8 Способи використання рисової води Я не буду кинути його зараз!

У світі є багато доступних і простих засобів, які допомагають поліпшити здоров'я, очистити шкіру, зробити здорове волосся і т.д. Одна з них - рисова вода. Дуже ефективний, ефективний засіб, рецепт якого прийшов до нас з Азії.

Користь і способи використання рисової води сьогодні активно обговорюються вентиляторами традиційної медицини. Ми будемо говорити про неї.

1,1 км Загоєння прищів.

Зволожуйте ватний диск в рисовій воді і застосуйте його під час на запаленій зоні. Цей метод не тільки заспокоює уражену ділянку, але і прискорить висихання прищів.

2. Діарея.

Візьміть склянку рисової води, додайте щіпку солі, перемішайте. Пити невеликі шпиння на 2-3 години.

3. У М'язи будуть вдячні Вам.

Рисова вода містить 8 амінокислот. Пити цей напій прискорить регенерацію тканин в м'язах. Крім того, цей напій надає міцності і енергію через вуглеводи, які входять до складу рисової води.

4. екзема

Обробити уражені ділянки рисовим відваром двічі на день. Це сприятиме швидкому загоєнню запалених територій.

5. Умань Для молодої шкіри.

Використовуйте рисовий бульйон як тонік двічі на добу. Не тільки зволожує шкіру, але і захищає її від ультрафіолетових променів, що запобігає виникненню гіперпігментації шкіри.

6. Жнівень Смуга і шовковисті волосся

Промийте волосся за допомогою шампуню, потім змийте його рисовою водою. Залиште його протягом декількох хвилин. Потім промийте волосся. В результаті ви отримаєте гладке і блискуче волосся.

7. Про нас Роздратування шкіри

Якщо виникає подразнення на шкірі (від вітру, недорогий крем), нанесіть рисовий бульйон до обличчя протягом 15 хвилин, після чого промийте.

8. У Зірковий одяг

Якщо ви не маєте особливого крохмалю для одягу, немає проблеми. Просто посипте річ в рисовому бульйоні, тримайте його трохи, потім додайте більше води до складу. Не потрібно крохмаль!