Світ став одностатевим

Проблема жіночності особливо актуально зараз, оскільки сам світ став одностатевим. Якщо ми займаємо більшість країн, вони живуть під чоловічими законами, у чоловічому світі.

Чоловічі закони досить прості і зрозумілі. Швидше, вище, міцніше. Кожен чоловік для себе. Хто зробив його, тапочки. І так далі. Це закони боротьби, конкуренції, досягнення.

Закони жінки не можуть бути описані таким чином. Відносини. Любов. Догляд. Довіра. Це занадто розмиття, щоб зрозуміти. Дуже часто потрібно послухати серце, щоб зрозуміти жіночі закони. І де серце говорить, не можна стандартизувати, середній, масштабний.

Навіть жінки завжди дивляться. Вони важко доторкнутися, щоб виміряти. З чоловіком все зрозуміло - заробити мільйон, купити BMW, двоповерховий будинок. І жінка? Зробіть будинки комфортними. Як це? Що затишно? Архітектурний проект Або її творчі мене? Євроремонт, як і всі інші? Стіна, яка повинна бути в кожному будинку? Чи не в будь-яких каталогах? Як виміряти цей комфорт в домашніх умовах? Який затишний і який немає? Що таке серце?

Або інша мета - сім'я. В принципі зрозуміло - чоловік, діти. Можна навіть уявити статичну картину - він, вона, діти, камін, собака, диван. Красивий. Чиєв? Але стосунки не статична картина, але процес. Як і всі жінки, це процес. І чоловік є крапкою. Досягнення Топ.

Процес у всьому. Чистка не для завершення та встановлення точки ідеального замовлення. Чистка як очищення розуму сміття. Займали дітей не заради диплому 18 дітей – кажуть, що курс «мати» пройшов і успішно завершено. Дитина назавжди. Це вічний процес зміни і зростання. Краса не просто для одного фото, що я люблю себе. Краса як процес – підтримувати його, піклуватися про себе, бути красивим в будь-який час дня.

Результати чоловічих результатів. І що відбувається, коли ми, теж, починаємо міркувати себе чоловічими правителями? Ми перестаємо насолоджуватися процесами і переконуючи результати.

Так ми стаємо матір'ю і ми всі чекаємо на неї. Коли він перестає жити вночі, коли всі зуби вийшли, коли він говорить, коли він перестає говорити, коли він йде в дитячий садок, школа, інститут, одружився, має онуки. Тексти пісень, а це означає: А потім ми сидимо з старими фотографіями і ми ностальгуємо. Як це було тоді! І чому це не сподобалося? Він сидить на руках і посміхається. Він може бути захоплений і поцікавився. Тексти пісень, а це означає: І тепер він так далеко, ви бачите його один раз на рік, і ви не дійсно отримаєте hug. Де ти працюєш?

Так ми починаємо бігати від побутових хорів, весь час намагаємось покласти кінець для очищення, приготування їжі, миття. Я промив підлогу і знову отримав брудні. Я промив все знову, брудні шкарпетки на підлогу. Просто промиваємо посуд - знову були встановлені чашки. Що задоволення, що медитація при миття посуду. Постійна гонка. Коли це закінчиться. І не можна кінця. Як річка не може допомогти, але потік. Якщо він зупиняється, то він просто висихає і не буде життя. В кінці, коли немає відносин, коли ніхто не варить, ніхто не мити. Але це щастя?

Зв'язки завжди є процесом. Якщо ми прив'язані до результату, ми починаємо спекулювати, маніпулювати. Ми купуємо хорошу поведінку прямо зараз від дітей з мультфільмами і цукерками, для яких ми платимо пізніше – поїздки до лікарів і емоційного холоду. Ми отримуємо подарунки від чоловіка маніпуляціями, не бажаю його служити (сервіс - це процес, в ньому немає кінця, а маніпуляція - невелика точка, тому має його кінець). Навіть за своєю красою – ми віддаємо перевагу простим способом збереження краси – краще дати ін'єкції, ніж доглядати за шкірою щодня.

Всі процеси важко для нас. Вони занадто плутають, борги. І вони безмежні. Здавалося б, важка тягарка, яку ми намагаємось скинути. Подумайте, що щастя прийде пізніше. Щиро вдячна жінці. Процес життя себе, відносини в ньому, процеси, що відбуваються в ній. Жінки люблять річку. А її щастя однаково.

Ми завжди працюємо кудись. Ми використовуємо для живих маскулінових ідеалів і перерву. Ми намагаємося стати більш організованими, щоб досягти поставлених цілей. В кінці ми стаємо конями. Тому що жіноча природа відрізняється. Ми маємо різний ритм, різні закони. Дуже різні.

Жінки виготовляються для миру і відпочинку. Навіть в домашніх умовах можна спокійно відпочити. Якщо Ваше життя є процесом, а не результатом. Потім одна брудна пластина в раковині не так страшна. Після чого повністю різне ставлення до дитячих захворювань і нічних підйомів. У вас є різні відносини з чоловіком.

Це важко жити, як це в світі чоловіка. З кожним днем ви побачите дзвінки, щоб жити по-різному. І є ілюзію, що досягнення приносить щастя жінкам. Ви бачите успішних жінок, які розповідають вам, що щастя вимагає кар'єри, які чоловіки можуть і повинні бути змінені як рукавички, які діти не є підставою для постанови.

Ви побачите гарний фасад і вам подобається. І хочу жити так. Але що всередині цього фасаду? Чи є щось там? Адже не складно побудувати фасад, він дуже чіткий - ви кладете стіни, красиво пофарбуйте їх - і це все. І всередині? Ускладнюється всередині. Всередині немає готових рішень, які підходять всім. Не пропустіть ці рішення з глибини часу і не перевірені часом, але навіть такі рішення повинні бути першими, вивчаючи, намагався. Який процес є важливим.

Красива картина часто просто красива картина. Просто результат, одна точка в космосі. І це чоловічий варіант життя. Наша, жінка, інші. В першу чергу це складніше. Якщо ви хочете змінити своє серце і майже ніколи не відключаєте його. Дуже складно звичок.

Але коли ви берете участь в цьому процесі – знову процес! – процес прослуховування серця, неможливо зупинити. Захоплює, надихає і відкриває нові горизонти. Створює різноманітний світ навколо вас. Нові. Не чоловік. Не стандартизовано. Не механіка. Недоступний.

Новий жіночий світ. Світ відносин. Процес світ. Світ почуттів. Світ емоцій. Світ з'єднання.

Я особисто люблю світ жінок більше. Відновлює з чимось, що вже було вкладено в мене кимось. Світ жінок дозволяє мені виконати свою місію на цій землі. І дає мені почуття щастя. Ось чому я обираємо його. А ти?
Автор: Ольга Валяєва