Виберіть те, що ви втратите.

Я їду вдома в метро в середині робочого дня. Підставка на дверцятах з словами «Не худий спинка», раптом половила себе на дивному, незвичайному сенсі: загальний спокій і прийняття їх місця в цьому світі. Дивовижна внутрішня тиша без радіо втручання та скребки інших людей. Ні провини, не боятися, не шкодуючи.

Тут я, тут мій життя, тут знаходиться метро, станція, люди, які розводять на бізнесі. Ось мій старий пальто, ось мій новий взуття, ось брелок на рюкзаку, який приніс друзям з Лондона. Друга перед дверима відкрився і я ступила на майданчику, так само як я кладаю навушники в вухах, голос вигнав в голову:

"Повільно і уважно".

І я знав, що це було про.

Музика має власну пам'ять для всіх. Ті струни за путівкою людям, почуттям, віком і часом року. Відстеження з старих колекцій стають сухарями, на які можна повернутися до минулого. До місць, де я був щасливим, до людей я любив, до початку дороги.

У нашій пам'яті дощ завжди йде до музики, і це чарівно красиве, і я прагную ходити з метро до дому, як швидко, як голодні люди їсти: добре світиться штук, без жування. Включаючи в наступну пісню в гравця, навряд чи здається, що я почув це сьогодні. Або почуйте його вчора.

Нагадуючи про те, що збито в голову, нагадував майстерність, яку я майже втратив: можливість жити в момент уважно. Не переключаючись між сотнями випадків, вкладок в браузері, миготливий вікна Skype, десятки книг, які читають паралельно.

І так все раптово, в середині робочого дня на моєму шляху додому, я зрозумів важливу річ: Я свідомо хотів би відбити трек, щоб зупинитися навколо космічної маси термінового бізнесу з іншими однаково божевільними людьми на швидкості розриву.

Хочу відкликати голку позитивного арматури і зупинити міркування мого успіху іншими народними сортами. Я хочу, щоб моє життя було результатом власних вибірів і рішень, чи я досягла мети або ні. Так що помилки будуть мінятися і мої перемоги, і що ніхто не буде, хто хотів би вказати пальця і сказати з впевненістю в голосі: «Це всі ваші помилки. й

Я хочу сказати, що для себе. І якщо я створив проблему, хочу бути розчином.

Я зателефоную їй «роботи з фактами», мій колега називає його «контекст-реаменти», але сутність така ж: бути всередині обставин, в яких ви знайдете себе, і боротися з ними – повільно, ретельно і продумано до кожного.

Оцінювання, зважування, сортування.

Представляємо великий номер. З десятків стільців ви можете намагатися сидіти на час, від сотні несумісних одяг-обличччя, які лежать тут, і там надії, що колись зношуються «з нагоди» (комплект ваших «червоних» для кожного крісла, зазначеного вище, прикріплюється), від емоційного джгута з минулого, що ви отримали до «посереднього часу, сидіти і відсортувати», з книг, кожен з яких пропонує власний напрямок шляху, але ніхто не враховує ваш стан сьогодні.

І стан, як правило, один - повний згуб. Що я хочу, чому, хто це потребує? Чи це моє бажання я надихнула? Я роблю праву річ, обравши це над тим, чи я хочу отримати цей вибір?

Бог, я хочу, щоб ідеальна гра.

Пошкоджено, що ніколи не буває.

Так вибрати те, що ви втратите. Не обов'язково для життя, але тут і зараз, напевно. У цих умовах з набором сил, часу та ресурсів, які ви маєте. Приховати на цю і психічно закрити цю папку - її час ще не прийшов, і не пошкодити її або розглянути себе через це деякі неправильні або неправдиві.

Нехай у вас є тільки один стілець у вашій кімнаті, але на чотири стійких ніжках, для надійності кожного з яких ви вауч з головою. Нехай речі у вашому гардеробі будуть з найкращої якості – і носити вас щодня, не з особливих випадків. Вони не повинні бути «наряддя» або доречними в певній ситуації – вони повинні бути розширенням вас, відображенням вас в даний час, не припускаючи до минулого або зображень, щоб виростити. Неважко кажучи, якщо ви не вагітні, не купуєте просторих комбінезон, і якщо ви не працюєте в жорсткому корпоративному структурі - то не витрачайте на дорогі білі блузи і спідницю олівцем.

І так, я не говорю про одяг.

Все відбудеться в потрібний час. Або це не станеться – ви будете виростити свою обсесію, знайти себе в іншому, поруч з іншими. Ключові слова: чесна робота з фактами, постійне психічне очищення в приміщенні, позбавлення від зайвих вин і імітація інтересу до чого, що не дуже торкається вас, але ви зацікавлені в цьому, тому що ви повинні мати.

Не плутайте себе на нестійкості, навчайтеся зосередитися, концентрувати, допитувати і закінчити речі. Люблю це сильне внутрішнє почуття «Я добре». І відчуття, як легко дихати в чистому приміщенні.

У ній є багато номерів.