364
Не пізно бути мамою.
Відносини з батьками не завжди гладкі, а іноді доводиться багато зусиль для поліпшення їх. Веб-сайт Аліна Фаркаш і SNC публікують статтю про те, що незалежно від віку, статусу та зв'язку, кожен з нас потребує однакового роду матері.
У мене є дитинство друга. У школі її батьки побили її з поясом - жиром, солдатом - для чотирьох (тільки п'яти повинні бути), для пухких волосся («тільки простуди ходити так»), для викликання матері мати, не мати, для миття одягу своїми руками не за схемою придумав її матір, але просто миття їх. Запрошення друзів додому, заборонено. І багато для цього.
Вона була ревнощами моїх відносин з матір'ю. Здавалося мені зрозуміти. Що ми маємо вдома, підтримуємо і свобода. Любов і щастя. В порівнянні з ситуацією в її сім'ї ми дійсно робили. Вона захопила своїх батьків так багато.
Ми з радістю познайомилися з тим, що ми поширили новину за останні десять років. Вона сказала: «Моя мати і я була на такій цікавій виставці!» або: «Дад раджу мені піти в такий і такий курс МВА, і він розуміє це»,» або: «Я люблю подорожувати з матір’ю, має великий смак. й
Ще я слухав, що я зрозумів, що мій друг і її батьки мали другу. Ті ж дорослі, рівні, гармонійні, теплі, близькі та довірливі стосунки, які більшість моїх друзів не можуть навіть мріяти. Ні, це не Стокгольмський синдром. Ні, батьки ще молоді, життєрадісні і роблять великі гроші. Так, друг зробив хорошу кар'єру, ніхто не залежить від будь-якого, познайомитеся добровільно і для взаємного задоволення.
І я не можу стояти. Я запитав прямо, "Як?!" Як ви прийшли до цієї дружби після того, що сталося? В той же час, поглиблюся, чекав звичайні відповіді з серії: «Я розумію, даваю і пробачу». Або, «Я дізнався, що батьки не вічні». І я вдячний за допомогу. "Ви знаєте, Мама просто апологізована і Дад сказав, що він був захоплений поясом все своє життя, щоб він не знав нічого іншого." І тепер вони дуже шкода, що сталося. Але найголовніше, вони здаються дуже змінними. Вони розглянули мене дорослим, захоплюючи мене і горді мене.
А потім я - ні, я не торкався, я був занадто багато, щоб зробити це - - я думав, що це не було занадто пізно. У нас є довга до нашої матері. Неважливо, як старий, вам потрібно мати. Реальний, теплий, живий, люблячи вас просто, тому що ви існують в світі. Ось чому багато людей так не відчувають себе, час після того, як час, побиття голови на тій же стіні.
Багато людей приходять до дому батьків знову і знову, хоча кожна зустріч закінчується в сльозах і скандалі. Намагатися говорити про минуле – батьки зазвичай сердяться. Вони мають чотири реталіївні тактики. По-перше, вони не пам'ятають нічого: «Не було такої речі!» Ви робите це. І скажуть: «Хто хто запам'ятовує старий, око!» По-третє, вони знецінюють: «Агайн, ви поговорите про це, до того ж ви можете!» «Якщо я не змусив вас сидіти підручники, коли кожен ходив, ви не пішли до коледжу». Все це зазвичай займає величезні шматки душі і життя від дочок, які намагаються мати такі розмови. І по-великим, він абсолютно не має сенсу.
Що таке? Не можна зафіксувати минуле або переписати його. Неважливо, що ви робите, ви ніколи не будете мати затишну дитину і турботу батьків. Ось чому все це говорить? Чи можна ми дійсно забути, спробувати досягти повного Зен, прощення і любові?
Багато благних себе за нездатність пробачати, відчувати п'ятдесят і вирокливий, засмажений з їх образів і приховати їх. Але питання набагато більш тонке. Коли людина неодноразово намагається уточнити ситуацію з батьками, він не намагається змінити минуле. Він хоче переконатися, що його батьки змінилися. Що вони не ті, що хрещати монстри більше. Що вони сором'язливі, що вони шкода. Що робити, якщо вони могли б, вони зафіксували його. Вони підібрали, що маленька дівчина, відчуйте її, скеля її і скажуть її, що вона гарна, найулюбніша, її дівчина.
Про те, що не пізно стати матір’ю. Це природний і правильний, щоб мати мати в руці, навіть якщо ви більше п'ятдесят і ви вже бабуся. Не можна зафіксувати минуле, але вони можуть виправити майбутнє. І той факт, що якщо ви вражаєте цю стіну і намагаєтеся поговорити з ними про минуле, це не про те, як ви боляче. У той момент, що вони не відчувають потреби апологізації. Це прямо зараз вони думають, що ви можете продовжувати бути збитими і зловживали. І зрозуміло, чому кожна така розмова болить більше і більше. І так, я не знаю будь-якої дівчини, яка глибоко вниз, не хочу її батьків, щоб прийти і говорити чесно.й І ти зробив. Хто не сподівається.
www.foxmovies.com/