Ми Єдині, але ми не залишаємося!

Шлюб в Китаї є абсолютним значенням, до якого кожна дівчина повинна прагнути до своєї міцності. Потрібно одружитися, інакше через 27 років ви перетворите в «лівовери» – це китайський еквівалент більш звичного виразу «блакитний панчіх». Але китайські жінки все частіше відмовляються від цього сумніву «прибуття». «Соціальний тиск дуже високий», – говорить 33-річний «лон» Лі Ю Хуан, Суспільство лікує дівчат, які не встигли отримати чоловіка до 27, або які свідомо обрали освіту і кар’єру замість того, щоб дурно одружитися з першою людиною, вони зустрічалися.

Міжнародний Prestige Skincare Brand SK-ll запускає глобальну кампанію Українська “Змінити відчай” – це глобальне зусилля для боротьби з дискримінацією та вимушеним шлюбом. Історія цієї боротьби і її яскраві успіхи утворилися на основі фільму «Мар'їжджовий ринок», присвяченої проблемам китайських дівчат, які не хочуть маррі на обов'язковому. Всі вони хочуть, щоб зв'язати свою долю комусь, вони дійсно хочуть жити з відпочинком свого життя — або взагалі не маринувати. Дуже проста і натуральна для сучасної жінки. Фільм показує, що це не випадок скрізь.

«Я, якщо я, вірю мене, я можу жити щасливим життям я хочу!» каже Ванг Xiao Qi. "Я не хочу одружитися просто, щоб бути одруженим, - додає Li Yu Xuan, "це шлях не призведе до щастя. й

Веб-камера