Що важливо для чоловіків пам'ятати про дружини в Указі

р.

Багато проблем у житті людей викликані головою. На голові живуть дивні ідеї, які псують життя людей.

Наприклад, деякі чоловіки мають цікава ідея в своїй голові: якщо жінка сидить з дітьми в домашніх умовах, то відпочиє і відпочиє цілодобово.

Тому чоловік очікує дружини, щоб зустріти його від роботи щасливим і нескінченно відпочивав, свіжим, життєрадісним, десь навіть втомився відпочивати. Зустрічайте, звичайно, ідеальну вечерю і промийте ноги (за давньогрецькою традицією). Все правильно, я отримав трохи гарячих про ніжки, але інакше, ні.

І чоловік може бути зрозумілий десь. На роботі, більшість грошей від цього потоку витрачається не на себе особисто, а на дружину і дітей і вірить, що він заслуговує на добрих від дружини. Ось цитата: «Що важко?» Доброго дня!

І так як жінка не знає вище, людина в трагедії і настій. Виїзд з якого може бути дуже легко: "Я не люблю мене, вона не цінує мене, немає любові в цьому будинку!" Ну, потім - коханка, розлучення, труднощі в спілкуванні з дітьми і так далі, так далі, так далі.

Сидіння на декреті є складним випробуванням, набагато складніше, ніж робота.

1,1 км Ви не контролюєте нічого.

Для щастя, дуже важливо контролювати своє життя. Контроль над власним життям безпосередньо впливає на здоров’я, щастя та життя. Що таке контроль? Виконувати свої рішення і слідувати їх.

Жінки на батьківщині залишають дуже кілька варіантів прийняття та виконання її рішень. Так вона приховує на обід, поки дитина спить, робити вправи на пресі. І не падають дупи. Здається, що вони прогулялися і їсти, і дитина не спить, ходить щасливо.

Або жінка вирішила зателефонувати другу, поки дитина займалася ракетами. Тільки від початку бесіди, як тут - чубчик! чубчик! - щось зламало, дитина кричить, нам потрібно зберегти.

Це в житті жінки на пологовому залишку багато разів більше, ніж людина на роботі, і це жахливо втомився.

2,2 км Ви не маєте результату.

На роботі - справа, спійманий злочинець, скручений кран, маршрут пропущений, а в домашніх умовах - нічого. Жінка змивила посуд - в півгодини знову накопичила гору в раковині. Подрібнити підлогу - знову діти розсипають молоком і змащують пластилін. Немає результату.

Більш того, часто жінка не може принести матерію до кінця. Я зняв пральню з машини, я не встигла декомпозицію - потрібно змінити діапер. Я не маю часу, щоб повернутися до білизни, оскільки дитина попросила їсти. Подача - дитина просить грати, як можна відмовитися? В результаті лежить його нижня білизна в тапозі, висихання як він може.

І коли немає результату, немає допамінової арматури. Простіше кажучи, тіло не отримує винагороди за свою роботу, а оперний кондиціонер, улюблений психологами не буває. Це, в свою чергу, зменшує мотивацію до цього. Ви повинні зробити це в будь-якому випадку, незалежно від того, яка мотивація. Це депресування і може легко сприяти найбільш природній депресії.

3. У Дякую за роботу і нічого вдома.

Дуже добре, коли діти більше або менше дорослих і можуть здогадатися про себе, що мами потрібно подякувати. І якщо ні? Чудовість для людини - важливий момент армування (в тому числі допаміну, зазначений вище). Не спасибі, не мотивація робити все інше.

Особливо погано, якщо чоловік не усвідомлює, що жінка в постанові повинна подякувати три рази більше, ніж звичайний. Це додає до умов депресії.

4. У Тривалість роботи понад 12 годин.

Указ не просто грати з дітьми і тітом. Це також домашня робота - приготування там, миття, миття. Крім того, для нього важливо також потрапити в ніч, тому що чоловік отримує рано завтра і сон. Виявляється, що робочий день жінки на декреті набагато довше, ніж у чоловіка. Що я думаю, що це трохи несправедливості.

5. Умань Розглянуті комунікації та підтримка.

Жінка на декреті трохи спілкується. Тільки здається, що вона має найширший коло друзів - однакові мами на майданчику. Насправді ситуація не так чітка. Жінки, що виходять на материнську відпустку, випадають з звичного кола зв'язку і, по-перше, протягом деякого часу адаптуються до цієї ситуації, а по-друге, не завжди може знайти зв'язок, що буде однаковою глибиною відкритості, як це раніше. Після того, як товари на сайті не завжди дозволяють один одному відвертувати розмови.

Отже, виходить, що зв'язок здається дуже багато, але якість його може бути limping в порівнянні з тим, що це було (багато, звичайно, збільшення – це також буває).

• Знаючи, що декрет є твердим тестом. Дуже факт цього знання допомагає адекватно ставитися до всіх труднощів і труднощів цього періоду.
  • Зробіть життя простіше, щоб ваша дружина була якомога простіше. Так, чоловік хоче відпочити після роботи, і жінка також хоче відпочити. Для того, щоб мати тривалий робочий день, в якому кожен є якомога простіше. Це батьківство, дитина, як це.
  • Пригадайте, що дружина особливо потребує подяки і підтримки, і дайте якомога простіше.
  • Регулярно подаруйте дружині «розрядний» щоб вона могла зустрітися з друзями або навіть просто ходити поодинці в парку (наприклад, прогулянка, до речі, не найгірший спосіб збільшити площу управління в житті - навіть прогулянка, хоча б годину на тиждень, але контроль!).
  • Для жінок, нехай чоловік читати цю замітку. Звісно, він не погоджується негайно, але потім, коли він думає, що він надійне, він прийде на правильне рішення.

Опубліковано дозвіл
Автор: Павло Зигмантович
Попередній перегляд: Денис Персенен

на сайті www.adme.ru/contest/photo2014/works/parenthood/412510/