Люди не знають, як доглядати за близькими.

771851 р.

Я хотів би писати цю статтю, не знаю, як піклуватися про чоловіків. "Жінки не знають, що догляд є."

Потім він взяв пітливість на інших і знизив інтенсивність перекосів п'ять разів. Чому я скажу всіх жінок? Я одягаю всіх відразу, один, щоб говорити, choch.

Ви думаєте, що ви піклуєтеся про ваш партнер? Нічого не подобається. Переважна більшість людей не знають, як доглядати за принципом. І я не говорю, що в костюмі раптової неправомірності або заради червоного слова. Не знаю, як доглядати за своїми близькими. Не більше чоловіків, ні жінок.

Але вони знають, як доглядати дуже добре.

Замініть першу для другого. Люди думають, що вони доглядають, якщо насправді немає реальної допомоги. Вона не має запаху.

Чи не ви? Давайте розглянемо невеликий академічний словник російської мови. Ми побачимо, що турбота про потреби, потреби когось. й

І охоронець називається «охороною особистих і майнових прав нездатних громадян (мінори, психічно хворі та ін.), а також наглядом їх, накладеним державою на когось і здійснюється під контролем державної влади». Потужність може бути звільнена. Слово у пристосуванні не її, але слово «нездатний?

Як видно, догляд і догляд дуже різні. Вони піклуються про тих, хто не може подбати про себе, і тому охоронець має право приймати рішення на палату.

Догляд відрізняється. Догляд за людьми, особливо, увага до його персональної території та кордонів.

Відмінність догляду і догляду є величезною.

Прийміть трохи анекдотичним прикладом. Жінки пішли в магазин і, проходячи від відділення чоловічих шкарпеток, купили чоловіка п'ять пар. Що це догляд чи за собою?

У версії описано - пристосування. Жінки для чоловіка вирішили, що йому потрібні нові шкарпетки, і купили їх за нього. Виявляється, що чоловік нездатний, не може вирішити себе, ні купити. Поганий, болючий.

Що буде виглядати?

Жінки пішли в магазин і, проходячи відділ чоловічих шкарпеток, званий чоловіком і просили, якщо він необхідний шкарпетки. І вона діяла відповідно до його відповіді.

Це занепокоєння.

Так само, як і чоловік. Ти можеш подумати про те, що ти сам.

Схема проста: ви бачите, що чоловік потребує щось (або ви думаєте, що ви бачите це). Ви не поспішайте це зробити, ви запитаєте спочатку.й Ви це робите, якщо ваш чоловік не розуміє.

Це дорослі відносини.

Я думаю, вже зрозуміло. Я неодноразово заявляв, є союзом двох дорослих і рівних і цінним для цього. Дорослі і рівність.

Але (і я не єдиний, хто помітить це) рівність у відносинах не так часто. На практиці батьківсько-часові відносини значно більш поширені. Що таке, що хтось є відповідальним, і хто хоче бути в подачі.

Багато чоловіків і жінок знайти це важко, і я розумію, чому. У таких батьківських відносинах дуже мало задоволення і радості. Більше натягу і коерекції.

Як ви вийшли з них? В одній замітці ви не можете сказати все, звичайно, але доглядати замість охоронців, просто дозволяє додавати дорослі відносини.

Для того, щоб не бути мамою для вашого чоловіка, поважних жінок, для того щоб не бути тато дружиною, поважали чоловіка, вам просто потрібно відмовитися від уподобань і перейти до догляду.

Питання може виникнути: Чи є всі вищевказані, що судом погано? Ні, це не так. Іноді дуже приємно, коли людина вирішує для вас, що потрібно покривати ковдрою і / або принести гарячий чай. Або, скажеш, купуючи подарунок, ви ніколи не купите.

Але іноді. Я маю на увазі, час від часу. Я маю на увазі, рідко. Я маю на увазі, не кожен раз. Я маю на увазі, ви отримаєте його. Іноді це означає «заміжні». й

Якщо ви хочете, догляд повинен бути 98%, і пристосувати - 2%. Не буде найвибагливіших психологів світу!

Отже, якщо ви хочете рівних шлюбних відносин, подбаєте і не дотримуючись. Краще.

Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Опубліковано дозвіл
Автор: Павло Зигмантович
Попередній перегляд: Sophie Black

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8