Неважливо, що вони говорять, любов дуже сила, що постійно, день після дня, змінює світ для кращого. Не варто забувати про те, що людина для життя.
Веб-сайт Це чудовий нагадування про те, як проводиться земля.
- Деякі хлопці приносять квіти, деякі цукерки або іграшки. Мій чоловік приніс мені палицю салямі на початку відносин. І урочисто подав його. Я не можу протистояти їй.
- Бабця загубила свого чоловіка, жив самотній, але якось раптом приніс до будинку несамовита діда. Вони сказали, що вони зустрілися на автобусі, сподобалося один одному, і зараз вони все ще живуть разом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І коли ми разом, я дуже щасливий, як вони роблять задоволення один одному. Ще один приклад того, що він ніколи не пізно впаде в любов знову, вам просто потрібно знайти свою людину.
- Я скачав велосипед три роки тому. Я ходжу в парк, поверніть і вдарив дівчину. Вона падає і, як маленька дівчина, охоплює її коліна і починає чистити. Я починав апологізацію, запитуючи її. Це був день народження і кожен був зайнятий. Пропоную себе як компанія, я все ще безкоштовно. І вона каже, що вона не буде вгору. Я не плутав, взяв її в руки, поклав її на велосипеді і поїхав через парк. Так, ми лежимо на дивані з нею і розповідаємо про неї.
- Моя діда побачила мій бабуся на зупинці, коли вона потрапила в тролейбус. Він не зробив його на тролей. Але, будучи тривалим і дуже спортивним, він кинувся після нього. Впіймана на наступну зупинку, ходив і зустрічався. Цього року діамантове весілля!
- У 11 класі з подругою зібрані подарунки для хлопчиків 23 лютого. Кожна окрема рама, і в них написи, як «найвагіші», «найважніші» – кожен з їх якості знайшов. До моєї стипендії я пропоную The Most романтичний: немає входу, я просто відчував, що він був романтичним в серці. Розміщені подарунки на рецепції, кожен прийшов, читати в домашніх умовах і в інших. Решта дівчат сміхала, бо "Найбільш романтичний" відома всім, як неординарний вульгар. І тепер, майже 10 років пізніше, він мій чоловік. І так, він трохи, але він романтичний!
- Я кинувся в сім разів, маючи серйозні розмови, намагаючись довести, що навіть якщо я почала відносини з кимось, це, безумовно, не з ним. А потім ми мали вухо кліщ у своєму коту.
- Ми не бачимо один одного для довгого. Я хотів дивитися мультфільм разом. Ми спостерігали, і до кінця, таким чином, був, що я переїхала, і не вдалося затримати сльози. Я подумав: «Що тепер я не повертався в мій напрямок, що сором'язлива, кричу через мультфільм, хоча ніхто не здається дихати, просто дотик.» Я протерла, не шукаю, дотримуючись своєї руки до свого щіка, трахнув і відчував - вологий. Я поверніть голову: Я сидю, спокійно дивлюся на моєму ноутбуці, і очі теж вологі. У той момент я нарешті зрозумів, що так, це один.
- Мій чоловік і я зустрівся в лікарні. Я компотував його круті кільця і приніс йому компот. Він сказав, що він був кішка і не подруга, і я сказав, що я мав кішка і ніхто не дружився. Тоді мій майбутній чоловік сказав, що я повинен стати дружиною, і запитав на дату. Ми одружилися зараз. Мій чоловік дивний чоловік! Два коледжі, робота, повага в суспільстві, і це незважаючи на те, що він сліпий. Я люблю його!
- Ви знаєте, коли я знав, що я збираю чоловіка? Коли він запікав вишневий торт для мене, що я обожню! Мій чоловік не вариться і він не завадить цей торт. Людина, яка не може варитися на кухні, весь день роблячи торт для мене! Так він любить мене.
- Я навчаюсь бути навігатором і збираюся в море, слухаю по скелі, я люблю попадання по всій країні, я знаю, як закріпити електроніка і я люблю забирати залізо. А мій коханий чоловік чекає на мене, пише дивовижні вірші, любить спокійну, ніжну музику і випікає найсмачніші млинці світу. Ми любимо один одного, як фольга. Мама каже, що у нас є єдність і боротьба протилежних. Батько-в-право сміється.
- Що було давно. Після роботи я пішов в магазин, стояв касовий реєстр і спробував знайти свій гаманець. Я коп, я копую, але я не можу його знайти. «Чому приходять в магазин, якщо немає грошей?» Я відчував трохи незручно. А потім раптом незнайомець каже: "Кальм вниз, я з нею, я торкнувся, не кричу." І посміхається. Я подякував йому за довгий час після Ми зустрілися, Ми живемо разом.
- Він був як воєнний фільм. Він мав рану руку в боротьбі, і я був медсестра в медичній установці. Я був єдиним, хто його лікував, і він не довіряв всіх, але мене. Я спробував поговорити з ним весь час, але завжди був кимось на нашому шляху. Після виписки запитав мене на дату, а після закінчення кафе ми не хотіли розбитись, тому ми пішли в будинок. Ми не відокремили за добу, ми проживали разом. Привіт!
- Я попросив хлопця з. Я спробував дуже важко. Я приніс пиво і чіпси. Про Red Code і Counter-Strike Вона взяла його до свого улюбленого мосту над залізничним транспортом. З’ясуйте, що він не схожий на пиво, не грає пагонів і бояться висоти. Після 2 років він визнав, що він був найбільш славним і найбільш незвичайною датою в житті! І я одружився.
- Коли я починав знайомства з чоловіком, всі мої друзі і сім'ї були проти наших відносин. «Чи не ваша половинка» і найгірша «Ви збираєтеся розбити своє життя». Він пішов до нього. Спочатку було дуже складно: за місяць вони сіли на порожньому пасті. Це кілька років. У нас є улюблений син, мій чоловік має гарну роботу, автомобіль, квартиру. Я поклонився йому. Я часто чую, що я дуже щасливий з чоловіком, в тому числі від тих, хто колись назвав його «безкоштовним паном». Якщо ви любите, перейдіть до кінця.
- Вперше в житті він написав побажання на шматку паперу, спалений і відвертий з шампанським. Хочу закохатися в любові, бо довгий час я мав відчуття абсолютної непристойності в серці. І всього за 15 хвилин пізніше я зустрівся з нею. Виявляється, що щастя дуже близько, а бажання виконуються, головне - вгадати саме те, що ви хочете. Я не втратив його.
www.instagram.com/ivantroyanovskaya/