Потужні практичні рішення від негативного

Для прискорення процесу досягнення цілей необхідно проводити процес очищення від негативних думок.

Стійкість і негативність іноді перешкоджають успіху, так що ми просто не можемо жити повністю. Вони підсмажують нашу душу, і «знежирення» в горлі може навіть перетворюватися в хворобу.

Після цієї практики, ви будете мати величезну кількість енергії, які ви можете безпосередньо виконати ваші бажання. Вам буде легше дихати, деякі бажання починати себе, може переходити з місця бізнесу, який ви не змогли вирішити протягом багатьох років.

Найголовніше в очищенні - пробачити всіх, хто вас зашкодить, в тому числі себе. Ця процедура досить неприємна, але дуже важлива. Після того, як ви зрозуміли ваші думки, результати можуть слідувати відразу. На прикладі, після того, як я зробив цю практику, наступного дня я погадав велику суму заборгованості.

Що робити це неоднорідний процес?

По-перше, чесно і відверто визнати себе тими якостями вашого персонажа, які запобігають вам жити спокійно - це може бути заздрість, ревнощі, відродження, ненависть, комплекс неповноцінності тощо. Ви можете навіть писати ці якості на папері. Найголовніше, щоб бути чесним з собою. Іноді важко визнати, що ти ревно чи ревно.

Закрийте очі і повільно уявіть собі все життя від народження до сьогодні. Не поспішайте, намагайтеся зловити всі деталі.

Якщо ви хочете позбутися від ревнощів, спробуйте пам'ятати, що зумовили біль у житті, після чого ви придбали цю якість?

Ви коли-небудь були зраджені, зраджені або покинутий?

Познайомлюся з Вами найближчим часом.

Познайомтесь з першими недійсними любов'ю, зрадою друзів, відступом до батьків.

У ваших моментах, які у вас є комплекс неповноцінності, не схожий на себе.

Може бути, ви були сміятися в школі, або зробив друг сказав, що ви були жиру в цій сукні? Відновити його знову.

Користь, постраждати, відроджувати цей дитячий або дорослий біль.

Так, дуже важко.

Але для того, щоб позбутися від того, що вам потрібно, щоб знову відчути. Коли ви відчуваєте біль відступу, пам'ятайте, що це викликало вам, скажімо психічно до цієї людини, «Я даю вам піти з Богом». Я прошу тебе. Я зараз вільний.

Вони навіть можуть бути близькими людьми.

З повагою, Крі, кричить, але потім дайте.

Зробіть кімнату для нового, яскравого життя.

Якщо ви робите все правильно, ви відразу відчуєте втоми і знімати. Займіть душ і відпочийте в цей день.

Я запевняю вас, що наступного дня ви почнете нове життя – красиве, щасливе, наповнене чудовими подіями. І найбільша перевага полягає в тому, що ці негативні якості відходять назавжди.

У вас є набагато простіше життя. З допомогою цього способу я позбавлявся від дуже неприємних думок, які буквально відійшли свою силу і енергію. А люди, які я приїхали до мене через деякий час і просили прощення.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное