15 котирування педіатра Комаровського про те, як підняти здорові діти

р.

Кандидат медичних наук Євген Олегович Комаровський отримав популярність серед багатьох батьків. Тим не менш, що він був одним з перших, щоб адекватно і легко пояснити мами і дам, як підтримувати і зміцнити здоров'я дитини. Його рекомендації не люблять звичайні поради лікарів, але завжди прості і зрозумілі батькам.

Веб-сайт Дякуємо Д. Комаровського та оприлюднив найкращі заяви про здоров’я дітей.

• Головне добробут сім'ї – стан здоров'я матері. Тато повинні бити всіх з кошеня і дати мами їсти, спати, ходити.
  • Для школи в 10 і закінчити на 11. Не допускається рух.
  • Важко вилікувати, і знайти захворювання на сучасному рівні медицини є елементарним.
  • Оздоблення дитини з зеленою - це особиста справа батьків, визначається любов'ю живопису і не має нічого спільного з лікуванням.
  • Діти повинні бути худими і з стилетом у своїх асах.
  • Щаслива дитина – це перша з усіх здорових дітей, а лише тоді читання та гра у скрипці.
  • В будь-яких обставинах немає дитини. Це еквівалентно залити повний бак бензину і поставити машину в гараж.
  • Хороший дитячий садок є одним, який просить принести дощовик і черевики, щоб ходити поза, коли дощ дощ.
  • Діти частіше хворіють в понеділок. Тому що в неділі вони йдуть на бабуся, і міра любові, на жаль, їжі.
  • Зміцнення імунітету – посмішка, відпочинок, подорожі, гарний настрій, любов, прогулянки, мінімум глутонії, фізична активність.
  • Не відходив час і нерви, які постійно шукають «хрони» у вашій дитині!
  • Основне право: сума їжі еквівалентна кількості енергії, що випливають.
  • Дитина нічого не дала.
  • Дача завжди краще, ніж будь-яке море. Якщо дитина 2 місяців працює голодний, брудний, босоніж - відновлює своє здоров'я протягом усього року.
  • Побоюйтеся правильно: не лікарі і лікарі, але власна лазіна і непереносимість!

На основі: LiveLib
Фото на попередній перегляд: Юрій Давидов

за ред.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B0%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D