Унікальний метод природного розширення і лікування зубів без начинки

Для лікування зубів зазвичай використовуються два настоянки горілки:

1) вода настоянка аї.
(2) настоянка горілки прополісу.

Для цього візьміть 0,5 л горілки (40%), додайте 0,5 склянки коренів аїра. Все наполягати не менше тижня.

Так само готують настоянки прополісу. 0,5 л горілки (40%) додати 10-20 г дрібно натертим прополісом. Вони також наполягають приблизно на тиждень.

Шини використовуються одночасно. Приймайте 1 столову ложку настоянки горілки і 1 чайну ложку настоянки прополісу, перемішайте і залийте в рот для змивання. Необхідно промити хворі зуби приблизно 2-3 хвилини.

Тоді я йду її. Такі процедури слід проводити або під час болю (незалежно від будь-яких) або перед сном.
Тривалість процедури близько місяця, хоча всі болі зникнуть за 1-3 діб. Це самовипробувано.

Пам'ятайте, що запропоновані рішення забезпечують проникнення прополісу і аколоїдів аіру в глибокі точки захворюваних зубів. Air анестезіює коріння, а прополіс ущільнює всі мікрокраки. Захищаючи зуби на всіх.

Відзначається, що залишилися корені, ледь, що проводиться яснами, закріплюються на ній і дозволяють натиснути на них під час їжі, не відчуваючи ніяких больових відчуттів, і навіть зламаних коренів перестануть згорнути і протягом декількох років помітно виростити назад, стати робочими зубами.

Готові спиртні настоянки прополісу можна придбати в аптеці.

У деяких джерелах рекомендується змішати настоянки в співвідношенні: 1 чайна ложка настоянки прополісу і 2 чайні ложки настоянки аїра.

Гаргль слід енергійно - так менше дратівливий ефект спирту відчувається.
У перший тиждень полоскання виникає відчуття, що зуби здаються оболонкою, після чого він проходить. Під час полоскання хворих зубів відчувається незначна хворобливість, яка проходить з часом. У мене був біль в одному зубі під начинкою, пропущений тільки до кінця періоду змивання (після місяця).

Пропущені болісті ділянки з струганою емаллю на шиї передніх зубів. Тепер я періодично, якщо виникає будь-який біль, повторіть полоскання від 1 до 3 разів поспіль. Допомагає з ангіною.

На жаль, полоскання слід проводити не менше 5 хвилин, це сприяє більшому ефекту аї, в результаті чого його гіркий смак починає відчуватися.