Йога, вагітність та йога

Викладач AIC Наталія Савіна
Вагітність - це період, коли багато жінок приймають йоги, вони дійсно потрібні для себе час. Чи безпечно це? Що робити? Які почуття практики йога?
Я продовжив практику протягом 13 років. Я зараз безпечно в моєму сім'ї. Я був дійсно щасливий, що раніше цього року я мав можливість дати курс вчителя в пренатальному йозі, який дав мені кілька відмінних тижнів практики і суттєвого постачання знань.

8 999 р.

Рішення про практику в першому триместрі дуже особисте. Коли мова йде про практику зотанги, передбачається, що ламка буде прийнята на цей період. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Однак, повне відторгнення практики може стати серйозною проблемою для відповідальності фахівця. У першому триместрі я пам'ятаю реєстрацію для ресторативного курсу для вчителів, щоб забезпечити, що я все ще буду практикувати трохи йога (результат був дивним!).

Я насолоджуюся практикою в моєму другому триместрі і я відчував велику частину часу. Я взяв участь у класах Mysore, перших класах льоду та класах Vinyasa Flow, а також класах prenatal йога Yin йога. Я знайшов, що я можу зробити, що я не можу зробити. Життя стає набагато простіше, коли ви повністю усвідомлюємо можливі модифікації - не глибше скручує, тільки дуже помірні відхилення, не стрибки, а як бонус - питна вода і кондиціонер (нагрів під час вагітності не відображається). Тоді є момент зникнення Uddiyana Bandha, який є дуже гарним тренуванням у свідомості мулі Bandha. Є щось дуже інтуїтивно зрозуміле про йога при вагітності. Я хотів би дізнатися, що ніхто не спробує поглибити вашу практику, і я ніколи не мав бажання крок за межі зони комфорту або «три важко» досягти нічого.

Неперевершені постави є дуже цікавим предметом при вагітності. Мій чоловік переконаний, що якщо я роблю голову, то буде щось страшне. Неперевершені постави, такі як стоячи на голові, під час вагітності, безсумнівно, не те, що варто намагатися початківця йога. Тим не менш, вони абсолютно безпечні для досвідченого фахівця - хоча, тільки в разі, не боляче бути ближче до стіни. Я також почав подобатися баланси, як Ardha Chandrasana, які змусили мене почувати себе міцним і зробив мене добре.

Я навчаю зотангу та інші заняття по всій вагітності, і я продовжую насолоджуватися нею. Я покажу менше і спілкуюся більше. Хоча я більше не в змозі продемонструвати ідеальний чатuranga, я повинен дати його йти. Іноді я відчуваю трохи глузду розмову про Uddiyan Bandha і витягуючи навель до хребта, але в цілому це був дивовижний досвід. Завжди є можливість знайти рішення, і як викладачі, ми повинні бути ресурсними; іноді що ми змушені навчати в іншому випадку дає нам велике визволення – відірвати нас з кола старих звичок.

доб.

Але найбільший досвід так далеко вивчав пренатальну йога при вагітності. Це більше, ніж просто викладання асан, це чудова можливість з'єднатися з іншими жінками, які проходять подібні враження. Я вдячний за допомогу іншим за цей час, і я впевнений, що це буде те, що я буду дедикувати протягом багатьох років.

р.

Нарешті, кілька слів про пологів. Я можу сказати, як оптимістично я про те, що має природне народження без втручання (в лікарні в Дубаї), і я можу тільки сподіватися, що здоров'я і гарна форма всієї цієї йоги надасть мені кілька трубок на палубі. Я також сподіваюсь, що через уроки йоги я зможу підходити до освіти переваг природної пологи, дуже значним глобальним питанням. Цей план може бути можливим відправлення з цього плану, але я надію прийняття і затвердження також буде присутній, коли вони потрібні, як новий життя надходить в світ. Як для материнства, час розповість!

Будь ласка, зв'яжіться з нами з усіма питаннями щодо практики йоги під час вагітності. Я можу консультувати фахівців з досвідом, як модифікувати серію зотанги, але всі новачки в цій системі повинні тільки відвідувати попередні заняття з йоги.

р.