Кілька років тому іноземні вчені навчалися близько 170 молодих пар і виявили, що в найщасливіших шлюбах, дружини були більш тонкими, ніж чоловіки. Але герої нової фотогалереї готові відреагувати цю статистику: в цих різнокольорових парах жінки чітко «виважають» жінки без шкоди їх спільному щастя.
Крістіна Хендрікс як Джеффрі Аренд Помаранчева красуня з серії «Мад Чоловіки» язика не повернеться до виклику «жир». Вона неймовірно жіночна, неймовірно хороша і в цілому одна з найбільш бажаних жінок світу.
р.
Тим не менш, вона була Христина, яка на початку зустрічі попросила Джеффрі за номером телефону, а потім першою зізналася її любов до нього. Він лікує мій екран зображення шпинделя дівчата з великим гумором, все це гіп навколо моєї фігури крихітно amusing. У 2009 році актори одружилися.
12662234
Tess Holliday як Nick Halliday р.
Один з найбільш успішних моделей плюс-розмірів світу знайшов свою любов онлайн. Австралійський фотограф і бізнесмен Нік Холлід побачили фотографії 130-пундної дівчини на сайті Tumblr, починався лист, а ще 7 місяців вони спілкувалися онлайн, доки, нарешті, Нік переїхав з Мельбурна до Сполучених Штатів.
Він тепер її менеджер і офіційний fiancé – пара займався 2014. І в 2015 р. Тес прийняв своє прізвище.
Melissa McCarthy як Бен Сокіл Ця пара пройшла подвійну перевірку міцності, оскільки Меліса «невідомо» її обрано як фізично, так і професійно. І є пристрасними акторами, але вона є фаворитом всіх американських жінок з номінаціями Оскара, і він краще відомий як чоловік і підтримуючи ролі в своїх спільних фільмах.
Не соромно бути в тіні дружини, навпаки, він допомагає їй розвивати свою кар'єру. У 2014 році він спрямований і співавтить фільм Тамми, роль в якому приніс Мелісу нагороду People’s Choice у категорії «Фаворит комедії кіно Актриса».
754280
Ashley Graham як Justin Erwin512465
Ще один відомий «нестандартна модель» отримав пропозицію руки і серця наступного року після зустрічі. Визначте свій вибір документальним кінорежисером, який пошкоджує тільки одну річ в житті сім'ї - що через їх працевлаштування вони не повинні бути разом, так як вони будуть любити.
Келлі Осбор - Модель Хлопці Дочка відомого музиканта Озії Осборна ніколи не була класично тонкою, навіть коли вона зуміла втратити багато ваги, але в списку її дружників є всі моделі і хлопчики-чипси.
Лука Бресель
3610Р. 4200Р.
Метью Мошарт.
Річний зал.
(Р)
Ніколи не розуміли, що всі її зв'язки були настільки застарілими: Найкращий вибір Келлі.
Кіт Студ – «Красивий Чоловік»Пишається своїм тонким «чоловічим чоловіком», оскільки вона любляє його в Instagram, не кажучи вже про його ім’я.
Коли я колись подарував йому запитати, чому він вибрав мене, така товста жінка, він дивився і дико сердитися, усвідомлення того, що я не вважаю себе красивим.
Це був цей чоловік, який ніколи не спробував мені схуднути і завжди вважав мене бажаним, красивим і незалежним, хто допоміг мені отримати впевненість і зупинити мислення, що інші будуть сказати. Тексти пісень, а це означає: Тільки тоді я відчуваю, що це означає бути сексуальним. й
Корнелія Манго - Богдан Диюрд Випускник “Star Factory”, співачки, а тепер модний дизайнер, чорна Cornelia збирається маррі молодого бейкбоксера, який не тільки “компактер”, але і молодше нареченої.
Габаритний зображення
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження