Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

15 котирування педіатра Комаровського про те, як підняти здорові діти

р.

Кандидат медичних наук Євген Олегович Комаровський отримав популярність серед багатьох батьків. Тим не менш, що він був одним з перших, щоб адекватно і легко пояснити мами і дам, як підтримувати і зміцнити здоров'я дитини. Його рекомендації не люблять звичайні поради лікарів, але завжди прості і зрозумілі батькам.

Веб-сайт Дякуємо Д. Комаровського та оприлюднив найкращі заяви про здоров’я дітей.

• Головне добробут сім'ї – стан здоров'я матері. Тато повинні бити всіх з кошеня і дати мами їсти, спати, ходити.
  • Для школи в 10 і закінчити на 11. Не допускається рух.
  • Важко вилікувати, і знайти захворювання на сучасному рівні медицини є елементарним.
  • Оздоблення дитини з зеленою - це особиста справа батьків, визначається любов'ю живопису і не має нічого спільного з лікуванням.
  • Діти повинні бути худими і з стилетом у своїх асах.
  • Щаслива дитина – це перша з усіх здорових дітей, а лише тоді читання та гра у скрипці.
  • В будь-яких обставинах немає дитини. Це еквівалентно залити повний бак бензину і поставити машину в гараж.
  • Хороший дитячий садок є одним, який просить принести дощовик і черевики, щоб ходити поза, коли дощ дощ.
  • Діти частіше хворіють в понеділок. Тому що в неділі вони йдуть на бабуся, і міра любові, на жаль, їжі.
  • Зміцнення імунітету – посмішка, відпочинок, подорожі, гарний настрій, любов, прогулянки, мінімум глутонії, фізична активність.
  • Не відходив час і нерви, які постійно шукають «хрони» у вашій дитині!
  • Основне право: сума їжі еквівалентна кількості енергії, що випливають.
  • Дитина нічого не дала.
  • Дача завжди краще, ніж будь-яке море. Якщо дитина 2 місяців працює голодний, брудний, босоніж - відновлює своє здоров'я протягом усього року.
  • Побоюйтеся правильно: не лікарі і лікарі, але власна лазіна і непереносимість!

На основі: LiveLib
Фото на попередній перегляд: Юрій Давидов

за ред.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B0%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D