15 Прискорити котирування від несухованої прихильника всіх час Чарлі Чаплін

1 999 р.

16 квітня 1889 р. в Лондоні народився, без перебільшення, один з кращих привітників в історії світового кінематографу - Чарльз Спенсер Чаплін. Поки не було ніякого актора, слава якого і визнання були настільки легендарними.

І вночі миВеб-сайт Нагадуємо котирування цієї талановитої людини, яка ніколи не перестає дивувати аудиторію майже сто років.

• Не легко.
  • Я не боїться кліше. Все життя кліше. Ми всі живуть і гинуть, їсти триразове харчування, падають в любов і зупинити любов.
  • Життя - це трагедія, коли ви бачите його, і комедія, коли ви подивитеся на неї здалеку.
  • Я занурю слони, так міцні і так слухняні.
  • Він ніколи не був дитиною.
  • Все про щирість. Стара людина схопила на банановій шкірі і впала - не сміється. Але якщо те ж саме трапляються з помпою багатим джентом, ми сміємось.
  • На відміну від Freud, я не вірю, що секс є детермінантом людської поведінки. Мені здається, що холод, голод і бідність визначають свою психологію більш глибоко.
  • Мій біль може стати причиною сміху когось, але мій сміхень ніколи не повинен бути причиною болю когось.
  • Життя без аргументів буде дуже нудним. Все, що живе спілкування для обговорення.
  • Коли з'явилася епоха звукового кіно, мій персонаж Чарлі прийшов до кінця. Я не думав, що його голос був.
  • Кількість фоліо, вчинених причин, набагато більше, ніж кількість фоллів, вчинених ступеню.
  • Виявлено вірний характер людини, коли вони п'ють.
  • Жінка може зробити будь-який мільярдер чоловік мільйонер.
  • Дзеркальне дзеркало - мій найкращий друг, тому що коли я торкаюся, він ніколи не сміється.
  • Один вбивця робить чоловіка злочинним, мільйонам загиблих героя. Все про масштаб.
  • Уміння думати, як грати скрипкою або фортепіано, вона вимагає щоденної практики.
  • Не вдається в наш грішний світ, а не наші неприємності.
  • Багато майстрів всіх угод були помилкові для геній.
  • Життя - це гра, яка не може бути вилучена. Так співайте, крі, танцюйте, сміхатися і жити в повному обсязі до тих пір, поки завіса падає, і етап закінчений, без апеляцій.
  • Чому потрібно значення? Життя тільки бажання і не має сенсу.

Колекція/REX/Shutterstock

Дивитися також:
Лист Чарлі Чаплін до своєї дочки
25 Cynical Aphorisms Карл Буковський

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-cinichnyh-aforizmov-charlza-bukovski-804460/