Як порізати гілки, на які вони сидять

Чим більше проактивних жінок, які розходяться на всі сфери життя їх «герой», тим менше героїзм залишається в героя, так як немає місця для подяка. І якщо є «щастя» у відносинах з вашим ентузіазмом, то ваш чоловік є справжнім героєм і ця стаття не для вас.

Якщо жінка втомилася, розчаровує і згасає, що людина перестала розвиватися (не хоче нічого), то давайте нам причину разом.

Коли вона вже «пропонувала» як і тільки вона «знайомляє» як все повинно бути правим, то енергія виходить з відносин і як «екстингуіш» – це від виснаження, і він від нестачі простору для власного зростання відносин. Людина може не мати імпульсу в напрямку він веде, що може бути іноземцем до версії жінки про спільні відносини. У цьому випадку розвиток зупиняється і «живо» залишає спілку і один з них починає замислюватися про те, як позбутися від «недостатнього тіла шлюбу».

Коли жінка починає рятувати, доглядати і направляти чоловіка, вона позбавляє його від необхідних умов для росту.

Що таке розвиток і які необхідні і достатні умови для розвитку?

Вчене формулювання підручника з психології віку говорить про те, що необхідний і достатній стан розвитку є існуванням суперечок між прагненнями і можливостями. Якщо людина позбавлена такого стану, його розвиток зупиниться. Це стосується дітей і дорослих, а також чоловіків і жінок.

Ця формула містить два аспекти: бажання і протиріччя.

1,1 км Наявність бажань є необхідною умовою для «інволюції в житті». й

2,2 км Саме існування суперечок між бажанням та здібностями, необхідними для володіння бажаною, створює ситуацію, яка викликає зростання та розвиток.

При відсутності бажання немає енергії. Дезір – це свято. Без бажання нічого не відсвяткувати.

Визначені особи, бажання яких були пригнічені, ігноруються, або різко виправлені значними дорослими, як діти. Ці люди часто знаходять важко потрапити в життя, вони сниться. Без усвідомленого вивчення ваших потреб, без болючої роботи по загоєнню «красок душі» і реабілітації власних бажань, щастя не сяє. Будь ласка, не плутайте індивідуальні побажання та вподобання з загальноприйнятими соціальними сценаріями успішної людини.

Критерій для визначення соціальних програм від власних бажань простий: енергія ентузіазму.

Не існує ентузіазму, який так само необхідний, як повітря для подолання абісної особи і його мрії - тоді це не так - не ваш. Не обов'язково глобальний. Навпаки починається дослідження власних бажань, просто на прикладі простих потреб, які навіть можуть бути викликані змами і змами, це спостереження за власною повсякденною поведінкою і задоволеністю цих «порушень життя», що прискорює бажання енергії.

Символічно можна будувати ряд 5 архетипів зростання за ступенем «неприйнятої особистості»:

Виконавець – Авантуріст – Герой – Переможець.

У цій статті ми зосередимося тільки на тих людей, які не можуть рости на рівні «Геро» та їх опікунів, які роблять їх несервісом.

Дуже чітко про шкідливість гіпер-догляду ілюструє ситуацію чоловіків / жіночих відносин, де жінка зобов'язується зберегти і допомогти їй чоловікові. Чоловік, тут означають як керівництво і інструктор: як, де і скільки. Маскулінний спосіб є дуже бетоном і чітко «відступаючи» як він повинен бути. У той же час, на роботі (в соцмережах), це те, що робить це ефективним!

Жінка може допомогти чоловікам і жінкам. Це може бути автентичним або будь-яким, і це гнучкість його природи. Вона може зробити все, тому вона жінка, про це популярна казка - "Що хоче жінка, Бог хоче" :

Однак, у відносинах з чоловіком, це буде ефективним тільки якщо він погоджується і готовий вчитися з неї. У цьому випадку це добре, коли особисті відносини виключені, тому що студенти виростають і йдуть. Якщо жінка розуміє це і готовий до того, що людина залишить її, то немає проблеми. Коли вона усвідомлює, що поділ неминучий, для неї не буде болю. Навпаки його відправлення буде індикатором його вирощування. Але як правило, жінка не готова бути наставником в таких умовах.

Жінка, як правило, хоче «зловити рибу і не порубати на кістці». Це пастка для амбітних, м'язових жінок. Чому м'язовий?! Так, тому що дозвіл, довіра і все-приймання, які характерні для жінок жіночої ( фемінінової) не їх «загортання».

Давайте подивимося на ваші стосунки з амбітними жінками. Варто відзначити, що амбіція і змагання є якостями нашої м'язової (чоловічої) сторони психіки. І якщо з цієї держави жінка будує не тільки кар'єру, але і особисте життя, то щастя (таке жіноче) не буває.

Є три види відносин, де жінка є більш амбітним, ніж її партнер.

Людина - Victim / Жінка - Контроль Мати

Він грає гру «Всі погані», а слово «вічно» можна відкласти в компоненти картини світу: Я поганий / ви погано / світ погано.

вона маніакалально “феді” з гіпер-доглядом і заохочуванням, але без огляду результату вона потрапляє в критик.

Її ілюзія полягає в тому, що він повинен бути збережений, і вона його Savior.

Виявляється періодично (принаймні) припинення збереження, виведення, надання території та свобод дії. Я часто запитую себе: Як мені допомогти? Що робити? Що не відбувається? Щоб дізнатися, що «Я хочу його» вже маніпуляція. Наші здорові бажання звучать як «Я хочу мене». й

Людина – Збуджена / Жінка – Ослухняна Дівчина

Він грає гру "Я невизнаний геній" або її можна розбити на частини світу: Я добре / ви погано / світ погано.

Вона бореться, щоб відтворити свою неможливість життя, намагаючись її краще показати її прикладом, що в її особистості світ хороший і добрий. У світі є те, що він хоче бути, і вона здатна оцінити свої таланти. Вона готова служити йому вірою і правдою, хороша поведінка, щоб спонукати його до діяльності і творчості.

Її ілюзію є те, що вона його миша.

Вихід знаходиться в пошуку поляризації / протилежних якостей образу Muse-Fairy. Дуже добре розуміти, що Красивий Muse є не тільки правдою. Що має інші не тільки позитивні емоції: гнів, гнів, подразнення (найбільші емоції незадоволеності ситуацією). Ці емоції пробуджують чоловіка і закликають до зростання, якщо він не схильний до паразитизації. Якщо він налаштований на «Ох, залиште стару леді, я сумний», то варто зрозуміти це якомога швидше, якщо жінка має власний час життя.

Людина - Авантуріст (Орфан) / Жінка - "Хіт Власний хлопчик"

Він грає гру «роботи разом за свою користь об’єднує» і його самооцінка вже дуже висока, але нестабільна. Він відчуває себе як сиріт, який потребує допомоги. Це може бути розбитий в компоненти картини світу: Я хороший / світ хороший / ви погано.

Вона, його бойовий друг, готовий бути братом і партнером, інвестуючи час і гроші в нього. У той же час він таємно сподівається, що коли він стає героям, він принесе всі результати своєї перемоги на ноги, приїжджає до неї, як переможець, не як партнер, але як жінка. Але як героя, він часто носить свої подарунки меншим, ніжним і більш жіночним жінкам.

Він син брата, і він не син брата.

Висновок полягає в тому, що «не один кидає нікому». Якщо ми говоримо про особисті стосунки, то робимо тільки те, що я б зробити в подарунок, знаючи, що не буде вдячності і повернення. Поважати свою свободу і самодостатність, більш ніж його обов’язок.

І зателефоную тут, створення умов для виникнення відносин в новій якості до наступного етапу лінії Victim-Rejected - Avanturist-Hero-Winner.

І пам'ятайте, ніхто, не чоловік або жінка, може змусити, згуртувати, маніпулювати інших без негативних наслідків для себе. Тільки людина вирішує, як керувати життям. Навіть з усіма вашими хорошими намірами, не можна позбавити людину контакту з його долею.