Розумний годинник або смарт браслет? Зважити плюси і мінуси на прикладі Xiaomi і LG

У минулому році інтерес до різних зносних гаджетів значно зросла. Хтось вибрав смарт-годинник, хтось з задоволенням носить смарт браслет. Я був щасливий спробувати як, так сьогодні я поділу мої спостереження про LG Watch R smartwatch і Xiaomi Mi Band 1s смарт-брас.

Варто відзначити, що LG Watch R і будь-який інший смарт-годинник має безліч функцій. Але Xiaomi Mi Band 1s має ціну набагато краще, ніж будь-який більш-менш відомий смарт-годинник. Питання є, вам потрібно всі ці функції або ви вирішуєте ціну?

Найцінніше про інтелектуальні пристрої. Так, я визначила 5 основних функцій, на яких я порівнюватиме пристрої.

1,1 км Повідомлення про дзвінки
Я думаю, що це найважливіше і найважливіше майно розумного гаджета. Це дозволяє вам не пропустити дзвінки, а також зберігати мовчки телефону, навіть без вібрації. Впевнений, що мені зручніше приймати дзвінки. Я знайшов телефон, я відповів. І не хвилюйтеся про відключення звуку в кіно або театрі.

Обидва пристрої визначаються за допомогою вібрації. Відмінність тут полягає в тому, що смарт-годинник негайно покаже, що ви зателефонуєте, і ви можете навіть негайно прийняти або відхилити дзвінок. Однак, якщо ви приймаєте його, то ви включите в kurta: «Чи не хвилина, я отримаю тебе з кишені». : Але браслет має суттєву перевагу - це вага. Браслет набагато світліший, ніж його опонент, тому ви майже забудете про нього на руці, але годинник є вражаючим пристроєм. Я не збираю їх періодично, щоб дати мені ручний відпочинок (і в той час, звичайно, я пропустив дзвінки).

*Так само, як правило, вони працюють одночасно, повідомивши виклик на 1 телефон.

2. Повідомлення про повідомлення
У цьому пункті я маю на увазі не тільки SMS, але і всі види повідомлень з різних додатків, як:

7316999

Ця функція є числом двох на моїй найбільш важливій діаграмі речей, і знову обидва пристрої роблять це просто. Реальна відмінність полягає в тому, що Xiaomi Mi Band 1s просто вібрує 2 рази (вони кажуть: «Хост, подивіться на телефон»), і годинник все ще відразу відображає деякі оголошення на екрані. Це, годинник в цьому випадку все ще зручніше, тому що ви розумієте, де і від яких повідомлень. І ви можете негайно поспілкуватися на екрані після читання повідомлення. Тим не менш, LG є спільним - коли більше 2 повідомлень надходять з одного джерела - це більше не дозволяє читати їх, сподіваємось, що деякі дні вони будуть виправити її.

У захисті браслета важливо дуже те, що звіти про них. Знаючи, що повідомлення є більш важливим, ніж знати його вміст одночасно.

3. У Імпульсний вимір
Вимірювання імпульсу тут здійснюється за допомогою оптичного датчика. Дуже універсальний, але тільки отримати хороші результати - вам потрібні ідеальні умови. Однак тут варто думати - хто повинен вимірювати пульс?

Особисто я думаю, що це необхідно для людей, які іноді люблять займатися деякими фітнесами або влаштовувати навчальний сеанс. І, за допомогою смарт-гаманця можна контролювати навантаження. Якщо так, то годинник тут виграє в тому, що ви можете досить швидко на годинник, щоб викликати функцію і вимірювати імпульс, при цьому перевірити імпульс через браслет - потрібно знайти телефон і запустити додаток там. Але браслет набагато світліший і засіб навчання з ним набагато зручніше.

Тож оберіть, що для вас важливіше: «засмічений доступ» або «конвенція», а результат ще дуже схожий:

4. У Смарт/символ сигналізації
Ще одна важлива, на мій погляд, функція смарт-апаратів була тривожною годиною. Так, тривожні годинники завжди були дуже різними, але при появі браслетів будильники стають розумними. Зараз можна відрахувати фази сну і акуратно прокидати в потрібний час.

Ключова точка для гаджета, де реалізується така функція. Я готовий піти в ліжко з годинником в руках, крім того, в стані повної незручності, але в цьому стані я не збираю своїх штанів, але на кожну ніч мені потрібно щось світло і неприпустимо. Тож Мі Банда є незворотним лідером і прокине його дуже акуратно, починаючи з в'язання трохи ближче до ранку.

5. Умань Показати час
Ви не можете пропустити функцію демонстрації часу і тут, звичайно, Mibends не є конкурентами, так як у них немає екрана. Тим не менш, деякі моделі дорожчі, як і раніше можуть показати час. Але я особисто схожа на функцію зміни каналів, тому я завжди можу змінити мій годинник будь-яким чином, я хочу. Тексти пісень, а це означає: Правда прийшов до мене і “фаворит”, який пише мені скільки часу в тексті. Я думаю, що це хороший варіант для читачів.

Цікавий факт: LG годинник R був першим годинником з дійсно круглим дисплеєм і виглядає як нормальний годинник, тому деякі люди все ще дуже дивуються, коли щось з'являється на екрані і я почав рухатися пальцем на ньому.

Ціна.
Якщо ви думаєте про це, то виходить, що Xiaomi Mi Band 1s вартість 1200 рублів. в основних моментах не набагато поступається LG Watch R, яка коштує десь ~ 15000 рублів. У деяких випадках браслети краще, ніж смарт-годинники.

Виявляється, якщо ви просто хочете спробувати розумні зносні пристрої, то немає сенсу відразу купити повноцінний хороший годинник, і просто купити смарт браслет Xiaomi Mi Band 1s на AliExpress за $ 17.99* (1200 рублів).

Якщо ви впевнені, що вам зручно ходити з годинником на руці, ви можете сміливо вибрати розумний годинник. Серед недорогих, але цікаві з Китаю можна відзначити GT08 за 22.99 $ (1600 рублів), який цей продавець вже придбав більше 5000 осіб.

І іноді годинник несподівано мотивує:
р.

Ім'я * Це про педометри, але я не знайшов ніякої користі в цій функції, крім розваг.

Для вибору комплексного обладнання Dronk у вас є простий сервіс. Не забудьте підписатися на наш блог, буде багато цікаво.

Ми граємо на Xiaomi. 10 прохолодних гаджетів від Xiaomi!

p.s.* – посилання, позначені asterisk реферал, тому ви можете додатково зберегти, повертаючи кешбек на 4%. Детальніше про Dronk.ru/cashback/ або ви можете отримати 7%, купивши їх через послугу Cashback LetyShops. Читати далі про те, які послуги Cashback в нашій статті Виберіть послугу кешбека для 6-ї річниці Aliexpress

Джерело: geektimes.ru/company/dronk/blog/273850/