Радянські відносини

Згідно з давньою темою, є тільки два інгредієнти або компоненти любові. Ці компоненти – увага та несамовита. Перша якість більш розвинена у жінок, друга у чоловіків, і це головна проблема. Все було б чудово, але проблема полягає в тому, що як чоловіки, так і жінки часто прагнуть зловживати ці якості. Давайте подивимося чому. Справа в тому, що природа жінки повинна показати увагу, турботу, орієнтуватися на одну людину. Чоловіча природа більш схильна до самопізнання у відносинах з жінками. «Я люблю жінку!» Я маю на увазі, що він лікує жінок вигідно. Всі жінки, але не одне. Щоб приділити повну увагу одному, це складне завдання для нього.

Те ж саме стосується жінок. Вона каже: «Я маю повну увагу для мого чоловіка». Всього! Так як ми разом, це завершено. Після 10 років вона стає ще більш повним: де він кладе газету, де він залишив свої окуляри і забули його тапочки («Я сказав, що ви не ставити тапочки там!»). Де він бере свій взуття, де він розміщує його ложку, і де він бере чашку, все повинно бути під контролем жінок. Повна увага. Це любов? Не подобається. Дуже приємно мати доброзичливе ставлення.

Якщо жінка переконувала, що якщо чоловік має свого роду, він напевно зробить чоловіка своїм, то вона помилиться. Дуже легко лікувати чоловіка і бути джентльменом: посміхатися, подарувати компліменти. Але це важко один день, щоб зупинити компліментацію всіх жінок, залишених і правими, і тільки одна жінка. Не складно для чоловіка бути чоловіком, важко його концентрувати на одному. Ведас каже, що людина прагне взаємодіяти і насолоджуватися якомога більше жінок. І так виховання чоловіка полягає в тому, щоб сфокусуватися на одній жінці. Це його аскетизм, аскетизм, його обов'язок. В природі жінки, навпаки: для неї, вміння концентрувати не проблема. Звертаємо вашу увагу на те, що вона має сприятливе ставлення протягом багатьох років. Але це вже залежить від того, як людина лікує її. Два принципи, два інгредієнти в відносинах - увага і доброчесність - обов'язково повинні балансувати один одного. Жінки повинні показати ці дві якості: жінки повинні показати більше доброти чоловікові, і чоловіки повинні намагатися дати всю свою увагу одній жінці.

Так, ось два основні якості, необхідні для підтримки відносин між чоловіком і жінкою. Єдиним способом підтримки відносин є розвиток цих якостей з обох сторін. Чоловіки повинні навчатися контролювати їх розум, свої бажання, розвивати здатність концентрувати, і жінки корисно розвивати толерантність і довіру в своєму партнері, вміння бачити хорошу людину в різних життєвих ситуаціях, навіть коли він дуже поганий. Без доброго ставлення до чоловіка, прихильність жінки до нього стає отруйною для відносин.
Р. Нарушевич