Історія про петлі долі, які завжди знайдуть їх шлях

Одного разу, людина, що їздила по шосе, побачила літню жінку на боці дороги. Навіть в затінку світла дня, легко побачити, що вона потрібна допомога. Чоловік припинив Мерседес. Його старий Pinto все ще незадоволений своїм старим, як молодий чоловік вийшов з автомобіля.

Жінка спробувала приховати свою тривожність з посміханням, що вона не досягла успіху. За останні два години ніхто не припинив біля неї, щоб допомогти. І Він? Чому він тут? Він виглядає бідним і голодним. Чи небезпечний він? Питання, які не перестали виникати в ній.

Людина відразу визнає занепокоєння на обличчі. Тільки страх може залишити таку позначку на очах людини. Він добре знає.

Привіт, я можу допомогти вам. Чому ви не отримуєте в машині, це тепліше? Моя назва - Брайан Андерсон.

Мерседес тільки мали плоску шину, але для безпорадної літньої жінки цей інцидент на зайнятій трасі здавалося трагедії. Брайан впорався з проблемою досить швидко, сильно обсипаючи і занурюючи руки.

Побачивши чоловіка практично завершеною, літня леді відкрила вікно і розповіла йому. Вона сказала йому, що вона була з Сент-Луїса, що вона не була запланована для довгого перебування, пояснила, як обставини лікували її жорстоко. Жінки щиро запевняють чоловіка, що вона ніколи не зможе висловити достатню подяку йому.

Брайан просто посміхався. Похилого віку леді запитала, скільки вона може платити йому - будь-яка сума буде прийнятна в цій надзвичайній ситуації.

Молода людина, без другого сумніву відмовилася. Він пам'ятав всіх тих, хто колись дав йому допомогу в важкому стані і запитав нічого в поверненні. Брайан сказав жінці, що якщо вона дійсно хотіла подякувати йому, вона повинна допомогти першій людині в необхідності. Він додав, «У той момент, думають мене. й

Андерсон чекав на літню леді, щоб запустити її автомобіль і їздити. Після холодного і нещастяного дня ця раптова можливість для доброти раптом додала трохи кольору до своїх почуттів. Шукаю жінку в Мерседесі, він подякував їй. З посмішкою на обличчі людина потрапила в машину і зникла в вечірній сутінки.

Після декількох мил, літня жінка припинила в кафе. Це був звичайний АЗС. Не дуже ретельно очищені столи, здавалося б, навіть проти задньої частини інтер'єру. Кафе, весь пейзаж викликала леді в Мерседес неприємні почуття тривоги і дискомфорту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Усе це незрівнянна скромність, виходив один офіціант. Стара леді відразу помітила її посмішку. Те, що зазвичай приховує тривожність, втома і біль. Жінка визнала себе в юній дівчини, бо півгодини тому вона стояв на дорогу безпорадно з тим же виразом очей, з однаковою посміханням. Дівчинка не перестала витерти поту на обличчі з брудним рушником, дивлячись непристойно на клієнтів і необрізних столів, не знаючи, як вона буде впоратися з усім цим сьогодні. Посмішка на обличчі, однак, не перестала радувати інших. Відчувна леді в Мерседесі визначила, що офіціантка була близько семи місяців вагітним. Подума пробігла голову жінки: «Що може бути той, хто так мало давати іншим?» Вона згадувала Браян.

Після закінчення вечері, стара леді поставила на стіл сто долара і виправдово залишилася. Очікується, що настає на стіл, побачила гроші і жінка приховала за дверима, розуміла, що вона не встигла зловити її і повернути зміни. Через те, що вона прочитала на письмовій серветці: Тексти пісень, а це означає: Ви не платите мені нічого. Я дійсно розумію тебе. Хтось допоміг мені один раз, не запитуючи нічого в поверненні. Так я допомагаю вам зараз. Якщо ви хочете подякувати мені, це не дайте цей цикл любові та доброї зупинки на вас.

Під письмовою серветкою теж було $ 400.

Гарні столи і горщики, численні клієнти - з усіма цими дівчатами, надихнула неймовірний жест людства, справляється з легкістю. Коли вона отримала додому, вона тримала думки про те, що леді в Мерседесі. Як дізнатися, що нам потрібно зараз? Незабаром буде малюк, і при такому доході, ми бажали,

Коли вона потрапила в ліжко, офіціантка захопила її сплячий чоловік. Він був таким, щоб загинув про гроші, він спробував його краще. Коли вона поцікавила його, вона збивається в вухо, все буде відмінно. Я люблю вас дуже багато, мій Brian Anderson.

Коментарі до цієї історії є зайвими. Іноді ми забуваємо, як працює принцип бумеранга. Не дайте цикл зупинок доброти на вас. Подаруйте цю історію своєму другу. Нагадуємо про те, що дуже важливо в житті.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження