437
Революція онкології: більше і більше раку можна вилікувати!
Редакція Про нас Я дізнався багато новин, щоб писати про те, але з яких причин ніхто не пише. Це те, що Віктор Леві, лікар-терапевт з реабілітації з Ізраїлю, зв’язки. Публікуємо захоплюючу статтю Віктора, що дає нам оптимізм і надію! Ключове слово тихе. Але це випадок, коли тиша повинна розбити тим-тамами, тамами і революційними волейами Аврора. І все тому, що в медицині була справжня революція. Кожен повинен знати. Це реальне відчуття, що не завищене відчуття в інтересах когось. Це більше не теорія, але практика. Варто писати і транслювати на кожному кроці. А потім життя багатьох людей буде збережено, в тому числі тих, хто більше не має найменшої надії.
За останні кілька років ми свідки дійсно революційних змін в медицині. На жаль, такі розробки ще не досягли всіх країн, крім того, не всі лікарі знають про те, що відбувається.
У цій статті я хочу поговорити з загальними умовами прориву при лікуванні ряду важких онкологічних (і не тільки) захворювань, до недавнього часу розглядаються невиліковні. Крім того, як практикуючий ізраїльський лікар, я дам справу з особистим досвідом на прикладах моїх пацієнтів з країн колишнього СНД. Як кажуть, в першій особі.
Що таке?
Перш за все, ми говоримо про останні біологічні та імунологічні препарати, які вже довели, щоб бути високоефективними при лікуванні багатьох захворювань, таких як рак легенів, метастатична меланома, рак нирок, рак сечового міхура, рак груди, рак кишечника, рак кишечника, гепатит С і багато інших. Крім того, ці лікарські засоби допомагають у випадках з передовими стадями захворювання, з вже виникло пухлинний метастаз.
Як відомо, звичайні хіміотерапії мають системну дію на весь організм людини, знищуючи як ракові, так і здорові клітини. Найбільш очевидним прикладом цього є випадання волосся при хіміотерапії.
Біологічні препарати діють точку по точцізнищує тільки генетично модифіковані ракові клітини організму, а не впливає на здорові. Наприклад, Zelboraf блокує сиринно-трионінову кінази, яка зашифрована геном BRAF, яка відповідає за розвиток меланоми. Хворий проходить генетичне тестування і, якщо підтверджено мутація BRAF, Zelboraf – це життєвий шлях для таких пацієнтів.
У мене є хворий 56 років, які працювали на задній меланомі 10 років тому. І рік тому він мав метастази в легенях, хребта і мозку. Після підтвердження наявності мутації БРФ пацієнт почав отримувати Зелбораф, і протягом місяця зникнуть всі метастази.
Імунологічні препарати Вони працюють за різними принципами. Вони навчають і мобілізують імунітет людини для боротьби з раковими клітинами. Ракологічна пухлина - це позаконтрольова група клітин з нефункціональною ДНК, яка дозволяє самостійно дискгузувати і стати невидимимою до імунної системи, яка зазвичай знає, як впоратися з однорічних клітин, які постійно з'являються в організмі людини. Імунологічні препарати знімають камуфляж від раку, дають «обличчя» до імунної системи, яка починає знищувати пухлину по всьому тілу, включаючи віддалені метастази – без шкоди здоровим клітинам. Ось в лавці. Якщо, наприклад, генетичне дослідження на БРАФ у пацієнта з метастатичним меланом не показує наявність мутації, він дається імунологічний препарат - Опдово. І у мене є хворі, як це теж.
Зважаючи на лікування новітніми біологічними та імунологічними препаратами, можна надати інші приклади: Хвильність гепатиту С, який смертельно, не менше раку, досягає сьогодні 90-98% з такими новими лікарськими засобами, як Harvoni, Sovaldi, Vierax, Exviera, навіть у тих пацієнтів, які вже отримували лікування, невдало з інтерфероном і рибовірином, і знаходяться в передових стадіях цирозу печінки.
Такі препарати як Opdivo, Keitruda, Erbitux і інші у ремісії у хворих з метастатичним раком нирок, сечового міхура, легень, кишечника, груди.
Виникнення цих препаратів є величезним проривом, і їх використання є стандартом в Ізраїлі.
Але це не все.
Нещодавно ми почали надавати деякі з наших пацієнтів з останніми Персональні генетичні дослідження. Вони проводяться на основі аналізу крові або пухлинної тканини, отриманої в результаті операції або біопсії, протягом тижня до трьох, забезпечують відповіді на ряд важливих питань:
- Генетичний аналіз пухлини - специфічні мутації (зміни в структурі пухлини на клітинному рівні), що дозволяють забезпечити ефективне лікування специфічним біологічним препаратом
- Який вплив різних видів хіміотерапії на пухлину пацієнта? Цей дослідження є кіном до тривалого вивчення чутливості бактерій до антибіотиків, тільки вивчення чутливості пухлинних клітин до хіміотерапевтичних препаратів.
- Що таке шарнір всіх видів біологічних препаратів на певному типі пухлини даного пацієнта?
- Який ефект імунологічних препаратів на певному типі пухлини даного пацієнта?
- Термінове лікування (в залежності від типу пухлини)
- Раннє виявлення онкологічних захворювань для членів сім’ї
- Пацієнти проходять кілька протоколів лікування без видимих результатів
- Не реагує на лікування
- Рак з низькими шансами вилікувати
- Тюмори з невідомого джерела
Точка є, дані Дослідження персоналізовані – вони надають відповіді на лікування певного типу раку конкретного пацієнта.
І, відповідно, дати можливість вибрати заздалегідь препарат, який буде найефективнішим для цього пацієнта. Це, щоб негайно вибрати найбільш ефективний препарат і його дозування, не витрачаючи багато місяців, використовуючи метод дослідження і помилки. Часто справа життя і смерть.
І, крім того, біологічні та імунологічні препарати в даний час досить дорогі, тому препарат, обраний заздалегідь на основі генетичних досліджень економить не тільки час, але і значні кошти.
Висловлення грошей.
Як я сказав, що проблема з препаратами, які обговорюються, є їх висока ціна, хоча ціни почали значно знизитися за останні місяці, і я сподіваю, що ця тенденція продовжується. Але це можливо, щоб цінувати життя людини за гроші? До недавнього часу багато таких захворювань не можна вилікувати на будь-які гроші.
У будь-якому випадку, особисто використовуючи описані методи лікування, можна сказати з впевненістю,Сучасна наука і медицина зробили великий прорив в лікуванні великої кількості серйозних захворювань.
І закуска: Останній серпень Джиммі Картер, колишній президент США, показав, що він мав рак з кількома метастазами. І на початку грудня він повідомив, що після курсу лікування з імунологічним препаратом Keytruda, який, по суті, пройшов клінічні випробування в Ізраїлі, в його організмі не було слідів захворювання.
Ізраїльська медицина є одним з перших в світі, щоб розробити і прийняти останні ліки і технології. Я щасливий відчувати себе в цьому процесі.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8