емоцій ідентифікує свою особистість, тому вони постійно підсвідомо, як правило, повторюють шаблон відповіді або стану (наприклад, фізична хвороба або депресія), як якщо підтверджують себе кожен раз. Навіть якщо ви страждаєте від себе! Величезна непорозуміння. Будь-який небажаний стан може бути видалений при бажанні, і можливості кожної людини обмежені тільки своєю фантазією.

А коли ви хочете змінити своє життя, подумайте про те, що ви хочете, але не зробите «важкий план» у Вашому розумі про те, як вона буде в змозі «прибрати» найкращий варіант для вас, який може бути абсолютно несподіваним.

Насолоджуйтеся внутрішніми і намагайтеся насолоджуватися від серця, яке ще не відбулося, але обов'язково станеться. Чому? Оскільки на квантовому рівні реальності, це вже сталося, за умови, що у вас є чітка ідея та радість від серця. Від квантового рівня, що починається зародження подій.

Так починає діяти перший. Люди використовуються для задоволення тільки в тому, що "Ви можете зв'язатися", яка вже була реалізована. Але ми не звикли довірити себе і наші здібності до CREATE реальність, хоча ми робимо це щодня і в основному на негативній хвилі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але коли ви розвиваєте здатність контролювати своє мислення і емоції, почнуться справжні дива.

Тексти пісень, а це означає: Я можу дати вам тисячі красивих і натхненних прикладів. Ви знаєте, коли хтось посміхається і каже, що щось відбувається, і вони просять, "Як ви знаєте?" і вони спокійно відгукуються, "Я просто знаю..." Це чіткий приклад керованої реалізації заходів. Я впевнений, що кожен має досвід цього особливого стану принаймні один раз. ?

Що таке Joe Dispenza говорить про труднощі. Я дуже рекомендую своїх книг, як тільки вони перекладаються на російську мову і продаються в Росії.

«Найбільш важливою звичкою нашої держави повинна бути звичаї. й
Джо Деспенза

І Dispenza консультує: ніколи не припиняє навчання. Інформація краще засвоюється, коли людина дивиться. Спробуйте дізнатися щось нове щоденно – він розвиває і навчає мозку, створюючи нові нейронні зв’язки, які в свою чергу змінять і розвивають вашу здатність до свідомого мислення, що допоможе вам імітувати вашу власну щасливу і виконати реальність.