Як виростити імбир в теплиці

Кілька років тому я прийшов на брошуру «Stronger Than Ginseng». Оздоровчі властивості імбиру. Я збираю книги, як це, тому що я думаю, що, хоча ви можете отримати практично будь-яку інформацію з інтернету практично миттєво, паперові книги якось надійні і приємні, і коли ви переїжджаєте з міста до землі - просто неоціненно.

Ця книга має розділ про вирощування імбиру в домашніх умовах. Я був зневажена фразою, що найскладніше в цьому процесі полягає в тому, щоб знайти правильний посадковий матеріал, тобто корінь імбиру з непристойними нирками. Виявилося, що автор дізнався про те, що він говорить про – все імбир я купив в супермаркеті зламаними нирками, щоб не проростити на контролі.

Для більш ніж місяця я регулярно відвідав магазини, які шукають відповідних коренів, але нічого не знайшов. В результаті з Німеччини були привезені імбирні бульби з простратними паростками. Заспокоївшись, що головне в вирощуванні імбиру було зроблено, я кладаю імбиру на місце, щоб висадити його в теплиці якомога швидше.

І пішов Заполья до Москви, потім просто забули про нього. Нарешті, на початку червня імбир був висаджений вегетаріанським, і почав чекати пагонів. Не було б пагонів дуже довго - Я навіть копав бульбами пару разів, щоб побачити те, що сталося там - чи хтось ate, чи висохне він, або гниться.

Імбир був дрібним – це здається, він оплачував мене однаковою монетою і взяв час. Майже місяць після посадки з'явилися паростки і почали рости дуже швидко. До цього часу з маленькою надії, що імбир буде проростити, я висадив огірки (також дуже пізно, заради експериментації).

І так огірки з імбиром почали конкурувати, які швидше вирощують - і вирощують такі дріжджі. Дуже красива клумба вийшла - гострі листя імбиру і розкидання огірка "буги". Як я пропустив, я відчував чудовий лимонний запах – це те, як прянощі листя. Якщо потерти їх, запах підвищується. Листя гінгера, як корінь, можна додати в салат і чай, але я шкода забрати їх.

Через деякий час стало зрозуміло, що огірок перемагає в змаганнях на місце на клумбі - він вишивав його вуса по верху стебла імбиру, і не дозволяв його листя розгортати. У листопаді помітно спійманий нічними заморозками, листя імбиру жовтіють. Я витягував один стебло - на корені був невеликий бульб. Я хотів порівняти імбир, який я виріс з придбаним.

Зрозуміло, що шахта дуже втратила розмір - занадто пізно я висадила його, вона займає не менше шести місяців для створення імбирних трубок. Але мій смак був ще більш горим, можливо, тому що він був свіжим. І не було волокно в ній на всіх, в шамплеті було написано, що волокни утворюються в старих, зимових бульбах. Я залишила майже всю імбир в теплиці на зиму.

Я не впевнений, що він збирається зробити його, але є, ймовірно, шанс - вона покрила його товстим шаром тирси. Навесні я побачила, що вийшов з неї – це буде добре мати вже висаджений імбир, щоб не пропустити час посадки знову. І в цілому - висновок так само, як і з кавунами в теплиці - висаджувати вчасно!