Конфлікт між присутнім і бажаним

Рух до успіху та системи людського значення

Ви, ймовірно, знаєте цей стан справ: людина хоче бути успішним, хоче йти до успіху, постійно оголошується про це, і фактично, крім слів, не робить ніяких конкретних рухів. «Так, я впевнений, що хочу змінити, я повинен бути більш активним, я повинен бути більш визначений і т.д. й

Ви, ймовірно, знаєте ситуацію, і, можливо, це ваша ситуація теж.

Є бажання змінити краще, але не існує бетонної дії, або це так помітно, що навіть ви самі розумієте. Ви не можете сказати, що людина або ви не хочете змінити. Це просто те, що є «зловживання», що постійно заважає цьому позитивному наміру, або навпаки або явно. Дуже поширені відомості про цю тему:

«Я не знаю, чому я нічого не робив. й

«Я хочу, я хочу, але я не хочу. й

«У мене є план активних змін, але завтра я не пам’ятаю мій намір. й

Що це і чому це відбувається? Сам чоловік бажає, але насправді неефективний. Він закриває себе, самотній, але залишається без необхідного руху. Деякі види розщеплення особистості.

Проста і сформульована роз'яснення причин цієї поведінки, як правило, відварюється до лізису: «Мати знаходився вперед». Але шаблон є тому, що це шаблон, який є поверхневим, і не кожен може і може виглядати за ним. Що потрібно знати.

І навіть якщо, дійсно, ліньство, то ліньство має свої причини, дізнаючись і змінився, що цілком можна позбутися від лазіни. Laziness не є причиною, це ефект.

Так, мета статті полягає у виявленні причин, чому людина говорить одне, але може діяти досить по-різному.

Повернемося до фігурного мислення.

Уявіть робочий стіл на комп'ютері. У програмі є іконки, які ви запускаєте певні дії, що відповідають цим програмам.

Тепер давайте зробити аналогію.

На робочому столі персонального ПК є свідомість людини. Людина свідомість - це область, в якій ми визнаємо і оцінюємо себе як людину з певним набором якостей, здібностей і можливостей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Насправді, ми об'єднуємо себе виключно з свідомістю і з інформацією в ній.

У певній точці ми приймаємо рішення і знаємо про нього, спираючись тільки на інформацію, очевидно, доступна в файлах свідомості (десктоп). Що таке за межі його контролю за «темністю» і не існує.

Як і з очей: що не в своїй галузі зору, увага враховується гірше. Це як настільний ПК. Що на ньому - Я бачу і приділю увагу. Що зберігається в файлах, які не на робочому столі, в яких немає щоденної потреби, я можу забути і не пам'ятаю взагалі. Але якщо я забув і не використовувати файли, вони продовжують впливати на загальну операцію комп'ютера? Особливо якщо файли важко?

Продовжити аналогію.

Крім того, що «свідомість-десктоп» вважає себе, наскільки важливо це самому і як самостійність «внутрішньої операційної системи» вона думає, що вона керує програмами, прихованими на глибині операційної системи і взагалі не доступна.

Це, є два системи управління: явний і прихований. Для того, щоб бути зрозумілим, ми називаємо явну систему управління «збереження дії», – за допомогою прихованої системи управління ми називаємо «знеприєднання до певної дії». Справа в тому, що людина виконує певну дію - робота явної системи управління. Що викликає людину для виконання певної дії - система управління, прихована у людини і недоступна до уваги свідомості.

Крім того, свідомість більш схильна до того, що прихована від його уваги і що його захисні фільтри не навіть «див.».

У порівнянні з явною системою управління (дектоп іконки), яка людина може впливати і змінювати себе, система прихованого контролю була утворена перед тим, як людина почала реалізувати себе як індивідуально. Ця система значно успадкована і частина зовнішньої системи. Його назва – система людських цінностей.

Система цінностей має розумітися не як моральний аспект особистості, але як форма і частина несвідомої особи. Морські аспекти особистості людини – це лише крихітний кінчик айсберга, більшість з яких виходить з свідомості. Система значення визначає, як людина думає, створює уявлення про сенс життя речей і явищ, знайдених в природі і суспільстві (соціальне ставлення).

Час для людини, щоб почати сім'ю. Це час вибору. Що ви думаєте, сприяє вибору? Відповіді, вони будуть різними, але вони будуть мати один деномінатор – вибір людини буде базуватися на системі значення, прихованій в несвідомому.

Ми підкреслити, що це буде вибір на основі несвідомих, і в свідомості буде просто пояснення вибору вже зроблено. Це помилкова думка, що ми робимо найбільш вибір на основі інтелектуального розрахунку. Це казка для заспокоєння свідомості і комфорту життя его в ній. Більшість дій базуються на віросповідачах, і переконаннях є частиною системи значення.

Приклад. "Як можна вибрати цей чоловік як ваш чоловік?" проголосує другу. Як? Він схожий на його тато. Або (до себе, страшно сказати, що з голосу, так що не дивитися ступеню) героя фільму / книги, які вражають мене так багато.

Так, система значення утворюється за допомогою вражень, які колись застрягли уяву. Створило емоційне відображення в ньому. Цей невидимий і здавалося б абстрактний вплив на людину дуже потужний і навіть матеріал.

Питання. Чому вагітні жінки не рекомендують дивитися?

Система значення в кожному з нас створює емоційний імпульс до певного набору дій, суворо обмежуючи цей набір лімітів. Як, безкоштовно вибрати, так, в рамках закриття. Свідомість говорить: «Я зроблю вибір!» "Аха".

Тепер, увага, дорогі цінителі.

Ми почали цю статтю про успіхи, про бажання і визначення для переходу до неї.

Раніше ми писали, що рух до успіху - це ненависна потреба людини. І не просто людина. Все в природі прагне до успіху: дерево досягає сонця, кішка майстерує майстерність відкрити двері шафи, де їжа прихована.

Побажання успіху – це надана. Але запитайте чітке, чітке питання.

І що, власне, для людини в своїй системі цінностей є успіх? Не в загальному розумінні слова, але індивідуально.

Після того, як успіх, перш за все, досвід певного стану. Ми хочемо бути успішним! Відчуйте клітини тіла фізично. Тіло яких підсвідомий розум є частиною хоче відчувати себе. І система цінностей заохочує людину випробувати досвід.

І це може бути справа.

Успіх для системи цін у людини може бути повторенням досвіду батьків у нещасливих відносинах. Буває, що любов пройшло, зберігає обов’язки. Дитина не розуміє логічних аргументів, але відчуває атмосферу. Вона в ній і поглинає її, вражає цією моделлю взаємин. Для нього немає «право» або «неправо». Ці оцінки з’являться пізніше і будуть засновані на емоційно налаштованій моделі батьківських відносин. Замочений і включився в систему його значення.

З’ясуйте, що «процедури» у відносинах з такою вирощеною дитиною буде жити нова модель, розроблена в дитинстві. Це відбувається з логікою. «Я бачив, що мої батьки страждали, і я не хочу.» Чи можна повторювати досвід держави успіху батьків? Я. Але це успіх системи значення, прихованої в несвідомому. Такий успіх не завжди солодкий, але це досягнення того, що дійсно потрібно.

Важко визнати, що наші реальні бажання відрізняються від того, що ми стверджуємо.

Отже, ми формуємо відповідь на питання: «Чому людина говорить одне, і може діяти по-різному? й

У конфлікті між свідомими висловлюваннями людини і несвідомими маніпуляціями системи цін, яка розвивалася в ній, чіткий переможець конкурсу стане другим. Якщо людина все ще хоче досягти успіху в розумінні загальноприйнятих концепцій, наприклад, для досягнення свободи, лідерства, щастя, розвитку, то він повинен спочатку вивчити і вивести його внутрішню структуру особистості. Застава перемоги або поразки прихована там.

Китайський шавлія Lao Цзю сказав у давні часи: «Перше з усіх, ви повинні подолати себе». Не пригнічувати свою особистість, але зрозуміти її.

І засновниця Naqshbandiya School, Багауддін Naqshband, розповіла про внутрішню композицію людини, надаючи індивідуальну формулу.

Безперервний приклад відносин.

Сам чоловік, який вже прибув у нещасливих відносинах, думає: «Дуже, що я переносить? й

Відповідь не в свідомості, це в системі значення: "Імпресований з певним візерунком поведінки?" Спробуйте. Навіть якщо людина зламається, щоб знайти щастя з іншим, він знову повторить те ж саме. Поки він не знає про приховані механіки почуття.

Для самої частини людина може зрозуміти себе трохи. Для створення зачіски потрібно дзеркало. Ви можете, звичайно, розчісувати волосся без неї і навіть подумати, що ви розчісували нормально, але той факт, що ви дійсно розчісуєте волосся, покаже тільки дзеркало. Що сказати про комплексний світ людських почуттів. Ви можете попередити, що все йде так, але якщо з якоїсь причини це тільки різновиди, то емоційний вибух скорочиться або пізніше відбувається. Ми можемо бачити докази цього майже кожного дня в новинних кормах. Людина жив і раптом...

Мета успіху визначає систему цінностей у людини. І якщо виникає конфлікт між тим, що потрібно і що це реально, то це час, щоб вивчити свій внутрішній світ. Знайти і знайти реальну причину того, що відбувається в житті.

Успіхів!

Автори: Микола Третяков та Анна Третяков