430
15 оповідань про те, як починається любов
Неважливо, що вони говорять, любов дуже сила, що постійно, день після дня, змінює світ для кращого. Не варто забувати про те, що людина для життя.
Веб-сайт Це чудовий нагадування про те, як проводиться земля.
- Деякі хлопці приносять квіти, деякі цукерки або іграшки. Мій чоловік приніс мені палицю салямі на початку відносин. І урочисто подав його. Я не можу протистояти їй.
- Бабця загубила свого чоловіка, жив самотній, але якось раптом приніс до будинку несамовита діда. Вони сказали, що вони зустрілися на автобусі, сподобалося один одному, і зараз вони все ще живуть разом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І коли ми разом, я дуже щасливий, як вони роблять задоволення один одному. Ще один приклад того, що він ніколи не пізно впаде в любов знову, вам просто потрібно знайти свою людину.
- Я скачав велосипед три роки тому. Я ходжу в парк, поверніть і вдарив дівчину. Вона падає і, як маленька дівчина, охоплює її коліна і починає чистити. Я починав апологізацію, запитуючи її. Це був день народження і кожен був зайнятий. Пропоную себе як компанія, я все ще безкоштовно. І вона каже, що вона не буде вгору. Я не плутав, взяв її в руки, поклав її на велосипеді і поїхав через парк. Так, ми лежимо на дивані з нею і розповідаємо про неї.
- Моя діда побачила мій бабуся на зупинці, коли вона потрапила в тролейбус. Він не зробив його на тролей. Але, будучи тривалим і дуже спортивним, він кинувся після нього. Впіймана на наступну зупинку, ходив і зустрічався. Цього року діамантове весілля!
- У 11 класі з подругою зібрані подарунки для хлопчиків 23 лютого. Кожна окрема рама, і в них написи, як «найвагіші», «найважніші» – кожен з їх якості знайшов. До моєї стипендії я пропоную The Most романтичний: немає входу, я просто відчував, що він був романтичним в серці. Розміщені подарунки на рецепції, кожен прийшов, читати в домашніх умовах і в інших. Решта дівчат сміхала, бо "Найбільш романтичний" відома всім, як неординарний вульгар. І тепер, майже 10 років пізніше, він мій чоловік. І так, він трохи, але він романтичний!
- Я кинувся в сім разів, маючи серйозні розмови, намагаючись довести, що навіть якщо я почала відносини з кимось, це, безумовно, не з ним. А потім ми мали вухо кліщ у своєму коту.
- Ми не бачимо один одного для довгого. Я хотів дивитися мультфільм разом. Ми спостерігали, і до кінця, таким чином, був, що я переїхала, і не вдалося затримати сльози. Я подумав: «Що тепер я не повертався в мій напрямок, що сором'язлива, кричу через мультфільм, хоча ніхто не здається дихати, просто дотик.» Я протерла, не шукаю, дотримуючись своєї руки до свого щіка, трахнув і відчував - вологий. Я поверніть голову: Я сидю, спокійно дивлюся на моєму ноутбуці, і очі теж вологі. У той момент я нарешті зрозумів, що так, це один.
- Мій чоловік і я зустрівся в лікарні. Я компотував його круті кільця і приніс йому компот. Він сказав, що він був кішка і не подруга, і я сказав, що я мав кішка і ніхто не дружився. Тоді мій майбутній чоловік сказав, що я повинен стати дружиною, і запитав на дату. Ми одружилися зараз. Мій чоловік дивний чоловік! Два коледжі, робота, повага в суспільстві, і це незважаючи на те, що він сліпий. Я люблю його!
- Ви знаєте, коли я знав, що я збираю чоловіка? Коли він запікав вишневий торт для мене, що я обожню! Мій чоловік не вариться і він не завадить цей торт. Людина, яка не може варитися на кухні, весь день роблячи торт для мене! Так він любить мене.
- Я навчаюсь бути навігатором і збираюся в море, слухаю по скелі, я люблю попадання по всій країні, я знаю, як закріпити електроніка і я люблю забирати залізо. А мій коханий чоловік чекає на мене, пише дивовижні вірші, любить спокійну, ніжну музику і випікає найсмачніші млинці світу. Ми любимо один одного, як фольга. Мама каже, що у нас є єдність і боротьба протилежних. Батько-в-право сміється.
- Що було давно. Після роботи я пішов в магазин, стояв касовий реєстр і спробував знайти свій гаманець. Я коп, я копую, але я не можу його знайти. «Чому приходять в магазин, якщо немає грошей?» Я відчував трохи незручно. А потім раптом незнайомець каже: "Кальм вниз, я з нею, я торкнувся, не кричу." І посміхається. Я подякував йому за довгий час після Ми зустрілися, Ми живемо разом.
- Він був як воєнний фільм. Він мав рану руку в боротьбі, і я був медсестра в медичній установці. Я був єдиним, хто його лікував, і він не довіряв всіх, але мене. Я спробував поговорити з ним весь час, але завжди був кимось на нашому шляху. Після виписки запитав мене на дату, а після закінчення кафе ми не хотіли розбитись, тому ми пішли в будинок. Ми не відокремили за добу, ми проживали разом. Привіт!
- Я попросив хлопця з. Я спробував дуже важко. Я приніс пиво і чіпси. Про Red Code і Counter-Strike Вона взяла його до свого улюбленого мосту над залізничним транспортом. З’ясуйте, що він не схожий на пиво, не грає пагонів і бояться висоти. Після 2 років він визнав, що він був найбільш славним і найбільш незвичайною датою в житті! І я одружився.
- Коли я починав знайомства з чоловіком, всі мої друзі і сім'ї були проти наших відносин. «Чи не ваша половинка» і найгірша «Ви збираєтеся розбити своє життя». Він пішов до нього. Спочатку було дуже складно: за місяць вони сіли на порожньому пасті. Це кілька років. У нас є улюблений син, мій чоловік має гарну роботу, автомобіль, квартиру. Я поклонився йому. Я часто чую, що я дуже щасливий з чоловіком, в тому числі від тих, хто колись назвав його «безкоштовним паном». Якщо ви любите, перейдіть до кінця.
- Вперше в житті він написав побажання на шматку паперу, спалений і відвертий з шампанським. Хочу закохатися в любові, бо довгий час я мав відчуття абсолютної непристойності в серці. І всього за 15 хвилин пізніше я зустрівся з нею. Виявляється, що щастя дуже близько, а бажання виконуються, головне - вгадати саме те, що ви хочете. Я не втратив його.
www.instagram.com/ivantroyanovskaya/