545
Одержаний Thin Thalia дівчина одягає корсет на 23 години на день
Деякі жінки заради привабливих форм вичерпають себе з дієтами, інші потіють за години в спортзалі. А деякі, наприклад, дівчина Пенні з Великобританії, вдатися до жіночих речей, предметів середнього віку – корсетів. Щоденна пошта пропонує побачити, що ви можете зробити з вашим тілом, якщо ви постійно зносите щільний аксесуар. Насправді, крім корсетів, британська жінка має ще одну велику пристрасть в житті - грудисті імплантати. Вона мала її перша хірургія грудьми, коли вона була лише 23 роки. Збільшивши обсяг, Penny одночасно щільно займався регулюванням талії - почав носити щільного корсету, таким чином формуючи фігуру "цуценя".
Фотографії Пенні взяли кілька років тому
Згідно з Пенні, завдяки постійному зносу корсету, вдалося зменшити обсяг талії від 96 сантиметрів до 71 сантиметрів.
На деякий момент британські запевняє, що вдалося досягти ще більш вражаючого результату - 58 сантиметрів. Для цього дівчина повинна носити корсет на 23 години на добу, тобто майже постійно. Однак не вдалося зберегти результат - через деякий час додаткові сантиметри знову заспокійливу талію.
Це те, що дівчина виглядає сьогодні.
Цього року Пенні було мислення про додаткову корекцію зовнішнього вигляду – дівчина захотіла позбутися від рубців на грудях, що виник внаслідок декількох операцій для зміни імплантатів. За порадами про те, як краще це зробити, британський пішов до двох лікарів з Лос-Анджелеса Террі-Дубрье і Павла Нассіфа.
Шукаємо свого потенційного хворого, «Penny має найбільш явну комбінацію грудей і талії пропорції я коли-небудь бачив», - сказав доктор Дабр.
У розмові з спеціалістами дівчина запевнила, що вона абсолютно не мала проблем зі здоров’ям, які здивували лікарів. Однак британський відзначив, що вона повинна їсти дуже дрібні порції, не пити соду, і виключити з раціону всі пряні. «Це як певний спосіб життя. Ви просто повинні дотримуватися правил, пояснюючи дівчину.
Незважаючи на те, що корсет не шкідливий для здоров'я, лікарі швидко попередили дівчину.
«Я не можу говорити повністю проти зносу корсетів, якщо це робиться в модерації, але Пенія йде на борт. Дівчина йде занадто далеко і може привести до серйозних ускладнень, таких як дислокація органів, пошкодження легенів, говорить доктор Дабрів.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Шукаю рекламу: 10 зображень, які перетворили думки людей
35 Strange and Scary Фотографії, які не мають пояснень