Живіть свою мрію, не шукайте чоловіка своєї мрії.

Я ніколи не забув, «Ви носите, і ви будете пробачити лише морталь. й

Я думаю, що це любов. Ну, незважаючи на це.

Якщо вона заміжала його, вона може їсти на ніч, дим, носити м'ята, п'яитися, відтіняє Побачити мене. Я сказав, що я отримав його, кричав, загрожував його вбити, але я ніколи не залишаю. Я не можу зробити це без мене.

Я мав бути виконавцем. Розкажіть чоловіка, що йому не потрібно.

Я хотів би подумати, що ви можете знайти такі слова, щоб людина не буде боляче всіх, щоб почути про це. Що робити, щоб він був щасливим, що ми не можемо зробити все з ним. Звинувати його, так як ми не вписуємо разом, що він скоро познайомиться. Краща і красива.

Але немає таких слів. Завжди болить чути немову.

Розмова про це завжди погано, складно. Ви запрошуєте, ви робите сюрпризи, ви робите жарти, ви робите задоволення. Ви не говорите, що ні ви не вірите,

Я хотів бути жертвою. Я не потрібна.

Вони мене очолилися, потім згасити мене, потім постаралися жартувати, череш мене до чогось. Я не вважав,

Іноді я був страшним і просто зникнув. Іноді я був рубаний.

Найгірше можна зробити в любові, щоб зникнути в неї. До нуль. Коли ви пішли, є тільки його. Кицька залежність.

Я був таким, що теж. Я був так невірним.

Я не люблю мене, сказав, що він не розумів, чому він збирався в руки, знаючи, що це тільки боляче! Я ще не розумію, чому я тримую його в руках.

Я не відповів в часі. Я не знаю. Я не знаю, чому я знищила себе. Чому я можу зробити це не так? Чому я годую свою залежність. Щодня я розповідав собі, що я мав зупинитися. Вирізати один раз і для всіх. Тексти пісень, а це означає: І кожен раз він прийшов, я думав, що я це зробити завтра. Це було схоже на погану звичку, щоб ви пообіцяли позбутися від понеділка або 1 січня. Як сигарети. Ну і я буду закінчити цей пакет, а потім я кинути. А потім приніс мені ще один пакет. І більше. Це захворювання.

Люблю мене! Люблю мене! Любов! Я так добре!

Неймовірні люди. Небо любить бджіл. Незаймана і нездужання.

Я не боїться визнати, що мені сподобалося. Це буде гірше жити так. Прогулянка по колах, намагаючись на однакових грабах, змиваючи невдачі чоловіків. Не вперше я зрозумів, що я була причиною невдачі. До цього було багато больових відчуттів.

Найкраще, що ви можете зробити в любові дражнитий Стоп збити його з водоспадом ваших безмежних почуттів. Стоп начинка вашої неїдки з ним. Заповнювати себе хабаром. Люблю себе першим.й Перемістити центр. Згадайте, що ви любите. Що вам подобається. Згадайте свої мрії, ваші бажання.

Насолоджуйтеся тим, що любов прийде в життя, а потім все буде краще. Це навпаки. Коли все добре в житті, любов прийде.

«Для життя снів, не чоловіка ваших снів. Як тільки ви перестаєте гасити метелика, вона буде акуратно нащадуватися на плечі. й

О. Новикова

Це правда.

Не страшно бути єдиним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ви розумієте, що любов приходить.

Ольга Демидюк особливо для Веб-сайт
Огляд: timurganiev

Дивитися також:
«Я кохаю тебе. Калм вниз.
Чому варто очікувати тієї ж людини?

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/pochemu-stoit-zhdat-togo-samogo-cheloveka-1066360/