Не брати відповідальність за щастя нещастяної людини.

Розкажіть.
Іноді виникають ситуації, коли ми вирішуємо з якоїсь причини «Зберегти» умовно зберегти і умовно нещастя, звичайно.

Ви познайомитеся з хлопцем, і він був недавно покинутий дівчину, брелоком, потрібно вилікувати. І зробимо повне лікування. Або хто болить душу дівчини, і ви прийшли до свого місця, як спасителя. Я не даю вам будь-яку пораду, просто слухайте те, що я кажу:

Здорові стосунки починаються з двома здоровими людьми.

І це правило.

По-перше, всі повинні зацікавити себе, ви можете частково допомогти, але не поспішайте ближче до тих пір, поки людина розуміє себе.

Здорова людина – це нормальна, адекватна людина, яка знає про своїх віртуозів і не змінює їх (з самооцінкою все нормально), але й чесно бачить його недоліки. Кожна людина має слабкі сторони і сильні сторони, це як природа працює. Не існує ідеального, але ідеального невротика – хоча б дати їм багато.

Здорова людина усвідомлює свої потреби, знає, як говорити про свої почуття, виразні емоції, конструктивно підходи до вирішення проблем у відносинах (і вони завжди виникають, проблеми є невід'ємною частиною життя на шляху будь-якого дорослого людини), знає, як любити і головне, здорова людина бере відповідальність за власне щастя в відносинах. Ви відчуваєте різницю? Не варто робити вас щасливими, ніхто нічого не кине.

Не всі ми на цьому рівні обізнаності, але! Виберіть пару відповідно до вашого строку. Не менше спробувати. Я хочу пояснити, чому це важливо.

Коли ви усвідомлюєте, що ви ви вирощуєте багато, ви починаєте відчувати особливо гостру відповідальність за кожне слово говориться, для кожної дії зроблено. На певній стадії розвитку вам не складно закохатися в любові з людиною - це дуже легко, але ви ніколи не робите це. Як спорт, ви знаєте? Чим вище ваш сорт/дан і т.д., тим більша відповідальність за дію, особливо щодо того, хто не має нічого спільного з спортом. Якщо професійна карате вражає звичайну людину, то покарання буде слідувати (не завжди, звичайно, але ви половили моє мислення, я думаю).

Якщо ви завжди економите когось, завжди засвідчуйте щось, живете для когось, щось інше відбувається там, зупиніть трохи. Підібрати себе, аналізувати минулі стосунки, дочірні підприємства. Можливо, ви застрягнете з рецидивним сценарієм?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але подивіться на алгоритм, якщо одна людина трохи більш зріла, ніж інша (чи зрозуміло, що завжди приваблює один одному точно тим, хто заслуговує бути близькими в певний час, але все ж має щось думати про).

Наприклад, ви зрілу людину, вільно всередині, і в принципі, маючи або не маючи хтось інший навколо не робить вас дуже щасливими або нещасливими. Звісно, що кохана людина навколо – це багато щастя, але, швидше, це додано щастя до власного щастя. Якщо він листує, ви все ще живете щасливим життям, і ви приймаєте свій вибір. Звісно, звичайно, але в цілому життя не буде знищено. Якщо друга людина однакова зріла, то ви починаєте відносини свідомо (з бажанням бути разом для життя), і кінець, якщо так, вони занадто свідомо. Але якщо друга людина не дуже зріла, то виникає інша ситуація.

Спочатку він збудеться про вашу зрілість, захоплення і т.д., але поступово він розвиває міцну навіску. І не дуже поганий, кожен живе так, навіть приємно чути всі ці «Я не можу жити без тебе», «Я не вмираю без тебе», і т.д., але в певній точці ви починаєте втомитися від неї. Саме для людини не він сам і його шлях, його розвиток є центром життя, але ви. А якщо ви вирішили відкликати або залишити своє життя, то все згорнеться. І як зріла людина, ви розумієте, що він болить, жорсткий і т.д., але також ви не будете залишатися з ним через життєздатність або щось інше. Ви знаєте, що я маю на увазі?

«Стички» любов одного дня починає тягарувати зрілу людину. Так, звичайно, ви можете врятувати, ви можете підняти інший, і часто буває, що хтось підніме когось. Але я знаю для себе: коли ви піднімете інший, ви дуже часто стикалися. Люди, з якихось причин, мають різні рівні розвитку, і відповідно до іншої теорії мого (непідтвердженого) вони мають різні завдання для життя. Хтось грати в професійну лігу, хтось в аматорській лізі. Немає кращого або гіршого варіанту. Просто два гравці з професійної ліги можуть грати сильніші ігри, мотивувати один одного, щоб рости і т.д.

Якщо два люди не дуже зрілі, це не так багато проблем. У нас є драматична історія, як правило, з досвідом, розривами, резиденціями і т.д. - ми всі переходимо на схожу стадію. Але коли він пройшов, будьте уважні до серця іншої людини! Ви завжди повинні бути уважні до серця іншої людини, але перед тим, як взяти відповідальність за своє щастя, боротися зі сценаріями та травмами.

Це стосується не тільки вашої жінки або чоловіка, але і до ваших батьків, братів, друзів, дідів і т.д. Допомогти, але не стати обрізкою для них. Для вас не буде. Ви не можете жити в житті. Одного разу такі оповідання стають нестерпним тягаром для кого, хто поставив високі цілі для себе по дорозі. Звичайно, це не стосується всіх людей, які живуть в цьому світі. Я не думаю, що ви коли-небудь читаєте цей пост.

Автор: Тетяна Шаругіна