998
20 захоплюючих картин в ритмі сучасного міста
Місто не просто місце на карті, це спосіб життя і джерело натхнення. У місті є власні романтики і секрети. Музика, автомобілі, будинки, світильники, люди розводять на бізнесі. Життя тече навколо і я хочу переїхати з ним.
Веб-сайт Я вирішив поглянути на це життя очима сучасних митців, захоплених містами і людьми, які живуть в них.
Виявлення міського життя від Kala Gajum
р.
Kal Gajoum – талановитий артист Лівії. Працює не пензлем, але з мастином, інструментом, який зазвичай використовується для перемішування кольорів або очищення палітри. Завдяки нестандартній техніці, удари широкі, а полотна заповнюються рухами і глибиною. Енергетичні та рельєфні картини Кала Гаюма викликають захоплення і дають відчуття радості життя.
Динаміка побуту Андрія Кони
Andre Kohn - це сучасний американський вражений художник російського походження. Його стиль - гармонія соковитих кольорів і переміщення силуетів. Молоденька, енергійна картина Андрія Корна закохала в любові з шанувальниками мистецтва по всьому світу.
Рожеве забарвлення Бернархарда Вогель
Bernhard Vogel — австрійський художник і мандрівник. Відвідував багато міст світу, красу і унікальність якого прагне передати в своїх роботах. Войгель фарбує акварель в зауваженому вільному і легкому вигляді, не боятися гри з кольором і формою. В результаті його міста дивно динамічні і здавалося б, наповнені внутрішнім світлом.
Романтика міста і дощу Джефф Роуланд
р.
Джефф Роуланд - художник, який любить дощ. З дощу і світла вулицями міста є одним з улюблених оповідань. Дощове місто часто стає символом самотності і садіння, але не для Рівленда. Його місто - місто двох під однією парасолькою.
Папроска Євгенія
Євген Джей Папроський (E.J. Paprocki) – це уявний художник з всесвітньою репутацією. Його живопис наповнений повітрям і м'яким світлом. Світ митця доброзичливий і затишний. Шукаю на своїх картинах, хочу повільно прогулятися по скелястих тротуарах міст-амілярів, зануривши в теплоту цих вулиць і стін.
Акварельні містечка Lin Ching Che
Атмосфера передається тайванським художником Лін Хінг-Че з акварельом неймовірна і чудова. Карти художника називають зануренням в це повітря і світлом і відчути радісний і швидкий рух життя.
Огляд: Кал Гажум
www.kalgajoum.com/artwork.html
20 lunatics з сучасних підручників, які можуть зламати мозок
Фотозвіт з 1969 року Фестиваль Woodstock розкриває походження сучасної моди