У вибуху ця дівчина викинула з вікна. Після 4 хвилин вона пішла туди.

Здавалося б, ми вже знаємо про те, що сталося в Беслані. Не потрібно пам'ятати три дні і відреляти їх. Але в середині всього цього пекла була історія з неймовірно щасливим закінченням.

З 1 вересня 2004 р., коли в Бестланській школі терористи поважали піти проти святих – наші діти. Серед журналістів — фотозвітник Дмитро Біляков.

3 вересня в школі відбулися два вибухи. Покрівля тренажерного залу, де заручники проводилися частково. Дмитра, будучи на балконі сусіднього будинку, приймали біноклі.

Що ви бачите пізніше не забули. Через чотири хвилини здавалося б, маленька дівчинка почала підніматися з землі. З радістю Дмитра вдихав свого дихання - врятував ще одне невинне життя, малюка про те, щоб відлетіти від школи. Але скрипт почав розвиватися в дуже різному вигляді.

"... років 5-7, ймовірно." Її вибухова хвиля кинула з вікна... У трусиках один, з хвостиком. Вона була породою з боку до бока ... вона була дуже важкою, вона була дуже контурна - куля в її нозі, переломи, зневоднення ... Наскільки вона стала! Примітка на цегляну стіну, руки досягають...

Далі на стіні і з вікна говорить Дмитро, опускаючи очі.

Ми знали, що вона кинула її смерть. Ви не можете нічого робити. «Рун» Отримай! Де ви йдете? Повернутися! Вона дрочить! У вікно зайшов, а лише другий пізніше був ще один вибух. Вона ще попереду мене, що дівчина. Я не можу забувати. Вона повинна мати матері. Я знаходжу її живим або мертвим.

І зробив він. Заснували його в лікарні. 7-річна назва дівчини була Айда Сідакова. Після трьох жирних вибухів вона чудесно збереглася.

Проживала довго в лікарні і потрібна психологічна допомога. Дмитрі завжди там, підтримуючи стільки, скільки він міг. З тих пір сім’ї Сідакова та Білякова зустрілися сильні зв’язки дружби.

Я розумію, що як професіонал, який не повинен перестаратися певних обмежень, але це сталося. Моя дружина навіть пішла з Айда, щоб rehab в Німеччині.

У житті цієї маленької героїні Беслан багато змінився. Вона змінила себе. Аїда закінчила школу, тим самим, в якій відбувався напад терористів, вступав до університету. Ось як красива дівчина виросла, як тільки приречена на страшну смерть:

р.

Нерідко страшно навіть думати про трагедії Беслан, але це просто необхідно говорити про це. Щорічно. Згадувати, на честь пам'яті і не заважати забути.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження