У Челябінську знайшли ще одну «нію» прокурора і інтернет втратив свій розум!

Прокуратура в Копейську, не поступається за красою знаменитої Наталії Поклонської. Фотографії 38-річний Жанна Синдянкіна вже завойовує популярність серед чистоти.

Жанна Синдянкіна працює в Копейську як заступник голови наглядової влади. За словами самої жінки, в вільний час вона любить бігти і часто займає перші місця в спортивних змаганнях. У прокурора також є чоловік і молодий син.

3113704

«Мій сім-річний син мій радість. Дитина побачає перед ним приклад, що необхідно грати в спорт в вільний час, щоб зробити щось. Він, до речі, найбільше хвилюється про мене, коли є будь-які змагання, Синдянкіна сказав в інтерв'ю з Копейськими працівниками.

Прокуратура також поділилася місцевими журналістами. «Я намагаюся отримувати радість від життя. Ми робимо наше життя. Якщо ви прагнете до чогось, користуйтеся кожним днем, відчуйте себе щасливою, енергійною людиною – ви робите це самостійно, ніхто не потребує. Чоловік тільки щасливий, як він хоче бути. Так я спробую отримати щось позитивне з кожного дня. й

, Україна

Жанна Синдянкіна закінчила школу в Копейську з золотою медаллю, після чого вступила ЧельСУ на факультеті права. З 2000 року жінка працює в прокуратурі.

188743

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження