516
Що Happens Коли ви Eat 5 Різні продукти харчування в час
Ідеальне здоров'я через Sequential Eating від Dr. Stanley Bass
Вступ
На основі мого досвіду, як консультант з харчування в стилі природної гігієни (Я почав вчитися харчування з 1936 року), я кажу, що послідовне харчування є найкращим варіантом для правильної комбінації продуктів.
Ця концепція була випробувана і переоцінена тисячі разів по собі і іншим, д-р Курсіо, його сім'я, його пацієнти та інші лікарі природної гігієни – д-р Джон Мега, д-р Марвін Телмар, д-р Ентоні Пенепент і т.д.
...
Поєднання продуктів харчування
...
Будь-який швидкий продукт необхідно дочекатися, поки повільно засвоюється їжі залишають шлунок, і цей процес займає 6 до 8 годин. Під час очікування фрукти, готові та сирі овочі, а також деякі крохмаль-декомпозиції та бродіння, створюють гази, кислоти та навіть спирт, що сприяють порушенню травлення.
Правильна консистенція в харчуванні
Повна нова концепція травлення:
Якщо є 5 різних продуктів в шлунку, з'їсти в одному прийомі, але окремо один від одного і послідовно один після іншого, буде виникати 5 різних травних процесів, і в кожному шарі продукт буде розбити відповідні ферменти.
Але якщо 5 продуктів з'їсти в часі, і кожен шматок буде містити різні продукти, весь шлунок заповнить суміш цих продуктів.
Переваги правильної послідовності споживання продукції:
Одне з моїх ранних пацієнтів абсолютно відмовлено змінити звичну дієту низької якості. Я не мав іншого вибору, але щоб дати йому залишитися з мною. Єдина зміна була зміною в послідовності споживання їжі. І на мій сюрприз, всі його проблеми зникли в три дні.
...
Основа послідовного живлення
... Доктор Франк Грюцнер в'язав щурів три різні кольори. Перша їжа біла, потім чорна, потім червона. Трохи пізніше тварини були загиблими, їх шлунки замерзли і вирізати. Їжа різних кольорів укладають в окремі шари.
... Під час американської громадянської війни, описаної гастроентерологом Вільямом Баумонтом, пораненим солдатом, який мав великий отвір в животі. Лікарі можуть спостерігати всі свої травні процеси, а також спостерігати, що травлення відбувалося в окремих шарах. Виходячи з цих спостережень, Beaumont опублікував паперовий папір на травлення.
Простий тест для всіх
Я зробив один простий тест і ate послідовно різні продукти харчування, один вид на час, над кількома стравами. Після евакуації кишечника були шари різних кольорів в табурі. гарбуз був червоним кольором, потім був темно-коричневий шар салату, а останній був легким шаром сиру. Все вийшло в тому ж порядку, як це було їсти.
Головне правило - це те, що більш водне харчування вперше!
Такі комбінації слід уникати.
1,1 км Змішування солодких сухофруктів, меду, бананів з горіхами або насінням
2,2 км Змішування крохмальних продуктів зі свіжими кислими продуктами або фруктами
3. У Змішування сухофруктів з кислими фруктами.
4. У Ніколи не їсти сушені фрукти разом або після концентрованих білків
5. Умань Не їсти сирі, свіжі або сухі фрукти після будь-якої вареної їжі.
6. Жнівень Уникайте пити будь-який напій або воду під час їжі
Зробіть все для рідкого стану!
Успішно!
Час засвоювати певні продукти, тобто скільки часу потрібно залишити шлунок:
Вода - при порожньому шлунку відразу залишає її
Якщо присутній їжа в шлунку, то вода і інші рідини тільки розвести шлунково-кишковий сік, уповільнюючи травлення.
Сookie:
Фрукти, овочі: 15 - 20 хвилин.
Напіврідкі салати овочеві або фрукти (пісочна блендер): 20-30 хвилин.
Кошик
Мелон, 20 хвилин.
Апельсини, грейпфрут, виноград: 30 хвилин.
Яблука, персики, груші: 40 хвилин.
Овочі:
Сирий подрібнений салат овочі: помідори, салат, огірок, селери, болгарський перець, інші соковиті овочі: 30-40 хвилин
Запечені та варені овочі
Листи - хребта, калька і т.д.: 40 хвилин, Зучині, брокколі, капуста, гарбуз, кукурудза: 45 хвилин.
Кореневі овочі: морква, буряк: 50 хв.
Неконцентровані вуглеводи крохмаль:
Веринабур, картопля, кукурудза: 60 хв.
Концентровані вуглеводи – зернові:
Натуральний коричневий рис, пшениця, гречана, кукурудзяна борошно, овес - 90 хвилин.
Підки та квасоля (концентровані вуглеводи та білки):
Лети, горох, квасоля: 90 хв
Соя: 120 хв
Насіння - соняшник, гарбуз, кунжут: близько 2 годин
Горіхи: мигдаль, арахіс, кешью, бразильці, горіхи: 2 1/2 - 3 години.
Дайрі:
Молочне молоко, сир або сир з низьким вмістом жиру або ricotta: близько 90 хвилин
Сир твердого молока: 120 хв
Сири тверді: 4-5 годин
Тваринний кальмар:
Жовтий – 30 хвилин, все яйце; 45 хвилин
Риба: 30 -60 хвилин
Курка без шкіри: 11⁄2 - 2 години
(З редактора)
Примітка 1: Сирі білки тварин значно швидше, ніж вищезгадані підготовлені / розігріті білки тварин.
Примітка 2: Час травлення дається в ідеальному стані, коли добре харчується тільки одна їжа, їжа кидається, травна система добре працює. Це час травних процесів для оптимально здорової людини з корисними звичаями.
Переклад Agnus Dei
Вступ
На основі мого досвіду, як консультант з харчування в стилі природної гігієни (Я почав вчитися харчування з 1936 року), я кажу, що послідовне харчування є найкращим варіантом для правильної комбінації продуктів.
Ця концепція була випробувана і переоцінена тисячі разів по собі і іншим, д-р Курсіо, його сім'я, його пацієнти та інші лікарі природної гігієни – д-р Джон Мега, д-р Марвін Телмар, д-р Ентоні Пенепент і т.д.
...
Поєднання продуктів харчування
...
Будь-який швидкий продукт необхідно дочекатися, поки повільно засвоюється їжі залишають шлунок, і цей процес займає 6 до 8 годин. Під час очікування фрукти, готові та сирі овочі, а також деякі крохмаль-декомпозиції та бродіння, створюють гази, кислоти та навіть спирт, що сприяють порушенню травлення.
Правильна консистенція в харчуванні
Повна нова концепція травлення:
Якщо є 5 різних продуктів в шлунку, з'їсти в одному прийомі, але окремо один від одного і послідовно один після іншого, буде виникати 5 різних травних процесів, і в кожному шарі продукт буде розбити відповідні ферменти.
Але якщо 5 продуктів з'їсти в часі, і кожен шматок буде містити різні продукти, весь шлунок заповнить суміш цих продуктів.
Переваги правильної послідовності споживання продукції:
Одне з моїх ранних пацієнтів абсолютно відмовлено змінити звичну дієту низької якості. Я не мав іншого вибору, але щоб дати йому залишитися з мною. Єдина зміна була зміною в послідовності споживання їжі. І на мій сюрприз, всі його проблеми зникли в три дні.
...
Основа послідовного живлення
... Доктор Франк Грюцнер в'язав щурів три різні кольори. Перша їжа біла, потім чорна, потім червона. Трохи пізніше тварини були загиблими, їх шлунки замерзли і вирізати. Їжа різних кольорів укладають в окремі шари.
... Під час американської громадянської війни, описаної гастроентерологом Вільямом Баумонтом, пораненим солдатом, який мав великий отвір в животі. Лікарі можуть спостерігати всі свої травні процеси, а також спостерігати, що травлення відбувалося в окремих шарах. Виходячи з цих спостережень, Beaumont опублікував паперовий папір на травлення.
Простий тест для всіх
Я зробив один простий тест і ate послідовно різні продукти харчування, один вид на час, над кількома стравами. Після евакуації кишечника були шари різних кольорів в табурі. гарбуз був червоним кольором, потім був темно-коричневий шар салату, а останній був легким шаром сиру. Все вийшло в тому ж порядку, як це було їсти.
Головне правило - це те, що більш водне харчування вперше!
Такі комбінації слід уникати.
1,1 км Змішування солодких сухофруктів, меду, бананів з горіхами або насінням
2,2 км Змішування крохмальних продуктів зі свіжими кислими продуктами або фруктами
3. У Змішування сухофруктів з кислими фруктами.
4. У Ніколи не їсти сушені фрукти разом або після концентрованих білків
5. Умань Не їсти сирі, свіжі або сухі фрукти після будь-якої вареної їжі.
6. Жнівень Уникайте пити будь-який напій або воду під час їжі
Зробіть все для рідкого стану!
Успішно!
Час засвоювати певні продукти, тобто скільки часу потрібно залишити шлунок:
Вода - при порожньому шлунку відразу залишає її
Якщо присутній їжа в шлунку, то вода і інші рідини тільки розвести шлунково-кишковий сік, уповільнюючи травлення.
Сookie:
Фрукти, овочі: 15 - 20 хвилин.
Напіврідкі салати овочеві або фрукти (пісочна блендер): 20-30 хвилин.
Кошик
Мелон, 20 хвилин.
Апельсини, грейпфрут, виноград: 30 хвилин.
Яблука, персики, груші: 40 хвилин.
Овочі:
Сирий подрібнений салат овочі: помідори, салат, огірок, селери, болгарський перець, інші соковиті овочі: 30-40 хвилин
Запечені та варені овочі
Листи - хребта, калька і т.д.: 40 хвилин, Зучині, брокколі, капуста, гарбуз, кукурудза: 45 хвилин.
Кореневі овочі: морква, буряк: 50 хв.
Неконцентровані вуглеводи крохмаль:
Веринабур, картопля, кукурудза: 60 хв.
Концентровані вуглеводи – зернові:
Натуральний коричневий рис, пшениця, гречана, кукурудзяна борошно, овес - 90 хвилин.
Підки та квасоля (концентровані вуглеводи та білки):
Лети, горох, квасоля: 90 хв
Соя: 120 хв
Насіння - соняшник, гарбуз, кунжут: близько 2 годин
Горіхи: мигдаль, арахіс, кешью, бразильці, горіхи: 2 1/2 - 3 години.
Дайрі:
Молочне молоко, сир або сир з низьким вмістом жиру або ricotta: близько 90 хвилин
Сир твердого молока: 120 хв
Сири тверді: 4-5 годин
Тваринний кальмар:
Жовтий – 30 хвилин, все яйце; 45 хвилин
Риба: 30 -60 хвилин
Курка без шкіри: 11⁄2 - 2 години
(З редактора)
Примітка 1: Сирі білки тварин значно швидше, ніж вищезгадані підготовлені / розігріті білки тварин.
Примітка 2: Час травлення дається в ідеальному стані, коли добре харчується тільки одна їжа, їжа кидається, травна система добре працює. Це час травних процесів для оптимально здорової людини з корисними звичаями.
Переклад Agnus Dei