10 соціальних мереж для спілкування іноземних мов

р.

Неважливо, скільки ми запам’ятовуємо слова та граматичні правила, головне – вивчення іноземних мов – практика. Теорія є єдиною базовою інформацією, і все інше придбано через прямий зв'язок. І знайти друзів для цього дуже спілкування, виходить, дуже легко.

Веб-сайт Я скомпільував список спеціальних соціальних мереж для мовної практики.

• Інтерпалс - це зручна соціальна мережа для пошуку друга по листуванню. Немає завдань, тестів, рівнів або обмежень. Вибір мов необмежено: представники буквально всіх країн світу реєструються тут.

• Italki – все на цьому сайті чітке і чітке. Ви шукаєте безкоштовний мовний партнер? - Один розділ. Потрібні платники? - Ще один розділ. Потрібно запитати питання? - Форум, будь ласка. Ви хочете поговорити? Ось каталог тематичних мікрокомуній в різних мовах. Зареєструватися

• Lang-8 - це стандартний ресурс для спілкування з рідними спікерами за принципом «Я – Я для тебе». Крім того, тут добре розвинена практика перевірки орфографії перевізниками. Ви можете знайти друзів, щоб покращити свої знання англійської мови та допомогти, хто вивчає російську мову, скоригуючи помилки в написанні. Подано більше 90 мов.

• Моя мовна біржа є ідеальним сервісом для пошуку друга по листуванню. Реєструючись на сайті, ви описуєте свій «ідеальний мовний партнер»: їх мова, країна, стать, вік, інтереси тощо. Далі просто оберіть улюблений і зручний співрозмовник і відшліфуйте свою французьку, німецьку та ін. Є 115 мов, включаючи основні європейські та азіатські мови, а також різні словникові ігри та бібліотеку.

• Моя щаслива планета є ще одним корисною для пошуку рідних спікерів в інших країнах, а також хорошої бібліотеки відеоуроків від членів. Ви можете додати ресурси з власними матеріалами.

• Tandemapp – мережа існує лише як мобільний додаток, що робить спілкування ще зручнішим. На даний момент англійська, іспанська, французька, німецька, португальська, японська та китайська доступні.

• HelloTalk це ще один мобільний додаток. Більше 100 мов Ви можете знайти друзів за допомогою географічного розташування, таких як іноземці в місті.

• Легкий Бірж – це порівняно новий ресурс для мовного обміну серед іноземців. На даний момент зареєстровано близько 100 000 користувачів, близько 1000 з них – англомовні спікери, які хочуть практикувати російську мову.

• English, Українська, Русский, Türkçe Є також тематичні аудіо матеріали, теорія граматики, завдання TOEFL і навіть спеціальна секція для вчителів англійської мови.

• Лінг – соціальна мережа, призначена для людей з будь-яким рівнем знань мови. Навколо не на граматиці, але на розширення словникового запасу і вільного спілкування. Всі отримані слова можуть бути збережені у вашому профілі, і за платний рахунок (від 400 до 1600 рублів на місяць) і експорт вашого словника на комп'ютер. Існує також безкоштовний варіант, але з обмеженими можливостями.

Попередній перегляд: Qvasimodo art /shutterstock

www.shutterstock.com/en/pic-304279157/stock-vector-vector-illustration-of-a- Communicationstion-concept-people-icons-withcolorful-dialog-speech-bubbles.html?src=OYEHGUOkqxKmon2zCOB1HA-1-0