444
Від Барбі до Памела: Найпопулярніші напрямки для любителів
Під час проведення масштабної процедури, такі як пластична хірургія, більшість пацієнтів (і пацієнтів) сподіваються, що після операції вони стануть більш популярним варіантом себе. Але не всім: деякі йдуть під ножем, щоб придбати зовнішній вигляд Памела Андерсон, Барбі ляльки, їх дочка і т.д. Чистий-t.ru розповідає про тих, хто робить такі екстравагантні рішення, іноді вартістьючи сотні тисяч доларів.
16 років Каролин Андерсон з Ліверпуль трансформував свій зовнішній вигляд. Вона витрачала понад $ 28,000 на пластичну операцію, щоб виглядати як американська актриса і модель Памела Андерсон.
Під час всіх цих знеболюючих років, англійська жінка занурила дев'ять грудних операцій, збільшених губ і відбілених зубів - все для того, щоб забезпечити зовнішню схожість на її ідеал. 31-річна модель і організатор заходу, вона ін'єкція Botox в її верхній обличчі кожні шість місяців.
Постійно відвідує солярій для досягнення того ж тонусу шкіри як Pam. Але перелон з процедурами та засмаглявими сеансами, які несвідомо поставили майже однакові дати в організатору. Тіло протистояли таким активним втручанням. З'явилися серйозні проблеми здоров'я. Лікарі мали видалити протягом трьох місяців один з грудей ... через запальний процес. Тим не менш, як тільки все зацікавило, англійці повернули бажаний розмір бюст і продовжували експерименти по перетворенню в блискучу блондинка.
Незважаючи на труднощі, Carolyn планує мати ще кілька пластичних операцій. "А обсесія з однією особою може дивитись дивний, але я б зробити все, щоб отримати той же вигляд", - пояснює вона.
Чарівність хірургічної магії вишита мати багатьох дітей і любляча дружина Наннетта Хаммонд. резидент Ойіо дав близько 500 тис. дол. за різні операції, щоб стати живою лялькою подвійний Барбі.
Її чоловік фінансував чотири операції, щоб збільшити і затягнути її груди, змінити форму губ і встановити шпони на її зубах. Вона також піддається поліпшенню косметичних процедур і проводиться постійний макіяж. Після того, як кучерявий коричневий людина, Nannett випрямлявся і освітлюється її волосся, виріс нігті і відвідує сонячний щоденно. Він їде навколо Cincinnati в рожевому перетворенні.
Цікаво, що мати п'яти дітей не тільки прагне до еталонного вигляду, але і показує всі складні кроки на шляху до ідеального в соціальних мережах. вона набагато більш активний, ніж її діти використовують Instagram, де вона розміщує фотографії з життя. 50 000 осіб підписалися на її сторінку.
Деякі вибирають як стандарт зірок або ляльки, інші не йдуть далеко за рольову модель. Хто може бути краще, ніж у своєї дитини? 57-річний Джейнт Хорроки з Ланкаширу витрачали понад 56 тис. доларів, щоб подивитися свою дочку.
Janet double-enlarged її груди, закріпити її ніс, затягнути її обличчя шкіри, встановлені шпони. Повторно зробив Botox ін'єкції, косметичні процедури, татуювання макіяжу, фарбоване волосся і досягла такої ж ваги з її 35-річною дочкою Jane. «Мій мета – виглядати як Jane. Вона отримала її погляд від мене, і я не повинен бути лівою, пояснює Janet.
Джейн припускає, що її мати є незвичайною жінкою. Вона боїться вона буде виглядати старше своєї матері. Вона спіймає пластичну операцію і ніколи не зробила її.
Незважаючи на ентузіазму за їх зовнішній вигляд, ярмарок сексу не втратив свого почуття гумору. Так, Англійська жінка Крістіна Банеель з Вест-Йоркширу вибрала на себе копію власного портретного каражу.
Вона витратила $180,000 і 15 років свого життя на незвичайному проекті. Ця сума включала п'ять мамонтів, щоб збільшити груди від неповного п'ятого розміру до дванадцяти, а також регулярні косметичні процедури. Підтримуючи тан самостійні витрати £ 200 ($ 277) на місяць.
Крістіна сказала, що вона побачила свій ідеальний зовнішній вигляд в карикатурі і не може містити ревнистих емоцій. "Я нарешті зрозумів, що я хотів би виглядати. Якщо художник побачив мене як потенціал, як я можу бути, якщо я спробував.
Вентилятор мистецтв вирішив не зупинятися там і продовжити перетворення на максимальну схожість з зображенням напліт. «Я не думаю, що я коли-небудь віддаю операцію», – каже вона, розуміючи, що, як я старша, мені доведеться витрачати більше і більше зусиль і грошей, щоб підтримувати результат.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Альтернативна версія історії Ілля Муромець та нічного продажу-роблера
15 Найбільш рутальні тваринні атаки на людину, зняті на камері