Ці дивовижні ювелірні вироби дозволяють носити невеликі шматочки природи

Після Кай Беллс думав і зрозумів, що в її житті і роботі є абсолютно не місце для творчості, і це дуже сумно. Тоді вона пішла на курс дизайну одягу, під час якого вона раптом сліпила на неї. Кай вирішив створити «натурні капсули», начинку крихітних скляних пляшок і конусів з дивними і красивими композиціями живих матеріалів. Це можуть бути квіти, трава, скеля, кристали, парашути кульбаби ... Живі композиції Kay не просто дуже красиві - вони ручної роботи, кожна річ існує в одній копії.

Дизайнер створив власний інтернет-магазин для своїх товарів і через три тижні прокинувся відомим. Пляшки і шишки люблять гарячі торти! Через чотири роки, Кай і її дружок працюють над новими дживелеріями в повному обсязі в студії, розташованому в мальовничому прибережному містечку Галуї в Ірландії. Природа навколо надихає дизайнерів на всі нові чудові композиції.

Веб-сайт Він запрошує своїх читачів захопити живі ювелірні вироби Кай разом.

У своїй роботі використовую різні живі матеріали: не тільки рослини, але і, скажуть, тваринна вата, попелиці, камені і т.д.

Кожна річ має особливе значення для мене

У мене є багато цікавих ювелірних виробів для перших клієнтів, моїх друзів!

У чотири роки я запустив свій магазин, я зустрів багато дивовижних людей, які люблять свою роботу.

Мій дід часто відправив мене мішки кристалів і стразів на Різдво. Він може надихати любов ювелірних виробів .

Моє батько навіть побудував спеціальний кабінет до будинку моєї роботи .

1453025р.

р.

доб.200

Купити Кайові прикраси можна в магазині Ruby Robin.Дивись ще: «Ранок кішка» – чарівна зачіска з секретом!

www.boredpanda.com/terrarium-jewelry-microcosm-ruby-robin-boutique/