Діагностика: 45-річний хлопчик

Сьогодні, моє волосся миється і прямо, у мене є пурпурні туги і фіолетовий сумочка на плечі. Сьогодні я хочу лежати в ванну, голий, але з книгою. Я прийшов в книжковий магазин, шукаю. В руках Слава Се, досягаючи Світлани Олексійовича. Припустимо зіткнення.

Неприємний чоловік прочитав себе книгу, приділяв увагу нічого, і я, сліпу курку, сходження на полицю безпосередньо через нього. Я підходжу до Тингушка метеорит. Прорив в атмосферу. І сміється,

Людина гладко поголені і чисто одягнена, особа гідна, проза в руках добре. Книга читає до середини, щоб не купити, але читати, на м'ячі.

«Добрий вибір!» каже, доторкнувшись на Славу Се в руках. - Але де романи романтики?

Це не так! – Я сміхався у відповідь.

- Ви впевнені, що ви шукаєте?

- Давайте! - З якоїсь причини я сказав. Я не знаю чому. Ймовірно обід. У мене є багато життєвого досвіду і дивовижний запах дуків. Я вже на вільній книзі в магазині припускав, що буде цирк з конями. Не пропустіть. Я скажу дружину, яка для блогу.

Ми пішли з теплої кімнати на холодну вулицю.
«Це невеликий бар в цьому будинку, до речі! й
Чоловік дивився на мене, сповнений пальм. - Це дорого!
Ну, океї.
Вулиця була заповнена кав'ярнями, піцереями та ресторанами.
І сказав він. - МакДачня Майбе?

Після того, як все, чому слід дивувати від своїх творчих експериментів? Мінімізація втрат.

- Це майже ресторан.

- КФК?
- Ег. Не забороняється ціни?
Я запевняю вас, що вони дуже демократичні. Студенти та студенти.

Ми в КФК. У будь-який час красиві пучки дійсно висить квулідих школярів. Вони були задоволені цінами. Але чоловік подивився в меню над лічильником і практично вичавлений. У своїх очах я половив вираз страшного жаху.

- Чи є це занадто гучним? - Я дав йому шанс. - Ви хочете щось повітря?
Ми знову вийшли на холодну весняну вечірку.
Що робити? – Я почався з дистанції.
- охоронець ... Так ... добре, ви знаєте ...
Довірте мене, за 30 років життя я навчився очікувати нічого від охоронців читання книг. Ваш бюджет не страждає. Чоловік видихнув.
Чи є це тимчасова робота або постійний?
- Я не знаю, я бачу. Я люблю, не напружуватися і мати вільний час. Так, я охоронець безпеки, чому ти сміється?

Ми обидва сміхалися, але я відчував Це дивна професія. Більше для студентів та студентів. Людина, коли вони з'ясували те, що людина сплачує, ймовірно, не було ніяких опіків.

Після чого з'явився больовий пошук установи в межах його засобу. І, нарешті, його дебет, який припинив кредит. Тепер мій поворот до того, як До нас стояли старовинні кішки з неглибоким кавовим пакетом і тортами 20 рублів. Я думав, що це було давно. Посміхнувся мій хлопець. Зайдіть миттєву каву і не заперечуйте себе нічого. А потім підемо до лави з ним. романтичний!

Моє пальто світло! Я сказав. Я не лежав. холодне повітря дійсно росло під світлою тканиною.

Я думав, що ми сидимо на лавці...
до До речі, як ти?
- 45, розлучення...
- Ви живете самостійно?
- Я живу з сестрою. Але без жінок.
- Звичайно. - З якоїсь причини я думав.

Вогняний вітер ще і я почав малювати. Людину кинулися, але відмовилися сидіти.

Ось його око спійманий заклад, який, якщо він мав зірки, буде оцінено на 2+. І в підході непаралізованої генорозності він перейшов на нього.

Я взяв пиво і зелений чай для мене.
Ви любите книги? – Я намагався знайти щось добре в розмові.
Я завжди намагаюся читати їх в магазині. Не купити. Я також люблю кросворд головоломки. На роботі є багато вільного часу!
Що робити на роботі?
“Відкрити і закрити ворота!” 45-річний сказав гордо.
«Що найгірше про жінок?» Я зустрівся з лотом. Ну, скажеш щось! Приходьте! Бінго!

Про нас людина відповіла впевнено. Дівчата завжди намагаються отримати щось з вас!

до Це право. - Життєрадісні жінки стають! Того буде вирватися!

Я поклав його на телефон, на таксі додаток. Щоб позбутися швидко. Він прийшов швидко, добре, принаймні він не доходить до торта.

Як я поїхав, я думав, Чоловіча мрія жінок славна, дурна і схожа на один одного, як сестра Milton's twin актриса. Навіть якщо людина відверто не вдалося, він все ще вибачає ідею, що деякі принцеси будуть любити його "за нічого, тому що людина добре." І коли він не буває, вона починає співати про жіночу мірку. Але щоб любити, потрібно чіпати до чогось... Як мінімум гачок, хоча б подряпин на 45-річному тілі. Немає!

П.С. Я пам'ятаю старий жарт з якоїсь причини:
- Чи можна ви любити радикальні?
- Для чого?