358
12 чесних фактів про материнство від 7 дітей
Як мати не просто психологічно. Ні, в фізичних умовах, це теж досить складно, але фізична втома зникне після однієї ночі гарного сну, але так само для психологічної втоми набагато складніше впоратися з нею.Веб-сайт Публікуємо статтю Гаффінгтона Пост колоніст Еліша, матір сім, хто пише про своє життя і дає поради новим батькам.
С ***
Я мати багато способів... У мене є два діти, які я подарував себе, чотири діти мого чоловіка, і ми прийняли разом. Я. Я маю сім дітей. Зрозуміло, я люблю дітей, але це щоденне тренування робила мене так довго, що іноді я відчуваю себе як я один в світі. Я знаю, що це смішний, але це добре, що я просто думаю, що це смішний.
Як тільки я відчуваю, що я поганий мати, я намагаюся досягти інших мами в будь-якому випадку, я можу: через мій Facebook групу, мами моїх друзів, або просто зателефонуйте мами. Я не можу сказати вам, скільки разів я розповіли інші мами, але це все про те, що вона така ж, як мені. Це може бути трохи, як ховається цукерки від дітей, або щось більш серйозне, таких як раптова панічна атака.
І кожен раз я зітхнувся з рельєфом, бо я перестаю відчувати, що моє життя складається тільки з слова «мама». Для себе я виділила кілька фактів про батьківство, які допомагають мені спокійно і приймати все, як це.
1,1 км Знаряддя брудна, ніж вона виглядає. Він складається з сліз, егоїдів, розчарувань, розсипного молока, брудних страв і гір білизни. Абсолютно всі мами пішли через це, і ви не можете його уникнути. Що залишилося? Прийміть все, як це і намагайтеся підтримувати санантію. І пам'ятайте, саніта є відносною концепцією.
2,2 км Дуже складно відмовитися, навіть при необхідності. З явними причинами, багато мам повинні подбати про всіх і намагатися порадувати всіх: дітей, чоловіка, батьків, вчителів в школі тощо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В кінці витягуємо все.
3. У На деякий момент в її житті кожна мама досягає її кипіння. Є лише два типи матерів: мати, які вже досягали цього, і мати, які мають цей погляд наперед. Хтось з нас йде в цей спосіб кожен день, деякі з нас рідко, але я можу сказати з впевненістю, що це відбувається з кожним матір'ю.
4. У Якщо ви не знаєте, що робити. Навіть гори книг, які вивчали не можна відповісти. Кожна ситуація відрізняється від того, хто інший, і кожна дитина відрізняється. На жаль, не існує жодної відповіді, і поради, які ви знайдете в Інтернеті, часто goofy.
5. Умань Пошкодження матері необхідно для того, щоб вижити. Шоколад, кава, чіпси, ТВ шоу ... Це називається механізмом вирішення проблем і всім необхідним. Виберіть свою отруту і викинути від полум'я з вікна. Головне, щоб дізнатися мірку і не відійти.
6. Жнівень Немає такої речі, як робочий баланс. Ви можете бути рок-зіркою, але ви будете мати хаос вдома. Як тільки ви починаєте платити більше уваги до материнства, все інше відразу ж відчуєте на фоні. Не можна врівноважити це, і ви тільки повинні пройти через цей етап, перш ніж ви будете божевільні намагаються знайти середню землю.
7. Про нас Ви не можете робити все відразу! Якщо ви намагаєтеся маніпулювати все і відразу ж можете пропустити щось або скидати щось, або ви можете «пробити все відразу». Я, мама великі, але вони не суперлюди.
8. У Поклоніння і материнство йдуть руки в руці. Коли ви починаєте турбуватися про щось, пам'ятайте, що всі мами люблять. Це нормально. Цей стан не вказує на вашу невідповідність, але тільки підтверджує, що ви людина.
9. Навігація Завоювання в житті дитини під час кожної прокидної хвилини дуже важко і іноді нудно. На сьогоднішній день «парентна гума» вводить в оману, що батьки повинні використовувати кожну хвилину для взаємодії з дітьми. Не довіряйте їх. Діти повинні вчитися грати самостійно, і деякі речі повинні бути навчені без постійного втручання. Підігрівайте свої іграшки на підлозі і підіграйте свою каву, поки вона ще тепла.
10. Телевізор іноді замінює няньку. Коли ви намагаєтеся зануритися між підживленням однієї дитини, допомагаючи підготувати вашу домашню роботу на другий, а третій - висить на нозі і... Чому він повинен бути телевізором?
11. Дуже легко забути про другу половину. Взаємовідносини важко працюють, і діти роблять їх настільки міцними. Дуже важливо мати сильне плече, яке наповнить вас енергією. Зробіть час для любого партнера.
12. Мама часто остання людина в списку. Так, ми є головними в догляді за порядком в будинку і сім'ї, але часто ми, мати, подаємо турботу про себе на задньому опіку. У цьому випадку ми погрожуємо вигортання, що в кінцевому рахунку приносить нічого, але невпинно. А потім ми інфікуємо всіх членів сім'ї. Так, це може бути важко. Але ви повинні взяти перерви.
на сайті www.delfi.ee/a/74184749
Цей чоловік висаджував 8 мільйонів дерев і відновив ліс, який вирізати 100 років
«Район кішка» – чарівна зачіска з секретом!