Як чоловік, який провів половину століття в тюрмі, реагує на сучасну технологію

Рік тому Otis Johnson був випущений з в'язниці, де він служив 44 роки за спробою вбивства офіцера поліції. Коли він був засуджений, він був 25. Реальність запам'ятовується в далеких 60-х роках. Я отримав $40 у моїй кишені, пара автобусних квитків, букет старих фотографій.

Як чоловік, який провів половину століття в тюрмі, реагує на сучасну технологію р.

Молода інматизація за сценаристом:

Флешбек: Otis знаходиться в верхньому ряду.

Тепер він 69, і за стінами тюрма є цілим новим світом, позаземним «фунтом», де він, здається, прибув до машини часу.

990 Р

Разом з оператором англомовного телеканалу «Al-Jazeera», Джонсон прокоментував сучасний Нью-Йорк, вражений поточною технологією і все, що мільйони простих людей беруть на себе.

За перший раз навпіл, він пішов на метро, за словами власних слів, пережили культурний шок. По-перше, з цін: де використовується чверть, тепер потрібно дати долар і це ще найменше. По-друге, через кілька десятиліть, Otis не відразу зрозумів, що більшість речей, які використовували для того, щоб стати рідкісними або зникли. Як платити телефони.

Як чоловік, який провів половину століття в тюрмі, реагує на сучасну технологію р.

«Я помітив, що майже всі паси, які говорять про себе. Далі я дивився навколо і я бачив щось в вухах. Я думаю, є багато агентів RCS і FBI навколо? Це єдине, що прийшов до мого розуму, тому що в «60-ті роки тільки агенти пішли з дротами в вухах.

Ще більше, Джонсон був здивований, як багато хто занурився в своїх гаджетах, тому вони не виглядали на всіх. «Знайди людей, які не шукають на ньому. Я намагаюся розібратися, як це зробити. й

Для нього не тільки технологія нова, але і дрібна побутова техніка. «Це абсолютно інша їжа зараз. Я їду, як музей, я шукаю всі ці божевільні пакети, я хочу спробувати багато.

Дуже привабливий вигляд готових закусок і напоїв найяскравіших кольорів: «Смішні і дотягуються купувати!»

«З такою різноманітністю важко вибрати те, що ви дійсно хочете. Давайте скажемо арахісове масло. З’ясуйте там одну і ту ж баночку макаронів і желе! Я не бачив нічого, як це раніше.

Як чоловік, який провів половину століття в тюрмі, реагує на сучасну технологію доб.

Немовля Отис провів свої найкращі роки в тюрмі, він не відчуває гіркоту і повністю поглинається в новому житті, що відкрився до нього. На автобусі він навіть любить просто подивитися на пасерах або послухати промову людей. «Це дуже добре, щоб бути в суспільстві. Я нічого не думаю, що суспільство кине. А замість того, щоб справити з минулим, я думаю про майбутнє, я їду вперед. Ось як я вижити.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження