Ліз Бірбо: Ви дійсно люблю свій партнер?

Перед тим як читати цю статтю, я рекомендую вам писати саме те, як ви висловлюєте свої почуття до свого партнера.

По-перше, ми визначаємо, що справжня любов.

Прийміть інших, як вони, особливо якщо ви не погоджуєтесь з ними або не розумієте їх. Прийняття означає відсутність найменшого засудження з позиції «добрих» або «поганих», відсутність звинувачень та спроб змінити іншу людину.

Знайте, що він любить вас навіть тоді, коли він не хоче порадувати вас. «Задоволення» не означає «лове. й

Прийміть, що його потреби важливіше, ніж ваш.

Почуй себе комфортно, навіть якщо Ваш партнер не дотримується ваших порад або подумайте про себе.

Поставити його, що він хоче замість прийняття рішень для нього.

Знаючи, що ніхто не має сили або вміння зробити свого партнера щасливим, пам'ятайте, що щастя лежить в межах кожного з нас.

525294

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але ви думаєте: Мій партнер не готовий до цього зв'язку!

Це означає, що ви хочете змінити свій партнер і ви не розумієте свою відповідальність. Я хочу застосувати правила справжньої любові, за умови, що мій партнер готовий до неї. Нагадуємо, що ви ніколи не зможете збирання фруктів, які ви не висадили. Ви хочете випробувати безумовну любов до свого партнера? Дозволити насіння безумовної любові у відносинах з нею! Ви завжди можете дізнатися, які насіння ви влаштували.

Якщо ви вирішили створити ілюзії про себе? Знайте, що це те, як ви даєте свою владу. Але ви не можете керувати ним. Вам потрібно знати про те, скільки ваш вплив в житті. Якщо ви відчуваєте дискомфорт, емоції, страхи та ін. Всі голоси, які контролюють вас у вашому повсякденному житті, є проявами вашого его.

Ви обговорювали Ваші потреби та побажання з вашим партнером? Якщо ви, ймовірно, помітили, як вони різні. Наприклад, один хоче піти в кіно один раз на тиждень, а інший - тільки один раз на місяць. Що робити, якщо один з вас падає в любові з іншою людиною? Якщо це сталося? Ви будете чесні про це, або ви, звичайно, будете лежати один одному?

Я знаю пари, де один партнер говорить, якщо це сталося, я дізнався, а не тихо підозрюваний і хвилюватися. А інший партнер говорить, як для мене, я краще не знаю про це, якщо ви ще щасливі!

Ви любите один одного достатньо, щоб обговорити ці речі? Домовленості дозволяють кожному партнеру слухати свої потреби якомога частіше і поважати їх межі.

Що буде ваша реакція, якщо ваш партнер вирішує піти на канікули, незважаючи на те, що ви повинні бути самостійно, щоб зробити правильні рішення? Ви, напевно, подумайте, що він не любить вас. І це рішення его знову! Якщо вам необхідно бути самостійно, ви можете розповісти про свій партнер? Я знаю багато людей, які мали подібне бажання через роки життя разом, але вони ніколи не чули, щоб розповісти своїм партнерам. Вони не стежать за серцями.

Як ви починаєте застосовувати правила безумовної любові, ви помітите, що вам не складе труднощів для того, щоб ваш партнер виконав свої реальні потреби. І так ви будете переробити плоди: він буде щасливий бачити ваші особисті бажання і потреби, виконані.

По-справжньому любов, щоб Ваш партнер був щасливим. Я не говорю, що ти можеш зробити його щасливим. Це те, що ваш ego думає! Ті, хто вважає, що вони мають право і вміння робити так рідко, дозволяють собі сказати, що їх потреби відрізняються від своїх партнерів. Пам'ятайте, що часто говорячи про те, що ні в іншій людині означає, що говорячи так, щоб ви самі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ліз-Бурбео: Ви дійсно люблю свій партнер?

Гармонійні відносини є важливим для того, щоб мати кращу якість життя, ніж якщо ви живете самостійно. Що таке сенс сімейних відносин? Чим менше ви слухаєте ваші потреби, тим більше ви очікуєте, що ви хочете, щоб ваша любов.

Наслідки – життя страху, незадоволеності, гніву та провини. Саме тому любовні стосунки часто розвиваються з складністю і тривалістю менше і менше. За статистикою в 2014 році середня тривалість відносин любові становить від дев'яти місяців до двох років. І це правда про будь-які відносини: 24 відсотків шлюбних пар, 41 відсотків поширених пар і 35 відсотків пар, які живуть окремо не стоять тесту навіть за короткий період часу.

Я радий відзначити, що в останні роки більше і більше пар зміцнили свої відносини, починаючи з того, щоб впровадити практику концепції відповідальності і істинної любові.

А ти? Що ви хочете? Ви повинні прийняти рішення і перейти на дію!

Автор Ліз Борбо, переклад Ія Зайцевої