Чому дорослі вважають себе більш важливими для дітей?

Мама готує обід і викликає сім'ю на стіл. Мама може сказати їй дитині, «Сонечко, помийте руки і їсти. й

За 5 хвилин і дитина не на столі. "Я не розумію!" Що ви робите, не чули мене?

Чи може мама сказати, що до Да? І Тато Мами?

І дитина може розповісти батькам- «Ком зі мною швидко! Відразу! Ні, звичайно, ні. Невибагливий до літніх людей. Де повага малюка? Чому не можна закінчити свою роботу і пообідати? Не важливо!

Чи можуть діти бігти і робити шум у кафе? Ноп. Якщо вони роблять, це відсутність освіти. Діти в цьому випадку заважають дорослим, які прийшли до кафе. Але в той же час дорослі можуть дозволити собі дим і одяг, незважаючи на те, що діти сидять на наступному столі. Але коли ці діти минулі з шаутами "Алюлу!!!", буде невидимий погляд, кажучи - що жах, де батьки виглядають, ми не на майданчику ...

Я часто задаю, чому дорослі думаю, що вони важливі, ніж діти.

Але діти в цей момент насолоджуються життям. Вони весело, щиро, добро. І ми розповідаємо їх, «Ви не зважаєте себе, не можете це зробити!» Неважливо. Важливо не подумати нас. Підняті діти – ті, хто спокійно сидить на столі. Дуже тихий, сором'язливий, або Тітка буде...

Добрий день Як часто ви бачите батьківське пиття і куріння? Я часто робимо. І я кажу їх часто, "Не курити тут." І я відчуваю себе незручно, тому що я майже шукаю скандал. Добре, що я відчуваю. А ті, що я пишу вам не курити, батьки, які ходять на майданчику! Не важливо здоров'я цих і інших дітей. Але це стає важливим, якщо дитина хоче вийти на гору взимку. холодно, ви будете ловити холодом. Або спробуйте сніг за смаком - холодний, брудний.

Якщо дитина йде на метро або автобусі і грунтує свою тітку з ноги, то тітка буде вбити вас з поглядом, буде непогано відтінятися і навіть після вашого «Соррі», вона може не заспокоїтися. Але дитина має короткі ніжки і вони злипають, так. Не зайдіть, будь ласка.

Учитель або учитель у дитини. Навчальний процес. Дитячі емоції не мають значення. Важлива інформація «передача» Учитель або викладач не буде «репортувати» інформацію для Вас як батьків. Ви дорослі, вам не потрібно відключити. Дитина може бути, він ще дитина, велике значення.

Мама потрапляє в ліфт, після чого сусід з тридцятьма мішками і п'ять пляшок води. Він завантажує його в ліфт, і матір його мовчить очікування. Але вона йде в ліфт з дитиною, яка хоче натиснути кнопку. У ліфті є сусід. І мама, швидко натискаючи кнопку, говорить: "Ви бачите, тітка чекає, не торкайтеся, на шляху назад ви будете натискати." Моя тітка є дуже важливою особою в цій ситуації.

Якщо ви google і скажете, "Як ми відчуваємо про ..." ви збираєтеся отримувати відповіді від людей, природи, музики, кожного іншого. На мій погляд, щось відсутні.

Але в той же час кожен знає і розуміє, що всі проблеми і комплекси дорослих приходять з дитинства. Чи є діти, які не імпортують? Чи є у дорослих важливіше дітей?

Автор: Аліна Арістова