Як професійний картковий плеєр Bought 20,000 GA Землі

МЦ Девіс, колишній картковий програвач і бізнесмен, інвестував $90 млн, щоб відкрити найбільший приватний резерв в США. За останні 20 років він висаджував 8 мільйонів саджанців і тепер його ліс сповнений небезпечних видів. Програма розвитку резерву складає 300 років.

Р

До 70-х років МС Девіс приймав довгий шлях від загартованого причепа до мільйонера. Скупчивши свій перший капітал в гральному бізнесі, він почав торгівлю земельними ресурсами та майновими правами. Так він зробив сотні мільйонів ... але 20 років тому був перелом у своєму розумі.

«Це все почалося, коли я застряглася в трафікі. Це був дощ і я був дуже дратований, говорить MS Davis. А потім я бачив шкільний намет, який сказав "Чорний ведмедя Презентація".

«Я не знаю, чому я пішов там. Я не знаю, якщо були чорні ведмеді в Флориді або ні.

Про те, що треба бути захищеним і збереженим. Для Девіса, він був оксамитовим, він занурився на тему екології з такою ж пристрастю, з якою він використовувався для відтворення карток. Він почав читати книги про екологію і мав епіфанію: він присвячував весь шлях до захисту природи.

За 20 років Девіс інвестував близько 90 мільйонів доларів, щоб купити землю від заправних компаній і відновити ліси, які повністю зрізали близько 100 років тому. Його проект назвав Нокус, який перекладався з мови індійського племени Крік означає «Чорний ведмед».

Він знайшов сосну сосну, яка використовувалася для вирощування тут і висаджувала 8 мільйонів саджанців. Але це не тільки дерева, але в 20 років він повністю перебудував всю екосистему, яка використовується для цього земля. Вважалося, що раніше ці землі (10 млн га) зайняли ліси сосни, які в 1930-ті роки повністю зрізалися і допускаються до змащення.

Тепер тут вирощується новий ліс, де попелиці, оспрей, лисицях, лисицях, рахунках, араділлів.

672479

Насправді це просто початок проекту Nokuse, розрахованого на повну 300 років. Він має рак легенів 4 стадії, але його робота продовжить свою команду. Всі його гроші були додані до довгострокової програми розвитку його проекту, а також до обслуговування Центру екологічної освіти, яка він створив для щорічної освіти тисяч школярів у Флориді.

"Я не можу змінити людей свого віку", - каже він, "але мені четвертий клас".
І з цією ідеєю, посмішками Девіса.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження