Процедура Super DETOX: Сода ванна прибере токсини, очищає кров і лімфи

Останнім часом Інтернет часто обговорюється використання содових банок для схуднення. Чи є це ефективним? І як правильно приймати содові ванни? У цій статті.

Звичайна сода для випічки має безліч корисних властивостей, але при прийомі перорально потрібна спеціальна обережність, так як сода може несприятливо впливати на слизову оболонки шлунка.

З зовнішнім використанням соди все простіше. Дуже корисно, наприклад, взяти ванну з додаванням соди. Ця ванна прекрасно допомагає розслабитися, заспокоїти і пом'якшити шкіру (навіть після однієї процедури), позбавити тіло від токсинів і токсинів.

Для отруювання рекомендується ванночки Сода (наприклад, міцні напої).

Протипоказання
Не варто зводитися з ними, якщо шкіра знаходиться в дисфункційному стані, тобто на ньому зрізаються або абразії, виникають захворювання, такі як холод або грип, бронхіальна астма, цукровий діабет, гіпертонічна хвороба, варикозне розширення вен і захворювання гінекологічної і онкологічної природи.

Також протипоказання приймати таку ванну вагітність.

Для того, щоб содова ванна була корисною людиною, температура води в ній повинна відповідати 38-39 градусів.

Як правильно приймати содові ванни для загоєння
Сода ванн (можна називати їх лужною) включена в лужну програму відновлення тіла. Система відновлення лужного здоров'я також включає в себе прийом соди всередині, лужні ванни для ніг, лужні шкарпетки, лужні обгортання.

Дія содових ванн заснована на фізичному явищі - осмосу. Я не буду боятися вас тут з деталями цього явища. Цікаві люди можуть знайти інформацію онлайн.

Для того щоб відновити здоров'я, содові ванни також рекомендуються людям з шкірними захворюваннями різної природи.

Завдяки соди, токсини виводяться з організму, сухість усувається, зникають висипання, епідерміс пом'якшує і еластичність шкіри в цілому підвищується. Кров і лімфа очищають.

Для досягнення вищевказаних ефектів ванна повинна бути прийнята наступним чином:

Для 200 літрів гарячої води (для ванни), потрібно використовувати близько 150-200 г (половинка пакета) звичайної соди для випічки. Сода краще розчинити в гарячій воді, а потім залити в ванну.
Для стартерів. Потім збільшити кількість соди до 1 пакету.
На мій погляд, ванна з сіллю набагато ефективніше.
На ванну потрібно взяти близько 1 кг великої кристалової солі. Не використовуйте Додаткову сіль. Я завжди бере велику морську сіль. Можна взяти на пів морської солі і звичайний.
Можна додати трохи ефірного масла в ванну, наприклад, чайне дерево або лаванда, цілющий бульйон ромашки. Особливості додавання масла в кінці статті.
Візьміть ванну першу в положенні сидячи близько 10 хвилин, після чого можна лежати.
Тривалість купання мінімум 30 хвилин. Журнал «Дуссельдорф» пропонує лужну баню на 9 годин. Вона прочитала або лікувала весь час. Після ванночки вона була чудовою шкірою і чудовим відчуттям по всій її тілі. І що було особливо дивно для неї: в дев'ять годин шкіра не подрібнила на всіх!
Після прийняття ванни не слід мити тіло з миттям і миючим засобом (суп, шампунь або гель), а також промивати під душем.
Щоб видалити зайву вологу з організму, просто замочити її теплою махровою рушником.
Після содової лазні лежайте 30 хвилин. У цьому випадку загортання після лазні в великому рушникі або махровому листі. Якщо ви також прихуєте ковдру, то процес потовиділення може тривати протягом деякого часу. А потім токсини і токсини продовжать виходити.
Курс прийому таких ванн: 10 разів на день. За 1-2 тижні можна повторити.

Вже після першої лазні можна побачити зниження висипань, почервоніння і пілінг шкіри. Шкіра стає гладкою і атласною.

Сода для схуднення
Широко популярні почали використовувати содові ванни для схуднення. Після того, як кожна з нас сниться шукати струнку з мінімумом зусиль.

Ефект схуднення досягається завдяки тому, що токсини і токсини знімаються через поту, а також частина рідини знімається з організму.

При ваннi з випіканням соди береться позбутися від зайвих кілограмів і сантиметрів, крім 500 г соди, до неї додається близько 1000 г великої морської солі, придбаної в магазині або аптекі.

Перед тим як приймати ванну, бажано розігріти тіло фізичними навантаженнями (наприклад, невеликий джгут або вправа). Ви можете розігріти тіло, розтираючи його пензлем з додаванням соди і солі скрабу.

Для забезпечення антицелюлітного ефекту в бані необхідно додати трохи ефірного масла, що забезпечує цей ефект.

У зв'язку з цими маслами також досягається вплив невеликої втрати ваги.