15 книг, які піднімуть навіть найскладніший настрій

Якщо ви раптом відчуєте сумний, самотні або нудний, то особливо для вас. Веб-сайт Я збираю книги, які гарантовано підвищують щастя і радість. Вони ретельно перемішуються з гумором, залізом, сатиром, сарсом, посміханням і сонцем.

І, до речі, в кожному з цих віртуозів працює луки смачної філософської начинки. Дехто між першим і ручним шаром посміхуючого слова. Про нас

Pelam Grenville Дерев'яні будинки
"Чому неіміту Джевес!"

Історії простирадлого пана Worcester і кінні Джевеса класика англійської гумористичної прози.

Пан Бінго, друг Bertie Worcester, знову планує маррі. Але строгий дядько трохи може отримати в дорозі. І приходь до рятувального вірного Берті, який бере на себе роль посередника в цій ніжній матерії, і його блискучий раб Джевес. Тим не менш, пан Урцестер сам потребує допомоги: Тітка Агата визначається, щоб знайти гідний життєвий партнер для своєї коханої нефрика.

«Я вирішив повернутися до Лондона і зіткнутися з небезпекою лежачи в квартирі і розповісти Джевеса, щоб розповісти всім, що я не вдома. й

Чим менше ви повірте, щоб побачити гість, тим більше пунктуальний він є.

Максим Малавін «Особливості психіатра, або Все Галоперидол за рахунок установи»

Чи не можна спати страху долі людства? Чи є поблизу галактики, щоб вторгнення Землі через балкон? Ви можете звернутися до нашої психіатричної команди. У нас є відмінні фахівці, номери з вікнами на сонячній стороні, гречана каша просто підстилається - вона допомагає багато від поганих думок.

Ця книга народилася з блогу психіатра з 15-річним досвідом роботи. Автор захопливо розповідає про медичні оповідання і в прасуванні спосіб намітить світло на специфіку своєї роботи. Можливо, це час, щоб зупинитися занадто серйозно.

«Оргазм, однак, виявився реальним вибухом: він стикався з сусідами, зроблених обличчями і показав всілякі образи, але ніколи не подарував себе тестувати. й

"Доктор, голоси в моїй голові замовили, щоб принести в стаціонару і вбити вас і медсестра." Я не слухав їх, ні. Чи можу я зробити право?

Тібор Фішер, філософи з High Road

Символи книги – філософія вчителя, жир і лази, які втекли з алма матера, щоб шукати істинне значення філософського існування, а також відключений партнер, який неуспішно спробував його захопити.

Ця незвичайна пара поєднується з робовими банками, вздовж способу безперечно філософського синтезу. І все відбувається з ними досить випадково і, як правило, несподівано для себе. Це дуже смішний, добрий і смішний сюжет.

«Про те, що час ніхто не заважав, щоб пояснити мені, що шлюб береться серйозно, крім тих, хто в ньому. й

«Я помітив, що лежачи набагато краще: горизонтальне положення поліпшує аеродинамічні якості, зменшуючи опір життя». Зверніть увагу, що практично всі проблеми життя пов'язані з необхідністю стояти на ногах. й

Helen Fielding, Щоденник Bridget Jones

Новий рік отримав нагороду у Великобританії (1998), а також зайняв 75 місце у списку 200 кращих книг BBC.

Книга про не надто щасливу, одноденну дівчину в 30-му, що неуспішно бореться з зайвою вагою. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Але вона все одно хоче зустріти когось. Але хто? Більш важливо, де? Відносні ціни на обід - це нудний, небезпечний. Але Bridget готовий прийняти шанс! Непередбачувані, чарівні, інтелектуальні, залізні Bridget Джонс шляхом пробних і помилок переходить до цільової мети - для задоволення вашого лише одного.

«Я зрозумів, що секрет втрати ваги не зважувати себе. й

«Як ви не можете відмовитися, якщо у вас є однакове почуття довіри, як вибуховий сендвіч? й

Fame Se "Всі сантехніки в одній палі"

Слава Почати блог і почати писати смішні історії. А коли з'явилася паперова книга, то вона відкинулася від полиць магазинів в матерії днів.

Жива в Балтійському водопровіднику Слава. Він має дружину, Лукію Незабудкіна. Вона як пароварка, білий і великий. Є дві дочки і кішка Слава - єдиний сантехнік в Балтії, який грає в театрі. У вільний час, звичайно. Дуже смішний, з любов'ю звичайного життя.

« » » » » » » » » » » » » » » Що б викинути дерево в січні - параноїд. І невірний раб замовлення. Визначений власник висихає ялинку до утворення хрусткий скоринки. й

«Це кошеня. Кольоровий листовий металевий. Відрізнити, за невеликими оксамитовими яйцями дитячого розміру. Відповіді на імена Кузья, Тобіка, Лена, Петя та Де зробив пульт дистанційного керування. Смішні, укуси всіх пальцями вночі. Він добре з'ївся в горщик три рази, для потреби і так само, як, з інтересу. Смарт як Feuchtwanger.

Якщо це ваш кошеня і ви подбаєте про свою долю, напишіть коментар тут, і я покажу цікаві історії про його особистісне зростання один раз на тиждень.

Дуглас Адамс, Керівництво Hitchhiker до Galaxy

Дуглас Ноель Адамс є англійським письменником, драматургом і сценаристом.

У 1984 р. побито список англійських естселерів, а сам Адам став наймолодшим письменником, який отримав нагороду Golden Pen. Повнометражний фільм 2005 р. з бюджетом 50 млн. дол. двічі «порушений» вартість кінопристосування і був номінований на 7 нагород.

Тонка і багатогранна книга, де багато глибоких шарів приховують за розумними жартами. І думають про центральне питання життя і Всесвіту і все це.

Основна відмінність об'єкта, що може погіршуватися і об'єкт, який не може погіршуватися, полягає в тому, що об'єкт не може бути відновлений, якщо це робить.

до Ми маємо справу для вас.
- Я впевнений, що не схожий на це.
- Вам сподобається. Нове життя відкриється перед вами.
- Ще одне життя? О, ні, ні.

Сергій Довлатов «Компромез»

Автор «Компромезу» вірив в «смішка причини». Сьогодні Сергій Довлатов є одним з найбільш популярних російських письменників. Його проза стадія, знята, навчається в школі та університетах, перекладається на японські та основні європейські мови.

Майже всі роботи Довлатов роблять посмішку читача. Його персонажі постійно потрапляють в смішні і безглузді ситуації і так само, як і смішно підібрані з них.

"Компромізд" - серія коротких, дуже смішних і трохи сумних сюжетів.

«Дуже дивився як дивер. Так само, як самотні і непристойні.

«Пристойний чоловік – це той, хто не любить речі без задоволення. й

Фантастична трилогія: Джек Crazy King, Джек і Секрет Старого замку, Джек на Сході

На дорогах казкової країни на чорному коні пролягає молода людина. Потрібні собаки, що працюють навколо.
Кінь не кінь, але не відволікається майстер. Собачка – це пристрасть саркера, і юнака – справжній князь, той, хто пишався Божевільним королем!

Три історії Андрія Бєляніна про Джека, незважаючи на багато страшних персонажів і небезпечних пригод, дуже смішні твори. Безперервна і вкрай різноманітна компанія веде практично нестійку боротьбу з усіма злими духами і з'являється життєрадісна від будь-яких змін.

" - Я знаюсь, щоб зробити щось чарівне.
- Нове! Не так! Ви знову збираєтесь! Він забив руки.
Лагон.
до Що таке конфузія? Є гона обсмажена яловичина. Я налаштовував для стейка в Уллі ... мунт Сам, приховавшись в печеру.
Соrcer doomedly загинув свою руку і жестом, щоб запросити Боже Царя, щоб сидіти на пень. Лунатичний лагун сам прикріпив бічну сторону на сірий валик.
- Ну, молодий чоловік - саркер не закінчувався. Там був рмл, і
Самі Вілкіни розстріляли в печері. За ним був величезний кінбері бульйон, штукатурений гілочками цибулі і рясно поливають соусом. Бик розірвав хутро і спробував підібрати нетрений майстер з роги. Як порося пара втирається в ліси, саркер оббивають голову різко:
- Я попередив вас... О, молоді люди. . . "

Нарин Абгарян "Мануня"

«Мануня» - це світлий, замочений в сонці і запахи південного базаара і приголомшливо смішний сюжет про дитинство.

Це теплий, немовний, чистий, нерозумний дорослим, не схожим на політику, психологія і деякі очікування від життя, багатий і повний задоволення пригоди дитинства, що робить людину щасливою для життя.

Ця книга - це відмінна оцінка для всіх.

" - Не чекаю на мене! - Він відштовхував матері від дверей.
- Купуйте хліб на шляху назад, маму не оминув мене.
- Николи! він заштовхував і застібається двері.
- І каву!
«Агххххх», вирушаючи з дверей, і мою маму подушили задоволення: останнє слово залишилося на неї.

Чудовий друг шахти один раз сказав: «Дівчинство закінчується момент життя перестає здаватися безкінечно. й

Террі Pratchett, море, дискримінація смерті, реапер зчеплення

Смерть плоского світу не є нагородженням, що відбувається на всіх нас рано чи пізно. Нема! Перш за все, смерть йому. З усіма ... По-друге, Він дуже відповідальний, тому що кожен знає, як неприємний, щоб загиблий час. По-третє, у нього є дочка, власний будинок та слуга, Альберт (найбільш потужний майстер у плоскому світі та засновник Невидимого університету, Альберто Малич).

В цілому, Смерть Flat World є дуже примітною людиною. І ось де починаються проблеми. . й

? Продовжити смерть. Всі вони мають кілька років в цьому світі. І витрачають дорогоцінні роки свого життя, ускладнюючи все, що вони доторкнулися. Шармінг.

Вчені розрахували, що коефіцієнти такого непристойного світу фактично існують в мільйоні. Тим не менш, майстри розраховують, що дев'ять з десяти коефіцієнтів є одним в мільйоні. й

Петро Бормор, «Газом демієзаторів»

Символи книги - Shambambukli і Mazukta Створюємо світи, вони діють як написані в численних посібниках з створення забитих світів.

З кожним новим миром, деміхур додав клопотання: не варто плутати, скажімо, накази, надані людям з першого світу з командами, що надавалися людям з другого, щоб судити їх, а потім їхнім родом, і не випадково.

«Весь світ є театром, кожна з них має свою роль, і всі лінії виділяються заздалегідь. Але ці бейстари завжди вражають!

«Атологи однакові діти. Вони знаходилися з батьками і побігли. І за півгодини вони подумать, як круті і незалежні. І тоді вони повернулися, ніби нічого не сталося і кажуть: "Привіт, Дад, де мій смажений каф?"

Дерево Аллен, "Налаштування балів". Колекція"

Вудій Аллен - засновник жанру інтелектуальної комедії та одного з іконописних персонажів сучасного кіно - вже в юнацькій молоді стала широко відома завдяки гумористичній виставі та ескізам.

"Сетлінгові бали" (1971 р.) - одна з перших збірок Аллену, яка в основному включала його есе, попередньо опубліковані в журналі Нью-Йоркер, а також деякі інші твори. Це в основному розумні пари. Це смішний і залізний.

«Не тільки немає Бога, ви не отримуєте сантехніку у вихідні дні! й

Я хотів би стати письменником. У типовому емігричному порядку, що ми всі прикрашені, вона відповіла, "No." Я інтерпретував, що як так.

Ilya Ilf і Євген Петров "Золотий Калф"

Відомий сатиричний роман Ilf і Петров вперше побачив світло в 1931 році.

«Золота Калф» – легендарна книга, яка була знята до котирування по всьому світу. Робота була багаторазово передрукована і знята.

Історія Остап Бендера, великого розчісника і пригодника, позбавлена кустичного атласу і тонкого гумору. Ця робота стягує позитивний на тривалий час.

«У Ріо-де-Жанейро, наприклад, вкрадені автомобілі перефарбовуються в інший колір. Це зроблено з чисто людськими мотивами, щоб екс-власник не згасився, коли він бачить дивний водіння автомобіля. й

Ви завжди думаєте, «Я збираюся це зробити». У моєму житті буде багато молока і сіна. Насправді це ніколи не буде знову. Це була найкраща ніч нашого життя, мої бідні друзі. Ви не помітили, що

Стівен Фрі, Тенісні кулі Небесної

Ця мода запроваджена в сучасну моду «Король Монте Кристо». Смішні, енергійні та розумні книги.

Стівен Фрі - один з найяскравіших особистостей сучасної Англії. Він є видатним актором-інтелектуальним (відомий за роль Оскара дия та слуга Джевеса в серії на Woodhouse), есеїста для консервативного The Daily Telegraph, популярного шоумена та відмінного романста, який заробив як любов читачів, так і добрих слів критик-снобів.

Є люди, які вірять, що азіати, які затопили Англію, дуже існування королівської сім'ї, інтенсивність вуличного трафіку під вікнами своїх будинків, обробники профспілок перешкоджають їх від життя до найповнішого... Ашлі добре усвідомлювали фрустрацію Калігули на ідеї, що у римських людей було більше однієї шиї. Якщо тільки англійська мала одну дупу, подумала Ашлі. Який удар він дасть йому!

«Коли доля нас кидає цегли, це не так важко. Коли ми кидаємо їх, і вони повернулися до нас, це безперечно. й

Fanny Flagg, Daisy Faye і чудес

Яскравий, боляче і життєздатний роман, повний оптимізм і доброту. Дуже смішний письмовий.

Після того, як час з'явився дівчина в американській області. Її батьки були невиліковними, її мама була все більш загиблою, і батько її ще й більше. І є дивний і цікавий світ, який я хочу розповісти про це.

І Дайсі Файе починає зберігати щоденник. Її ноти смішні і сумні, торкніться і дайвінг. Про батьків, сусідів, друзів. Коротко про дивовижний світ

Хтось сказав, що якщо дівчина не говорить, це означає так. Я хотів би, хто починав ріг!

«Я не торкаюся, якщо я не отримав в будь-якому місці. Це означає, що я не схожий на всі інші, спеціальні, і один день я пишаю його.

Джерело рецензування: rasstock

http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=255355168&src=id