656
Як чоловік, який провів половину століття в тюрмі, реагує на сучасну технологію
Рік тому Otis Johnson був випущений з в'язниці, де він служив 44 роки за спробою вбивства офіцера поліції. Коли він був засуджений, він був 25. Реальність запам'ятовується в далеких 60-х роках. Я отримав $40 у моїй кишені, пара автобусних квитків, букет старих фотографій.
р.
Молода інматизація за сценаристом:
Флешбек: Otis знаходиться в верхньому ряду.
Тепер він 69, і за стінами тюрма є цілим новим світом, позаземним «фунтом», де він, здається, прибув до машини часу.
990 Р
Разом з оператором англомовного телеканалу «Al-Jazeera», Джонсон прокоментував сучасний Нью-Йорк, вражений поточною технологією і все, що мільйони простих людей беруть на себе.
За перший раз навпіл, він пішов на метро, за словами власних слів, пережили культурний шок. По-перше, з цін: де використовується чверть, тепер потрібно дати долар і це ще найменше. По-друге, через кілька десятиліть, Otis не відразу зрозумів, що більшість речей, які використовували для того, щоб стати рідкісними або зникли. Як платити телефони.
р.
«Я помітив, що майже всі паси, які говорять про себе. Далі я дивився навколо і я бачив щось в вухах. Я думаю, є багато агентів RCS і FBI навколо? Це єдине, що прийшов до мого розуму, тому що в «60-ті роки тільки агенти пішли з дротами в вухах.
Ще більше, Джонсон був здивований, як багато хто занурився в своїх гаджетах, тому вони не виглядали на всіх. «Знайди людей, які не шукають на ньому. Я намагаюся розібратися, як це зробити. й
р.
Для нього не тільки технологія нова, але і дрібна побутова техніка. «Це абсолютно інша їжа зараз. Я їду, як музей, я шукаю всі ці божевільні пакети, я хочу спробувати багато.
Дуже привабливий вигляд готових закусок і напоїв найяскравіших кольорів: «Смішні і дотягуються купувати!»
«З такою різноманітністю важко вибрати те, що ви дійсно хочете. Давайте скажемо арахісове масло. З’ясуйте там одну і ту ж баночку макаронів і желе! Я не бачив нічого, як це раніше.
доб.
Немовля Отис провів свої найкращі роки в тюрмі, він не відчуває гіркоту і повністю поглинається в новому житті, що відкрився до нього. На автобусі він навіть любить просто подивитися на пасерах або послухати промову людей. «Це дуже добре, щоб бути в суспільстві. Я нічого не думаю, що суспільство кине. А замість того, щоб справити з минулим, я думаю про майбутнє, я їду вперед. Ось як я вижити.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
35 Strange and Scary Фотографії, які не мають пояснень
30 Найпопулярніші Номінації на батьківство року